barbacoa!

i bråtorp, förmodligen. min farfars sommarställe alltså. hurmysigtsomhelst! åker ikväll och stannar till onsdag dag eller kväll. det är verkligen något som iaf jag har planerat och sett fram emot ett tag, ett måste att göra i sommar med mina bästa <3 synd att alla inte kan följa med dock, och vissa har tydligen betett sig på ett sätt att jag prioriterar andra att få följa med. besviken är jag verkligen på dig. men what to do? folk är inte alltid, väldigt sällan t o m, vad dom framstår sig vara. synd.

dagen kommer bestå av att jag antingen lägger mig i poolen och njuter(eller lider, vet inte hur varmt det är än) och sedan in till stan för att träffa caroline och fixa fixa fixa till ikväll och de kommande dagarna, eller så struntar jag i poolen och drar in till stan lite tidigare. jag tror nämligen jag har fått pengar idag! :D + att det är otroligt mycket att fixa! känner att stressen börjar tränga sig in i mitt sinne, men vafan det är sommarlov. här tillåts ingen stress!

ha en bra dag!
pusspuss

lovet steker!

nu har hela helgen gått och jag har bara inte orkat skriva nånting, tror jag liksom kommit ifrån den deprission som gjorde att jag var tvungen att skriva nånting varje dag, haha. iaf så var fredagen helt okej :) låg och stekte mest hela dagen och senare på kvällen bar det av till nån av sandras kompisar vid fyra mackarna på fest, eller vad man nu kallar det. inget drag över huvudtaget, dom bjöd iaf på allt, skorpor och hela köret ;) sen  drog vi och snodde varsitt glas, varför vet jag inte. fick vi skjuts hem, han släppte av mig i storvreta och jag knallade från centrum i mina värkande fötter upp mot dagiset där några kära vänner satt och väntade. vänner jag inte träffat på ett tag, var ganska stelt när jag kom dit kände jag men det löste sig, som allt gör! iaf så var vi där till typ 2 eller nåt, sen sova.

vaknade på lördagen helt seg, inte bra att sova så lite som jag jämt gör. gick ner och tittade på disney channel med min sötaste lillasyster, gick ut och stekte på studsmattan i typ 30 min sen skulle jag tydligen följa med pappa och införskaffa den efterlängtade poolen, som nu står uppställd på våran baksida. vi var tyvärr tvugna att ta bort min älskade studsmatta, min älskade stekaryta... vart ska man sola ryggen nu liksom? aja. life's a bitch. har hellre en pool faktiskt. den är fortfarande svinkall :(
senare mot kvällen vankades det gatufest som jag inte orkar förklara för varenda jävel vad det är en gång till. caroline kom dit thank god och sedan även min ängel marielle :) vi drog sen till min granne andreas för att snylta cigg och det slutade med att vi hängde med han och hans kompis mange + jenny, anneli och sandra resten av kvällen/natten. först vart det stan, där vi inte gjorde speciellt mycket. tog sista bussen hem och strosade runt i storvreta hela jävla natten och skulle typ hitta någon pool att bada i? hahah! det gjorde vi iaf inte, inte någon tillräckligt varm. jag tror alla hade blivit lite för nyktra för det också. när klockan var runt 4-5 ville jenny sova. eftersom hennes sovkamrat dissade henne rejält fick det bli att hon sov hos mig istället, trots att jag har fyra katter och hon en rejäl allergi. schysst!

vaknade nu halv tolv, asvarmt i rummet! följde med jenny hem och sitter nu här i min nyköpta bikini som är rosa med vita pricka och helt underbar :) väntar på att caroline ska vakna men även att poolen ska bli varm haha, vilket jävla liv jag har. annars får jag väl lägga mig i solen och förbättra på brännan, orkar inte göra speciellt mycket idag. imorgon kanske det bär av till bråtorp, vem vet vem vet. skulle iaf vara hur mysigt som helst! bara jag, bråtorp och mina närmaste. <3

puss!

