suckiiiday.

dagen började jättebra med en underbar pojke som ringde o väckte mig ur min snoozning (: gick upp, skyndade mig att göra mig i ordning o sen skynda mig till bussen för en helvetisk dag i skolan. fick ett sms av elli att hon var sjuk, vilket bara skulle göra denna dag ännu värre... kom till skolan o frågade elura vart hon var någonstans, fick svaret att hon också var sjuk o inte skulle komma till skolan. great! tänkte jag o kände mig med ens tusen gånger piggare på en hel jävla dag bestående av projektarbete som jag skulle få sitta med helt själv. ni som känner mig förstår ju redan nu att så fort min första lektion var slut så gick jag till min lärare som vi har resten av dagen o sa att jag mådde dåligt o åkte hem. väl hemma, känner jag mig så otroligt uttråkad att jag skulle kunna städa hela huset med en tandborste(inte min förstås).... eller bara göra absolut ingenting.
imorgon har jag feeet sovmorgon o mot kvällen ska jag åka hem till mannen i mitt liv (fast jag önskar jättemycket att det var idag..)

nu ska jag gå o göra... ja... precis. nada.
pusspusspusspusspuss (x en miljon)

getting answers..

ja vi får väl hoppas på det bästa, nu är det i alla fall en timme kvar innan jag ska göra ett första försök. hoppas verkligen att jag slipper tömmas på blod.....

 

ååååååh jag vill inte va ensam :'(


lill-lördag, utan utgång såklart.

nej de blire icke för jag har ju som sagt lovat mig själv att ta det lugnt ett tag, o jag tänker vara mig själv trogen. jag ska istället, efter en sköööningdag i skolan med bara en lektion, hem till min fina pojke denna ljuvliga afton. :) är hyfsat trött idag, så det blir lugn o ro framför en film med massamassa mys, som vi gillar't. <3
imorgon börjar jag 8.35 men går rätt kort, slutar innan tre nån gång. och fredagarna är ju bara himmelska ;) loveloveloveit!

nu ska jag gå o packa ihop lite saker,
byta om o invänta bussresan till min älskade.
pusspuss

tisdagtisdag

vaknade imorse bredivd elli, o vi var båda två lika otaggade på en över åtta timmars dag i skolan. väl i skolan hade vi först "arbetsmiljö & säkerhet", ett ämne som helt klart var över mina förväntningar. verkar som en bra kurs faktiskt. bra lärare också. o jaaa kan väl inte säga att vi tyckte om honom mindre när han meddelade att vår käre lärare jan (som vi har resterande tre skitlånga lektioner på tisdagar) var på kurs idag, vilket betydde att istället för att sluta kl fem idag så behövde vi bara göra en uppgift o lämna till eva, sen fick vi åka hem! jag o elli gjorde en snabbvisit på gymmet innan vi fortsatte hemåt. det var riktigt jobbigt men det är tamejfan dags nu.

så.. idag tänker jag bara slappa, chilla & ta det lugnt!
pusssssss

let's go all the way tonight,

no regrets, just l o v e


första lediga helgen från skolan!

nu har ju skolan börjat igen med blandade känslor. visst är det skönt att vara tillbaka till rutiner o vänner, men det är ju bara så förbaskat tråkigt att plugga. jag kanske borde ändra min inställning, o jag kan iaf trösta mig med att det är sista året i skolan för min del. det betyder att jag precis avslutat mitt sista sommarlov. jaappp det känns..

igår fyllde pappa o min barndomsvän marielle 48 & 18 år, så det blir kalas hela helgen. på söndag kommer min pojke o myser. annars jobbar jag hela helgen! cashfloow.

idag efter skolan (som slutar kl 12.05 varjeeee fredag!) har jag köpt två nagellack o en mascara. ett vanligt rosa  o ett svart grafitti från isadora, som jag testar först på söndag eftersom jag som sagt ska jobba. ni får förhoppningsvis se bilder då, det beror helt på min kära dator o min helt perfekta mobils underbara vänskap till varandra. jag stör mig inte alls på den....

ikväll blir det alltså av en stund till min vän för artonårsfirande, men det blir sängen tidigt o upp kl fem!

jag har förresten beslutat att ställa alkoholen på hyllan ett tag.


trevlig helg!
pussssss


blah blah blah

haha nu e' jag här igen, för mintuen iaf hehe.. blir irriterad för har en massa bilder jag vill lägga upp men min jäkla telefon vägrar conecta med datorn.... så vi får se hure blir med det.
iaf! så ser dagen väldigt bra uuut (: ska träffa massa sötnosar som man inte sett till på länge, för idag kommer en av mina favoritskåningar hem!! så blir en tur på stan eller nåt sånt? haha inte så uppdaterad men det kommer bli fedt.

hörs va,
puuss

ett två tre fyra <3


J
ag älskar dig


slapp dag!

vaknade vid 10 hos min pojkvän, dock o tyvärr helt ensam eftersom han åkt till jobbet. satte mig vid datorn en stund (typ tre timmar haha) innan jag for till min hemstad för o träffa elin o elli på friskis för en gymrunda. var riktigt jobbigt faktiskt, märks att det var längesen man var där... får bli en ändring på det nu!
efter det har jag bara suttit hemma vid datorn o jag pallar faktiskt inte göra något mer idag. var längesen jag bara var hemma o tog det lugnt, eftersom jag jobbat så mycket dom senaste två veckorna. (innan gotland alltså). juste jag har varit på gotland också förra veckan, kom hem söndagmorgon. kan lägga upp lite bilder kanske, annars finns dom på facebook.
nu ska jag bara chilla, o ta det lugnt!

puss

RSS 2.0