helvettes jävla !

ikv sjönk du för mig, rejält! fan väx upp nån jävla gång!
önskar jag aldrig träffat dig.


hoho

gårdagen var riktigt najs :) china och bio med fem mysiga tjejor! <3
orkar inte skriva så mycket idag så det får räcka för gårdagen.

fast nej, jag vill säga en sak till. Jag älskar dig, så mycket! jag kommer sakna dig så jag spricker men jag kommer och hälsar på så ofta jag kan, så ofta att du kommer be mig att stanna hemma! jag lovar! du kommer alltid att finnas i mitt liv, du med. du är ju trots allt min extramamma <3

så today, stvdagarna, yeh..
bajstråkit faktist :p men men.. haha spenderar kvällen med personer som ligger mig nära på hjärtat, älsklingar <3
blir la våfflor sen ikv åh ;D mumma!

får se, om jag skriver nåt mer ikv. dont think so men men.
och dig orkar jag inte kommentera ikv. krya på dig iaf.

hörs då!

kinesiologi

tjohoo!
har haft specialdag i skolan idag. det var kul.
började med stand up i gallerian, riktigt roligt speciellt när han ena killen skämtade om hundar och kvinnor, hahaha jag behövde verkligen det skrattet!
sen när det var över begav vi oss mot aulan där en spännande föroläsning om kinesiologi snart skulle äga rum. då undrar ni säkert samma sak som jag gjorde innan jag kom dit, vad fan är kinesiologi? och det är, vet inte riktigt hur jag ska förklara, men ett sätt att testa och kontrollera någons muskler. t ex fick några gå fram och hålla ut ena armen medan han försökte trycka ner den, samtidigt som personen skulle trycka den uppåt. om man har ont någonstans kan det vara lite svårt, och det är med hjälp av kinesiologi som man kan hitta det exakta stället där det gör ont. när alla hade gått gick jag, linnéa, sandra, hannah och stephanie fram så fick han göra likadant på några av oss. och det funkade och det var riktigt coolt men även läskigt. måste lära mig! :D
haha!
sen efter det kom vi till min favorit, avslappning. så helt fukkn otroligt skönt! efteråt kände man sig helt lugn och nyvaken, fast på ett skönt sätt. ville att det skulle vara längre dock, detta är något jag kommer göra så fort jag får tillfälle. Mhmmmm <3 it was aaaawsome!
sen var det dags för studieteknik och det var väl intressant. kändes inte direkt aktuellt för mig just nu, mest tvåan då man får välja sina individuella val längtar. 
Lunch, helt okej.. ehm.. ärentunaskolans mat ftw! åååh saknar ärentuna! <3
iaf. nu sitter vi (jag, sandra, hannah, linnéa, elora och stephanie) i skolans lovleylovleylovley bibliotek och inväntar samarbetsövningar som står näst på schemat. låter drygt, jag vill sova :p
sen är det avslutning i gallerian sen får vi åka hem, wiiie! :D
ska nog till stan med marre kke? :) <3

everything feels mucho mucho bättre nu.. eller inte allt, men nästan, mycket iaf. jag vet inte vad jag ska göra med dig.... allt är bara så himla fel och jag vet ärligt talat inte hur det kommer bli om du inte tar dig samman och gör något!
det är faktist riktigt jobbigt, trots att jag försöker tänka bort allt som hänt går det ju inte. jag hade hoppats på att du skulle förstå och visa lite mer respekt och omtanke men nej, du bryr dig inte ett skit.
and that hurts kinda... :(


c u 'round?
puss !


peek a boo

yeeah.
sovmorgon ftw :D börjar 11.20 idag :) men slutar halv fem men ääh :p
sen nåt hilma möte halv sex! :o kommer hem seent idag verkar det som..
blä.
anyway, jag saknar 9a! <3

och du.. jag förstår inte varför du inte säger nåt.
jag förstår inte varför du inte svarar.
det är så.. åh.
men det är ditt val, och jag tänker inte göra något för att påverka det.
im just gonna wait, iaf ett litet tag till. sen vettefan, man kan inte vänta föralltid, u know.
det fröjer nog inte länge till jag slutar bry mig, precis som du gjort.
önskar du fattade att det inte funkar så.
stand up and be a man ffs!