Gröna lund

Godmorgon alla söta!
Har precis vaknat och ätit en macka och kollat runt lite på bdb och facebook. jävligt långtråkigt en vacker dag som denna! Tänkte berätta lite om gårdagen som var mys, för det mesta. Jag, alva och alvas pojke andré åkte till gröna lund igår vid 11 ungefär, caroline och albin skulle ha följat med men så blidde det icke, av flera anledningar. när vi kom fram i sthlm så gick vi genom gamla stan som är hurmysigsomhelst som vanligt, och kom senare fram till djurgårdsfärjan. åkte över och kom in till grönan vid halv ett typ, och begav oss det första vi gör till vilda musen, där det knappt var någon kö över huvudtaget. adde hade tjatat hela morgonen om att vi skulle ta uppskjutet(katapulten) det första vi gjorde när vi kom fram, men jag och alva ville annat. sedan åkte vi en massa och hade det jättemysigt! efter ett tag blev vi lite smått hungriga och illamående av det varma vädret så vi begav oss till restaurangen vid spökhuset och drog varsin pizza. gott men ganska dyrt. alla tre drack varsin resorb(vätske ersättande) också för värmens skull och hade det trevligt i en timme ungefär. sen bar det iväg ut igen. alla var övermätta så vi bestämde oss för att vänta med karusellerna ett tag iaf. det bar av till spökhuset! fyfan fyfaan vad rädda vi var, jag och alva alltså. några stackars danskar som gick bakom oss som vi sprang på hela tiden men dom bara skrattade haha. adde tyckte också det var skitkul att vi blev rädda, inte så konstigt med tanke på att det var exakt det han försökte med hela tiden vi var på grönan igår. varenda karusell när det klickade eller det minsta lilla så kom han med sitt "sådär ska det inte göra..." haha, efter ett tag hade man vant sig ganska rejält. sen åkte vi insane igen och när vi stod vi radiobilarna och väntade på adde som var tvungen att ta andra kön så kommer det fram drygaste killen och börjar snacka med oss.

Han: "Tjena tjejer, har ni lust att umgås lite?"
Jag: "eh, nej. vi väntar på våran kompis, hennes pojkvän *pekar på alva*"
Han: "jaha okej när kommer han då?"
Jag: "jag vet inte, han borde komma nu.."
Han: "ska ni inte åka insane igen då?"
Alva: "jo det ska vi nog, lite senare"
Han: "okej va bra."
*adde kommer och vi börjar gå iväg* tror ni inte fanskapet följer efter ? adde börjar snacka med han etc.
Jag: "kom alva vi åker blå tåget"

han följer fortfarande efter!!! sjukt irriterande kille.. sen när vi står där i kön så kommer jag på att man kan kan bara åka två st i varje vagn, så jag försöker gå före till alva så jag slipper åka med honom. men både hon och adde tycker att det är jättekul att han hänger efter mig.. jovisst JÄTTEKUL.. senkommer han fram till mig och säger

"Jag hörde det tråkiga"
Jag: "eh va?"
Han: "om uppbrytningen"
Jag: "jaha.." (liksom tvungen att dra upp det när jag försöker tänka på annat..)
Han: "men det är ju sånt som händer"
Jag: "mmh...."

