sista måndagen i skolan...

på ett tag iallafallll! på onsdag... onsdag!! åh gud det börjar närma sig som fan nu... galet pirrig! idag ska jag fixa med en massa bajs som ligger o luktar, har redan fått undan engelskaredovisningen VILKET ÄR JÄVLIGT SKÖNT o så ska jag göra muntliga sv b nationella idag kl 13.00. fetingbraa
i feel like t h i s right now
ikväll kommer bästa <3
pussssssss

nightout - bio!

snart blir de bio med älskling, tvilling, peter o dennis. tyvärr så kan sötnosen elli inte följa med eftersom hon ska ut o äta med sin familj... så de blev inte riktigt som planerat va. :( men sällskapet duger fint ändå, o jag hoppas att filmen är bra också!

idag har jag pluggat litegrann, så har ellenore varit här o fikat med mig.
min delikata pannacottapaj som jag bakade i fredags, åh så smaskigt!
nu finns det bara två eller tre bitar kvaaar D: ohnoes..


very well, ska upp o väcka syrran nu så hon inte missar bion.
pussipussipuss

söndaaaag

hjäääälp vi åker snart, elli... gud vad min mage börjar pirra nästan hela tiden nu. det kommer både bli det jobbigaste o mest spännande jag någonsin gjort skulle jag tro. nu äre bara se till att man inte glömmer något här hemma, o jag hopppppas att jag kommer ha tillgång till internet till min bärbara dator, men det skulle vara att hoppas på för mycket är jag rädd. min bror säger att dom inte har trådlöst internet i thailand... :( jag hoppas verkligen min i alla flesta fall översmarta bror har fel.

nu ska jag plugga!
tjingeling

härlig uppvakning ;*

det är lite vår grej att vakna minst 2 timmar innan man borde på en helg, men det är aldrig fel att vakna tidigt bredvid den man älskar. då kan man gosa ihop sig o somna om, om man inte blir pigg som jag.

idag blir det nog staaan o kanske fest ikväll :)
puss

one week to go!

sjuuuuukt pirrig man börjar bli nu alltså... det är bara  e n  v e c k a kvar tills jag o elli sitter på planet till thailand! däremot fick vi lite jobbiga nyheter idag, nämligen att vår handledare, han som vi har haft all kontakt med, som lärarna åkte ner o träffade o som vi planerat hela grejen med, Mr. Michael Long, inte längre är kvar på hotellet. eva fick ett mail från receptionen på Rawi Warin som sa att han inte längre fanns kvar där, om han slutat eller fått sparken hade hon ingen aning om, men att han inte meddelade oss om det är ett som är säkert. då vare ju inte så konstigt att han inte svarade på mail trots allt.. så nu ska vi försöka få kontakt med en annan tjej på hotellet som ska bli vår handledare. det känns lite jobbigt o sista minuten med tanke på att det är bara en vecka kvar... man vill gärna att allt ska vara spikat o klart vid det här laget. men det löser sig säkeeert.


ikväll blire yoga,
tjiiing!

Ida's dag!

kortdag idag, fan va skönt. ändå känner jag mig inte motiverad att jobba denna lektion, jag har inte alla papper jag behöver etc.. får gå o klippa skåpet senare idag så kanske jag kan jobba lite i helgen. men jag har kommit igång iallafall, o jag är nästan helt säker på att det kommer gå väldigt fort när jag väl kommer igång.
idag fyller, som alla borde veta vid det här laget haha, ida år. vi ska ses efter skolan o åka o handla inför middagen som vi ska ha hemma hos mig o elin ikväll. senare kommer också min älskade <3
imorgon blir det fest hemma hos becca för att fira henne lite sådr i förväg då hon fyller år på söndag. :)
nu ska jag typ.. försöka jobba lite, läsa iallafall.
pusspuss

Trosdag hiho

nu ligger jag i min säng efter en jäktig dag, tyvärr utan träning. jag var med felicia på storken o fikade istället, känns ju lagom bra haha. men man får väl unna sig lite gott ibland iallafall tycker jag, plus att det var så längesen man träffade sötnöten! sen när jag kom hem har jag bara varit duktig o städat o bakat o hjälpt till med maten o städat akvariumet o kattlådan. nu är jag trötttt tjej så go'natt.