later,

domingo.

jo, det är ju det idag. vaknade kvart i åtta fall ni ville veta det liksom.
har inga planer för dagen, kanske åker till ikea med pappa om han skulle dit. ÄLSKA IKEA! <3
annars äre väl inte så mycket roligt som händer idag, vad jag vet.
skola imorn, rätt drygt att gå från 8.35 - 16.00 men men, finns folk som har värre schema än jag. ska bli kul att träffa alla imorn igen :)
tror inte jag kommer sitta så mycket vid datorn idag, kommer nog bara vara hemma eller ute eller dryga hos någon kompis, who knows.
så jag finns på mobilen, om det är nå!

ni som inte har mitt nummer, too bad.

hörs då,
puss påre!

Tobbe <3


you know, you know - no you don't, you don't!

Another head aches, another heart breaks
I'm so much older than I can take
And my affection, well it comes and goes
I need direction to perfection - no no no no


damp

jag hade vääldigt tråkigt och skulle därför kolla in vad det fanns för olika designs för bloggarna. förut gick det jättebra att bara klicka på länken bredvid och se hur det såg ut, men neejj! istället när jag trycker på länken så BYTS hela min design, och det går inte att ångra! eftersom det var "egen design" så finns det ju inte sparat nånstans heller! ååh. yay me! rly..
så ropar jag på elin, hon orkar inte fixa min blogg :( och jag vet inte hur man gör!
så jag har därför spenderat hela min kväll att försöka lista ut hur allt fungerar, leta bilder och mixtra ihop till en header etc. och försökt få min blogg se bra ut! jag lyckades, sen helt plötsligt är allt borta! jag förstår verkligen ingenting! jag får rådamp och blir frustrerad som en liten fis på en elefant! jag provade ALLT verkligen ALLT!
tillslut kom jag på att playahead kanske inte var det bästa stället att spara bilderna på, så jag byter då till blogg.se och då funkar det ju galant!

Detta är alltså resultatet från min kaotiska kväll, vad tycks?
kände att jag borde välkomna hösten lite och även acceptera att den i stort sätt är här! but don't worry, snart är julafton över och då går det mot ljusare tider igen! :)

puss!

fridaaay

hejsan hoppsan lillebror!
idag har varit, jobbig.. inte för att jag tänker börja klaga på skolan utan för att jag har haft ont i huvet mest hela dagen, och varit trött som ett as!
sen efter skolan åkte jag hem till mormor och morfar :) trevligt as always.
pappa hämtade mig där och vi åkte och handlade lite food och såå sen åkte vi hem. trodde jag skulle vara barnvakt åt gabriel men det behövdes tydligen inte :p lite skönt med tanke på hur trött jag är! anyways..
skönt med helg! otroligt skönt med helg..
fira pappa imorn som fyllde år i tisdags, sen skulle vi till jin också tror jag :) my babylady <3 har saknat dig grovt mycket this summer!
söndag... det tar vi på söndag.

ska typ.. äta snart. inte så hungrig.

mer senare,
puss påre <3

FR1TU

som ni vet så har jag börjat skolan nu precis som alla andra, i tisdags närmare bestämt.
det var kul! min klass verkar helt okej (bara två killar dock, synd) och jag tror att alla är personer man kan ha riktigt kul med! :) ser fram emot att lära känna alla bättre.
hon jag känner bäst för tillfället heter i varje fall Linnéa Eriksson (mitt fullständinga namn: Sara Anna Linnéa Eriksson!) :D She's a little sweetheart anyways :)
Schemat är väl lite.. drygt -.-

Måndag: 8.35 - 16.00
Tisdag: 8.35 - 16.30
Onsdag: 8.35 - 14.30 <3
Torsdag: 8.35 - 15.55 (denna älskade dag har jag hål från 11.35 - 14.45 ! -.-)
Fredag: 8.35 - 16.15

alltså.. ingen sovmorgon, nånsin, och sena dagar mest hela tiden. om jag hade valt bort språk och inte valt att läsa både matte A + B i 1an så hade mitt schema sett ut ungefär såhär:

Måndag: 8.35 - 16.00
Tisdag: 11.20 - 16.30
Onsdag: 9.55 - 14.30
Torsdag: 8.35 - 11.35 ( ! ) :(
Fredag: 8.35 - 16.15

Det suger att sluta sent på fredagar!