sen börjar han snacka en massa och fråga saker som "i vilken affär köper du helst dina kläder?" " hur är du som person?" "hur vill du att din pojkvän ska vara mot dig?" och massa irriterande frågor som man inte har någon stor lust att svara på över huvudtaget till någon som "känt en" i fem minuter.... så kliver jag på vagnen och han hoppar på bredvid mig, yippie .. hör alva och adde garva i bakgrunden och lutar mig tillbaka och känner att hans arm ligger som om han ska hålla om mig.. lutar mig snabbt framåt igen och det ser såklart jättefånigt ut. hela åkturen var helt hemsk och han satt och smekte min arm och frågade ifall det kändes pinsamt (?!!?!"!"¤=%¤#&¤"%//%&) HELA DU ÄR PINSAM! fast som alla vet är jag ju för snäll för att säga sånt..sen när vi gick av och adde och alva kom fram och garvade sönder så kom alva fram till mig och jag bad henne på mina bara knän att få bort honom. men hon tyckte fortfarande att det var kul.. adde föreslog att vi skulle åka kärlekstunneln och jag fick fan lust att slå till honom på riktigt.. jag sa att det är jättelång kö och jag har ändå ingen lust och börjar gå mot fritt fall istället. jag lyckades sätta mig på kanten så jag hamnade inte bredvid honom iaf, och jag kan faktiskt erkänna att när vi var däruppe så hoppades jag lite på att hans bygel skulle gå upp, eller min egen. haha! vi lyckades iaf senare bli av med honom, men det var inte lätt. första försöket gick inge vidare, andra gick lite bättre.
första försöket: alva börjar snacka om att jag är ledd och inte är intresserad samtidigt som adde nästan skriker åt han att gå och ragga på en annan brud istället. han är fortfarande kvar när jag och alva kommer tillbaka från toan.
vid andra försöket försöker vi bara dissa honom efter vi åkt lilla fritt fall men adde hade glömt sin tröja så han var tvungen att gå tillbaka, då säger han till honom att han borde faktiskt gå nu. så då gjorde han det.

då sitter vi och chillar i skuggan ett tag, väldigt mysigt. det var olidligt varmt faktiskt. alva och adde gullar sig och jag sitter bredvid och fular mig haha! nejdå, inte riktigt. sen berättar adde att han killen sagt att han är med i värsta gangsterligan och allting, att han visade sin tatuering och att att han var jättefarlig. i vanliga fall hade jag blivit lite skärrad, men vafan den här snubben kan ju inte göra någon illa? han kallade ju sig själv snäll, omtänksam och ibland lite för charmig. höll på att dö av garv när han sa det till mig. iaf så hade gangstern försvunnit nu och det var det bästa som hänt mig på länge. okej kanske inte, men det kändes så just då iaf. haha.
sedan försvinner adde och hans mobil hade laddat ur, så jag och alva går runt och letar efter honom. vem tror du kommer upp bakom mig? jo, gangstern.. haha bättre smeknamn kan man ju inte hitta. "skrämde jag dig?" (det skrämmer mig att du följer efter hela tiden!) "nej" sen ser vi adde och vi går mot honom. han och alva går iväg och pratar och jag inser på en gång att jag skulle bli själv med honom. snabbt upp med mobilen "jag måste ringa ett samtal" och går iväg. han följer efter när jag pratar i telefon???? sjuka jävel blev så jävla irriterad! vänder på klacken och går åt andra hållet. pratar med caroline och står stilla vid en grind. sen ser jag att han kommer igen!! "Carro.. nu kommer den här jävla killen igen.." så vill hon prata med honom. haha, så jävla kul. han tar mobilen, håller den mot örat en sekund, säger hejdå, klickar caroline, ger mig mobilen och går därifrån. TACK !! så ringer jag upp caroline igen och frågar vad hon sa, "jag sa bara att han ska sluta följa efter dig" haha, stackars liten. tredje gången gilt, såg honom aldrig mer på hela kvällen <3

resten av kvällen var lyckad, jag drack en iskaffe som var hurgodsomhelst och vi åkte slänggungorna och åt våfflor och njöt till solnedgången, så himla fint! blir så otroligt glad av fina stunder.. fina minnen är det bästa jag vet, även om det flesta gör ont. fast jag har tänkt på det väldigt mycket dom senaste veckorna, fina minnen som gör ont alltså. varför låta dom göra det? det är väl de fina stunderna i livet man ska glädjas åt? jag försöker iaf alltid tänka tillbaka på allt med ett leende på läpparna, för även om jag vet att de aldrig kommer tillbaka till en, så var det ändå den tiden i livet man var som lyckligast.