19/1-11

en bra onsdag! vaknade av att min älskade kysste mig adjö innan han försvann till jobbet. sen sov jag i två timmar till innan jag kravlade mig upp. det blev en lugn morgon, o en lugn bussresa till skolan. väl i skolan hade vi bara klassråd där vi blev informerade om att vår nk-lärare var på kurs, så vi skulle sitta o jobba med ett grupparbete som vi var klara med på ca 50 min. sen blev det vaccinationsbyrån o jag kan med gott samvete säga att jag är ännu mer stolt över min fina vän än förra gången! det går framåt :) sen köpte jag varsin kokosboll till oss som vi var extremt förtjänta av, innan vi tog bussen till flogsta o ungdomsmottagningen för diverse ärenden. hoppas det är sista gången jag behöver göra det här för det gjorde så fruktansvärt ont den här gången... sen åkte jag hem, gick till min vän andreas en kort stund för o prata om livet o andra härligheter. sen tog jag mig en härligt svalkande promenad hem o efter en utsökt middag av min kära syster sitter jag nu här, på mitt rum, o inväntar yogan.

det har varit en relativt bra dag, ur synvinkeln att man har fått mycket gjort.
nu ska jag lägga mig i sängen o vänta på samtalet från min älskadeälskadeälskade pojkvän som brukar inkomma strax efter sju, vardagar.

go'natt, eftersom vi inte lär höras mer ikväll, o sov så gott!
pusspuss

Yeah, I am messing with your head - When I'm messing with you in bed

s n y g g

K-k-kiss on my, a-a-all over my


skippa 30 sek.


börjar få ordning

förutom att jag hade grov huvudvärk när jag vaknade o gav mig själv sovmorgon, o förutom att jag åkte in till stan två timmar för tidigt nästan i onödan (hade jag inte åkt till skolan hade elli inte hittat nånstans) , så har dagen sett bra ut. vi var på ukk o lärde oss lite regler/tips om dukning, servettvikning o servering/diskplock. det var kul men man visste ju de mesta redan med tanke på att jag fick jobba med det när jag hade praktik på mitt nuförtiden jobb. efter ukk bevisade jag min hurtighet genom o traska mig till gymmet, o gissa vilka man stöter på där om inte två söta filurer från klassen vid namn sandra o fanny. dom hade köpt kort idag, så de ser ut som jag inte kommer behöva träna själv varje gång nu! :) härligt. jag längtar till yogan nästa vecka! (jag var på den igåår kväll duktig tjej).

tog tåget hem också för o få mig en liten promenad (hehe eller så var de för o slippa betala bussen). nejmen de va skönt med en femton minuters bensträckare i kylan under stjärnorna. ikväll ska jag passa på att göra stjärn-läxan som skulle varit inne för flera veckor sen, men den här läxan är faktiskt inte mitt fel att den är sen. jag skyller allt på vädret.

annars blire o sova tidigt för o orka gå upp en timme tidigare imorn så man hinner ta vaccinet, som ska tas en timme innan frukost.. gäääsp. hoppas det är något bra på tv ikväll!

miss my babe <3
pusss

första skoldagen - check!

fan va fort den här dagen gick, var inte alls lika jobbigt som jag föreställt mig att återvända till helvetet. nu gäller det bara att hänga med i tempot o samtidigt försöka få alla eftersläpande uppgifter gjorda! tre veckor kvar innan thailand, vägrar komma hem till massa kvarliggande skräp!

ikväll åker jag till min kärlek igen, can't get enough <3
pusss

RSS 2.0