Anyways..
det verkar som en intressant linje med många nyttiga erfarenheter till framtiden, som jag kommer ha användning av även om jag inte väljer att jobba inom turismbranchen. :)

förväntar mig att få höra allt om hur det gått för dig, very nyfiken :)
nu måste jag sova, ska upp sjukt tidigt!

mer senare,
puss påre!


-

hur ska jag tro på dig? jag kan inte lita på ett ord du säger. du säger att du vill vara min vän, yeeeaah riiight.. come on and bevisa det!
det enda du bevisar är att du inte bryr dig ett jävla piss och det är ju kul.

typ fuck off.

blondiner ftw

tja.. har inte skrivit på ett tag och det blir man påmind om, rätt ofta :) så tänkte göra loppan glad och skriva ett litet inlägg..
fick just höra att hon ska bli blond, good good ;D du är ju dom gjord för den rollen haha ;) men det är som jag säger! " Det är jättebra att vara blond, för med så låga förvntingar är det lätt att imponera! " det är såå sant!
folk klassar en som idiot bara för man är ljus i huvet.
och när man sen föreslår att man ska gå och bli brunett så kommer personer som min kära tvilling och säger " NEJ ! det skulle inte passa din hjärna ! " .. typ tack?
aja, tar inte åt mig direkt. är mest kul, eftersom jag vet ju hur smart jag egentligen är ;) haha.

snart in till stan då, med Li :) kuul! måste köpa massa grejjer.. har köpt endel grejjer till skolan men känns ju skitlite! :s
vet knappt vad jag måste köpa ens.. nån som kan komma med förslag?

mer senare,
puss påre!

..



jag hoppas du tar åt dig och hör av dig,          
eller på något annat sätt visar att du bryr dig.          
det är det minsta du kan göra.        

                              önskar du lyssnat från början.


jag kan inte förlåta dig bara sådär, det förstår du väl.. det du gjort mig är bara så.. sårande..
det kommer ta tid för mig att glömma dig, men jag ska göra mitt allra bästa.
och allt detta som hänt ikv.. jag fick reda på om din mamma och så, bara det gör mig så extremt ledsen. även för din skull.. sen också få veta att du playat mig exakt hela tiden.. det är bara så för mycket just nu..
jag förstår att det är jobbigt för dig också, det gör jag verkligen. jag önskar till och med att jag kunde finnas för dig nu när allt blivit som det blivit.. men jag kan bara inte det, och det är väl inte så konstigt med tanke på allt som hänt..
förstår du inte att jag gillade dig mer och mer för varje gång du låtsades gilla mig tillbaka? även om du gjorde mig väldigt osäker ibland, så kunde jag ändå hoppas på något fint, något bra.. det gjorde jag också. så otroligt mycket..
det är konstigt hur snabbt ens drömmar om någonting speciellt bara kan försvinna, och ersättas med 47 tusen knivar rakt in, utan förvarning..
det gör så ont att tänka på alla gånger,.. alla gånger du lurat mig totalt. och jag förstår inte hur du kan säga att det var för min skull? för min skull vadå? är det kul att se mig gråta? det var ju därför jag gick...
jag har så mycket jag fortfarande vill säga till dig, så många frågor jag måste få svar på.. jag gick utan att säga allt, kunde inte stanna. vill inte gråta inför dig.
jag hoppas du förstår att jag verkligen nått botten, och du har hjälpt mig dit. du sårade mig så mycket, även om det inte var din avsikt.
men jag kan inte prata med dig just nu, jag bara kan inte.. men nu vet jag i varje fall sanningen, även om jag inte fått veta allt..
allt jag förlorat ikv.. obeskrivligt.
vill bara lägga mig ner och dö.
ungefär exakt så känner jag just nu. men det kan jag ju inte säga till dig...

RSS 2.0