innan vi drog hem sa alva "ska vi inte köpa en lott?" då sa jag "nej, asså jag vinner aldrig nånting.." men det slutade med att vi la 100kr tillsammans på ett chokladhjul och gissa vad! VI VANN! en stor jävla kexchoklad! överflödig lycka jag har aldrig vunnit något förut, jag vinner ALDRIG! iih jag vart glad !! sedan skulle vi dra till tåget som hade slutat gå!!! men det löste sig, vi tog pendeln till upplands väsby och upptåget därifrån hem. sen var det godnatt!

beröm till alla som läst hela texten, imponerande! haha

puss <3

busigt värre!

jag och caroline har precis kommit ner från mitt rum. vi låg där och skulle precis säga godnatt så ringer någon till mig med dolt nummer. jag svarar och frågar vem det är:
"Hallå?"
"Hej hur mår du?"
"Vem är det?"
"Sara"
"Sara?"
"ja, sara."
"vem söker du?"
"sara"
"eh. vem är du?"
"sara?!"
"men känner jag dig?"
"ja vi träffades förra sommaren i storvreta"
*Caroline tar över*

"Hallå?"
"ah hallå"
"vad heter du?"
"sara"
"heter du också sara?"
"ja? vadå kan det inte finnas två stycken som heter sara i din värld eller?"
"hahaha, jo det kan det väl."
"Jävla hora"
"ursäkta? vet du vad hora betyder?"
"(oförståeligt mummel)"
"asså vad vill du?"
"jag vill prata med sara och fråga hur hon mår"
*jag tar över*
"hallå?"
"ah hallå"
"asså känner jag dig?"
"jag vi träffades förra sommaren när jag var full och du gav mig ditt nummer och sa att vi skulle träffas nån gång"
"eh.."
"du var utanför affären med din kompis hon hette sofie eller sofia"
*vi asgarvar*
"ja ni kan ju fortsätta vara kaxiga"
"kaxiga?"
"ja"
"vart bor du nånstans då?"
"luthagen"
"luthagen?"
"mm"
"okej..."
"mm.."
*konstigt mummel i bakgrunden*
*klick*

sjuk brud fan..

tjohejsan

jag håller på att lära caroline hur man gör för att få bilderna mitt i texten, (uh?) ja typ nåt sånt iaf. så här gör man, sen gör man sådär, och sen så. och då bilder det sådär! vackert vackert..
vi var nyss ute på en promenad och pratade med en skåning från stockholm, jag hade en sko på mig och caroline är skyldig mig tio kronor. nu sitter vi här och har inget att göra förutom att knalla oss till sängen ;) ! GODNATT!

värmen är tillbaka!

