movienight!

Vi kollade på the proposal, och helt seriöst.. kolla in denna scen jag DOG!


Pluggbrudarna,


Nu sitter vi sitter vi i skolans bibliotek.
måste gå.
dom stänger.


Nu sitter vi utanför klassrummet.
måste snart gå.
vi börjar.


Nu sitter vi på lektion.
vi kommer nog aldrig härifrån.
let's die.


skolan suger.

 


helt i onödan.

igen.


alla ♥ dag

if it was easy, it wouldn't mean nothing..


Nu Jeflar!

Morgonen: Jag vaknade av mitt alarm kl 05.30, fråga mig inte varför jag tycket att jag ville gå upp då, mycket att hinna med typ. låg vaken och visste inte vad jag skulle göra... så jag började plugga lite(!) hahaha... nåt fel på mig tror ja. det första man gör när man vaknar halv sex uhm, nä..
sen hörde jag nerifrån "jag må hon leva, ja må hon leva...." och så var familjen påväg uppför trappan. som vanligt går de in till min kära tvillingsyster först (eftersom hon är äldst...) och såhör man hur det prasslar och har sig(jag hade skittråkigt.) så hör man elin "VA?!?! DRIVER NI MED MIG ELLER???!!" haha ni kan ju fatta att jag låg hur nyfiken som helst. hon hade fått en kamera! eller, den som blev snodd. mamma och pappa hade köpt en ny sån till henne! fan va kul :D åså hör jag "nu går vi in till sara.." *hihi..låtsas sova lite* "jag må hon leva, ja må hon leva...." så hoppar jag runt i sängen av lycka och börjar öppna mina paket. jag fick ett jättefint silverarmband av min lillasyster och min storebror, med berlocker på. och så fick jag en peace&love-biljett av mor och far!! och en plånbok av syster, med ett biopresentkort med 300kr på! :D TACK SÅ MYCKET!
Elin fick en hårinpackning från REDKEN(hennes favorit som kostar 410:- normalt men jag har ju sånt flyt och köper den när det är 50%) och ett presentkort på TWILFIT(underkläder m.m.) på 300kr :).

Dagen: Jag åkte till skolan för att gör två prov (ha ha, omprovsdag!) som faktiskt gick hyfsat bra :) sedan satte vi oss i avat's (cafét i skolan) och käkade tårta som vi hade med oss. den var hur god som helst, iaf min del. vi kunde ju inte enas om vad vi skulle a på så vi gjorde hälften/häflten. min  del bestod av chokladbottnar, banan/grädde, hallon/vaniljkräm/grädde och rosa dekorationsgrädde! HUR FIN SOM HELST VA :D elins del får ni läsa om på hennes blogg huhu.. vi fick t o m gratis kaffe av avat, hur snäll som helst! så han fick tårta av oss (om såå många andra!)
När vi fikat klart drog vi ner på stan, och jag köpte mitt första ciggpaket helt lagligt. visa leg och grejjer haha. kände mig ascool. sen väntade vi på becca, och när den fina damen anlänt begav vi oss mot dragon palace för lunchbuffé. jag köpte min första öl helt lagligt, och den var GOD! som fan. sen gick vi lite på stan och kollade, elin köpte bh o trosor på TWILFIT för presentkortet och sen åkte vi hem. jag bakade en ny tårta till familjen och nu är det dags att börja fixa o trixa inför kvällen/natten som kommer bli gryyym! vi ska först till VIP, och dricka billigt! sen innan 23.00 ska vi in på kalas och träffa jackie ch patric som vann paradise hotel! haha så sjukt nice! åååh jag är så taggad det här är den bästa dagen på riktigt jävla länge!!

Kvällen: still to be written ;) ...


ÖNKSA MIG FETT MED GRATTIS VA!
puss på er mina gullungar <3

ARTON BABY!

NU ÄR DET OFFICIELLT! JAG OCH MIN ÄLSKADE TIVLLING ÄR ARTON ÅR OCH DÄRMED BEFRIADE FRÅN ALLA HEMSKHETER VÅRA FÖRÄLDRAR KAN TÄNKAS VILJA TVINGA OSS ATT GÖRA/INTE GÖRA!

Jag hinner tyvärr inte skriva något inlägg nu på morgonen, så ni får en update när jag kommer hem idag. då ska ni få höra exakt hur dagen ser ut också!

PUSSSS SÅLÄNGE!

så jag lever mitt liv...

haha fan vad taskig jag är! eller ja, om ni vill veta saker om mitt liv kan ni ju försöka ta reda på det själva ;) men.. jag har verkligen inte uppdaterat er om vad som försiggår i mitt liv just nu. och det är väl inget speciellt egentligen, skola, vänner, myspys, party etc. . MEN! jag och min kära syster fyller snart arton år! och det ska firas med dunder och brak vill jag lova :) ska bli helt underbart!. nu är det bara två dagar kvar, och jag längtar som en hög liten gnu!
ni får nog höra mer närmare inpå the big day (typ imorn då haha!) :) nu ska jag krypa ner och gosa med mig själv *snyft* haha. så jävla ovärt.. nu äre fan dags att bli kär igen! bättre lycka på krogen kanske? ^^, we'll see we'll see.

until then, my fans.
puss

skolan suger.


tisdaaag



RSS 2.0