tjoho på det!
jag saknar alla mina vänner som just nu befinner sig i dalarna för att gå på peace & love, som jag också velat gå på men plånboken säger ju ifrån som alltid, jävla skit.. iaf så har jag inte bloggat på några dagar eftersom jag knappt varit hemma och när jag har det har jag inte haft tid för det har funnits så mycket annat att göra. nu när det är fint väder sätter man sig inte gärna framför datorskärmen heller liksom, även om jag gör det just nu. men vi vet ju redan att jag är lite smått dum i huvet så :)
Var och tältade vid Laffsen med några fina vänner måndag-tisdag, jättemysigt!
efter det åkte jag hem till alva och sov där inatt igen, vi kollade på nya avsnitt av morden i midsummer, en serie som nästan är ett måste på sommaren, den är ju helt underbar! sedan kollade vi på The curious life of Benjamin Button, ni vet om han som föds gammal och blir yngre och yngre istället för tvärtom som vi andra. den var ganska bra men seg som fan! man satt nästan hela andra hälften av filmen och bara undrade när fan ska filmjäveln ta slut egentligen? 200 minuter var filmen, och jag som behövde sova tidigt för jag skulle upp kl 7 imorse för att åka buss med alice till hennes ridläger, eftersom hennes så kallade kompis är en tjock liten bullfitta som sviker henne gång på gång.. fyfan !
var alltså hur trött som helst när vi skulle ta bussen imorse, och varmt var det! somnade nästan flera gånger och hade stora planer att åka hem och steka i solen när jag lämnat henne vid stallet, men såklart ringer mamma och ber mig stanna i stan så att jag kan hjälpa min söta lillasyster att köpa en bikini. såklart man ställer upp! haha, yay. gjorde det nog mest för att jag också skulle få köpa en ny bikini då, om jag ska vara ärlig.. hehe. var ju helt slut. hittade iaf en bikini och lite andra saker, så nu är jag ganska nöjd (: så stannade vi i stan ett litet tag så att malin kunde få något att äta som jag lovat mamma. sedan köpte vi jordgubbar och satte oss vid ån och myste, jag har en söt lillasyster! hon kan vara sjukt irriterande ibland dock, men det hör väl till, man kan ju inte få allt. haha.
har försökt få tag i Caroline hela dagen men kom på att hon ligger såklart och sover, det är ju faktiskt caroline vi pratar om. hon svarade nyss jävla sömntuta, ska nog dra in till stan vid fyra. soft!
skulle egentligen följt med mamma och malin till mammas kompis millan som har en dotter som heter wilma som även är kompis med malin, och steka vid deras pool. men nu ser det ut som att jag inte kommer hinna det eftersom jag ska till staden med min bästa.

och nu känns det som om jag ordbajsat ett bra tag så ska lämna er nu och hoppas att ni kommer få en lika mysig dag som jag förhoppningsvis kommer få.

puss <3

<3



"jag kan inte ens stå när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag."

..

"In my shoes, just to see, what it's like to be me
I'll be you, let's trade shoes, just to see what it'd be like to
Feel your pain, you feel mine, go inside each others minds

Just to see, what we find, look at shit through each others eyes"


Eminem - Beautiful

torsdag och jag är glad!

Godmorgon!
vaknade av en mobil som inte ville låta en vara, det var min kära syster som ringde och smsade om att harry potter biljetterna har släppts och att jag måste boka. springer upp ur sängen och ner till datorn, som redan är påslagen. loggar in och går in på sf.se för att reservera biljetter till premiären. när jag tror att jag är klar säger datorn att jag måste skriva in mitt medlemskortsnummer för att fortsätta.. eftersom jag inte är bioklubbsmedlem så kunde jag alltså inte köpa biljetter än för de var förreserverade till alla som är medlemmar. suck.

iaf så skickade elin ett sms till mig som hon hade fått, där det stod:

"Hej! Nu är biljetterna släppta till Harry Potter och halvblodspri.
Köp/reservera din biljett på http://mobil.sf.se/v.php?mid=********/SF Bio"


eftersom jag är jävligt smart så loggar jag också in på den sidan på datorn och kan där reserva biljetter. då återstod bara problemet att jag inte hade en jävla aning vilka som skulle med och hur många jag skulle boka! från början skulle jag gått med en annan person men saker och ting förändras som ni vet och därför skulle jag nu gå med caroline, som hon sa till mig för nån vecka sen. så reserverade jag en tredje biljett till elli som jag tror skulle med hon också. annars är det inte hela världen finns säkert någon annan som vill följa med ifall hon inte vill.

två dagar kvar!

midsommar på fredag! och huuur jag längtar. fan vad roligt det ska bli! jag och brudarna i öregrund, kanske att man följer med timmy på hans kompis båt där också, nice som fan! älskar att åka båt <3 den är tydligen hur stor som helst och timmy kunde fixa med mig och mina kompisar så det blir nog nice! hoppas det inte regnar bara, men tror det skulle bli finare på kvällen. annars kommer vi ha världens kväll iaf! saknar min ellinor hurmycketsomhelst men hon kommer ju hem på midsommarafton och det är ju tur, hon vill ju inte missa något när hon är borta och hon har dessutom önskat oss skitväder medan hon är i paradiset :) gulligt ellinor, du fick som du ville ^^ haha. ditt fel!

annars ser dagen ljus ut, ska träffa linus m.fl. + att solen skiner, vilket faktiskt var ett jävla tag sen. ( om man inte räknar med igår förstås ). så jag ska först till stadium med micha och köpa tältet sedan träffa folket vid stationen halv 4, får se vad som händer då, det vet man aldrig. men vi har iaf alltidroligt tillsammans och det är ju det som är huvudsaken :) nu måste jag duscha och allt sånt där, så ni får ha det så bra så hörs vi senare.

ha en bra dag, i know i will ;)
pusspuss!

soooolen!

vaknade upp bredvid caroline och kollade av vana mot fönstret, energin strålar in i mig på en gång. SOLEN SKINER! fyfan vad glad jag blev, väcker caroline på en gång, nästan hoppar på henne "CAROLINE SOLEN SKIINER! upp och hoppa här kan vi inte ligga kvar!"  - mmmmh..... haha, om det är någon som är omöjlig att väcka så är det caroline. men men fick upp henne tillslut och nu har vi båda duschat, ska snart käka frukost sen bär det av till staden som vanligt, fast denna gång med fint väder! LYCKA! :D

pusspuss
jag saknar min ellinor :( <3

regn.

fyfan vad jag hatar vädret. har varit i stan sen 2 typ idag och varit med caroline och denise, sedan även albin aka rödingen. vi har inte gjort ett piss utan bara suttit inne på först donken sen max och frusit. så jag åkte hem, ska kolla på nån ny serie som har premiär idag, Privileged  eller vad den hette. sen vid tio är det en film, I spindelns nät. gammal klassiker vet inte hur många gånger jag har sett den!

hej så länge,
puss


serien var rätt okej, måste nog se den flera gånger innan man kan bestämma sig för om den är värd att se eller inte. har ju ändå inget liv så wth, kan väl lika gärna sitta framför tvn varje söndag kl 19. gjorde nyss ett test på bilddagboken, eftersom jag som sagt inte har något liv. ska nog ta och göra mig en kopp te eller kaffe och gå upp till mitt rum och kanske läsa en bok? fyfan vad mitt liv suger.

peace.

röj på landet,

vaknade upp med becca vid min sida. det var ett jävla tag sen vill jag säga! saknat våra kvällar väldigt mycket <3 sedan bar det av mot vår kära stuga uppe i rasbokil där vi nyligen styckat av och sålt ena delen av tomten. det är en jättestor tomt(eller ja, var iaf..). jättesynd att vi delat upp den tycker jag, men det är en lång historia, lång och ganska jobbig och tragisk.. men men vi var iaf där och röjde ur huset som vi sålt och även lador och allt annat. HURÄCKLIGTSOMHELST! jag lovar, jag var nära att spy flera gånger. hur kan en gammal gubbe bo så äckligt? han har nog aldrig slängt något i hela sitt liv, utan alla sopor som man inte kunde elda upp samlade han inne i ett skjul, tillsammans med alla råttor. usch.. så har jag och elin gått igenom massa fina prylar från hans stuga, och tagit med fina smycken hem också. malin hittade en massa gamla mynt och sedlar i hans börs haha, nyfikna skitunge! iaf så hittade vi väldigt gamla mynt, t ex 2kronors mynt från 1922 (inte det på bilden) och en 5-öring från 1891! snacka om old stuff. ganska coolt :)



freaky friday

inte direkt, mest segat hela dagen. tog en promenad med natasha(grannens hund<3) när jag vaknade vid 12, sedan har jag bara tagit det lugnt och verkligen dragit ut på tiden. ska snart till stan och träffa becca. förmodligen denise, caroline, göteborgarna och kanske linus & co. aswell. alltid lika roligt :)

sen ska jag och becca till fett me kärlek(om det inte regnar alltför mycket dvs) sen dra hem till mig på chill. gatufesten blir förmodligen inställd eftersom det regnar, men men. myspys, längesen vi spenderade tid tillsammans <3 vi har mycket att ta igen kära du! kanske blir det cypern i juli, vem vet :D HOPPAS!

annars har jag inte så mycket att skriva, så lätt att börja ordbajsa istället för att skriva något intressant. så vi lämnar det :)

puss



sitter här med becca, har varit i stan och träffat linus, timmy och jocke en sväng innan tösen kom till fyrishov. vi möttes där för att gå på fett me kärlek men när vi stod i kön och insåg att det var 5 min kvar av uppträdandet på lazee som vi ville se så beslutade vi oss för att det inte var värt att betala 50 kr. vi åkte hem. så käkade vi hemmagjord pizza och kollade på talang. nu försöker vi få liv i caroline, denise och göteborgarna för vi vill till stan och vi orkar inte sitta här längre!

CIAO!

jag <3 morgonpromenader!

vaknade upp runt 11 hemma hos denise, hon och jens låg fortfarande och sov så jag tog en promenad här mitt ute i ingenstans haha, otroligt skönt. promenader underskattas verkligen ! älskar doften av nyvaken natur och ljudet av alla fåglar och vinden i träden. hur mysigt som helst!

anyways, idag är en dag som jag inte vet vad som kommer hända, förhoppningsvis något roligt. ska in till stan med denise senare och träffa carro, linus, johnny och förhoppningsvis becca också. skojskoj. och jag måste hinna träffa min kära ellinor som åker till spanien imorgon! kommer sakna ihjäl mig! senare åker jag nog hem till marie, var evigheter sen! saknat dig så mycket, nu ska du få krama mig som du velat så länge haha.

sen.. sen vet jag inte.. imorgon är en ny dag. jag ska vara med caroline, denise och så kommer det några killar från göteborg och hälsar på hos denise den här helgen. blir väl festa imorn skulle jag tro. "fett me kärlek".. hm.. ska väl regna imorn? inte speciellt värt isåfall.. jaja, det visar sig.

nu är jag hungrig, kaffesugen och kissnödig. så jag tänker lämna er till erat nu och hoppas ni får en bra dag, och hoppas jag får en bra dag också!

xoxo sara

onsdag.

vaknar och vill inte gå upp, som vanligt. vill återvända till drömmarna igen och igen och igen, aldrig lämna dom..
men tyvärr så finns det ju en verklighet här i livet, och just nu är den verkligheten bara svår och tung, vill liksom inte mer. jag vet att det bli bättre med tiden, jag vet att det finns flera tusen därute och väntar på en. men jag vill inte. jag vill att det ska bli bra nu nu nu! det är inte lätt att vara stark när ens starkaste styrka försvinner..

det finns två vägar att gå;
- antingen den korta vägen där du är du stark inombords och gör allt vad du kan för att gå vidare så snabbt som möjligt,
- eller den långa vägen, där du gräver ner dig själv i "varför?" och grinar dig till sömns och känner för att göra absolut ingenting, bara lägga dig ner och dö.

ingen av vägarna är lätt, den första kräver enorm styrka och mogenhet, och det är inte alltid man orkar vara stark och mogen. det är då du trillar in på den andra vägen, som är mycket lättare att välja från början.

jag gör allt jag kan för att inte trilla in på den andra vägen, för både din och min skull. jag hoppas vägen är slut snart, jag bara saknar dig alldeles för mycket..

.

nu har du gjort ditt val och jag hoppas du är nöjd med det.

du är allt älskling,

jag älskar dig oliver.

RSS 2.0