SKOTTLAND!

nu bäre snart iväg till arlanda och skottland efter en jättemysig helg med min älskling. i am going to miss him very much... o alla mina vänner såklart. ni får INTE smsa mig. det kostar pengggar! kommer hem natten till fredag, don't miss me too much.

pusspuss!

sista skoldagen!

känns overkligt att det gått så fort, men idag är sista skoldagen för oss i turist tvåan. vi åker som sagt till skottland på söndag och slipper de tre sista dagarna nästa vecka :))) är man dock lite efterbliven (som jag) måste man gå kvar en vecka till, 7-11 juni. den veckan är chill ändå, nån timme varje dag bara. skönt med lite extra tid på sig!
nu har vi lunch, o snart börjar "affärsresor" med åsa. efter det ska vi fika på klassrådet, jag har bakat kladdkaka till mig, elura o elli SOM VART SJUK :( så hon blir utan.
efter skolan ska jag växla en sista tusing till skotska pund o sen åka hem o tvätta o packa lite men mest bara ta det lugnt. ska jobba imorgon. o sen blire bara massa packa sen hem till elli för övernattning. upp tidigt på söndag för o åkt till arlanda o vidare till amsterdam o till slut glasgow :) kommer bli roliiiigt! men jag kommer sakna ihjäl mig efter vissa här hemma... :( tur att det bara är fem dagar..

slut på ordbajs!
pusspuss

segt.

kan inte fatta att det är sista skoldagen, IMORGON! (om man bortser från sommarlovsveckan) sen åker jag o mina vänner i Fr2Tu till Skottland på söndag, o jag tror att det kommer bli superawesome! vill shoppa loss nu.
idag har jag varit i skolan o halvt sovit.. hade sovmorgon till halv tolv dock, men typ inte gjort något. kolla på film på historian o fikade med saft o kakor. på turismen hade vi genomgång av skottland o sen skulle vi presentera en kortis själva också. sen slutade vi. då åkte jag o min syster till akademiska sjukhuset för o hälsa på vår vän amanda som har opererat knät. tycker ordentligt synd om kvinnan, hon har riktigt ont :( men det kommer det vara värt iaf. <3

kom nyss hem o skulle plugga men jag är alldeles för slut för det.. får bli imorn.
pusspusspusspuss

p.s. i miss my babe

19 maj

idag har det varit omprovsdag i skolan o jag var såklart där. började min morgon med ett prov i psykologi o sen en book review i engelska. orkarde inte göra mer, det får bli på sista veckan. efter det åkte jag till stan o kirrade alvas konfirmationspresent som kostade mer än jag trodde den skulle så jag fick lägga dit egna pengar, som skulle gått till ett busskort. blev lite irriterad. sen hade jag knappt pengar o köpa det jag planerat heller så det gjorde mig ännu ledsnare. o inte hitta de jag ville ha gjorde de inte bättre... på bussen hem klev en hjord med dagisbarn på såklart, asnice! älskar att åka buss i äcklig värme med massa skrikande barn som inte vet vad "sitt" betyder.
nu har jag varit hemma ett tag o inte gjort ett piss! så jävla skönt. ska börja städa lite på mitt rum nu o tvätta lite kläder.
imorgon åker jag till min C <3

hörs då!
puss

femklöver.


♥ solen ♥

började dagen med att vakna bredvid mitt hjärta i enköping, död som gam-mat. sen tvingade jag mig själv upp o upptäckte att jag glömt mitt smink i maries lägenhet, vilken lycka! gick med baby till hans buss o satt o väntade på min i ungefär 20-25 minuter. helt underbart i solen. när jag kom till uppsala var jag tvungen o åka hem till marie för o sminka mig, hehe, sen blev det skolan. en halv lektion var typ det jag pallade. efter det blev det stan med feting tung väska för o hitta en ny o hel väska åt elli. hon hitta en jättefin tillslut :) så satte vi oss vid ån i våran älskade sol o njöt innan vi begav oss mot darkwell för o stötta linn när hon piercade sin efterlängtade microdermal. det blev skitsnyggt men det såg ut att göra ont som f-a-n.

själv har jag fyndat två nagellack o en tungpiercingkula, samma som den jag bet sönder fast turkos. otroligt somrigt!

ska sätta mig i solen ett tag o sakna christoffer.
pusspuss

sunshine.

vaknade kl sex o hoppa in i duschen. snabbt som FAN ut igen och skrikandes ner för trappan med i slget knä och vattnet fortfarande rinnande. tror ni inte det var fetaste spindeln i badkaret? det förstörde min morgon, jag behöver terapiiii... pappa kom upp och spolade bort den o tyckte jag var jättefånig som vanligt... så var jag skiträdd under hela tiden jag duschade att den skulle krypa upp o ta mig, eller komma från nån annanstans.


man vet aldrig med spindlar, dom är onda!


in need of emergent care!

har suttit hela jävla dagen med text o bilder o information o skrivkramp om vietnamkriget. nu är jag äntligen klar med sammanställningen så jag har dryga två sidor kvar att skriva, en reflektion och en sammanfattning.

japp det är jag på båren.


fredagsmys!

jag sitter o pluggar. har ett helvetiskt fördjupningsarbete i historia som ska vara klart efter helgen. yes... alltid lika roligt att spendera en hel helg med plugg! (inte för det hänt förut, men...)
samtidigt som jag sitter o gnyr för jag inte orkar läsa mer i "Vietnamkriget" sitter jag o väntar på min finaste som är påväg för o fredagsmysa med mig. han kommer jättesent.. men bättre än inget, helt klart! o så ska jag upp kl 5 imorgon bitti o jobba, haha. stackarn. men han kan sova så gott i min säng sålänge. så kanske han kommer in till stan o möter mig efter jag slutat, eller så åker jag hem o gosar med honom en stund innan jag fortsätter mitt pluggande... jag tar detta seriöst, mina vänner. så var stolta and let me know! haha det här händer inte ofta...

nu ska jag sluta ordbajsa o försöka skriva nåt vettigt.. hm.. Hô Chi Minh...
PUSSS!

asssså PINSAMT!


5/5-10

vaknade i lagom tid till skolan idag. allt sånt börjar kännas så mycket lättare nu, även om jag alltid vaknar minst två gånger varje natt. första gången brukar vara vid halv ett - två nån gång o andra gången vid fem. konstigt... men jag kommer upp iaf! stressen går upp o ner hela tiden, försöker slappna av men det är jävligt svårt när man blir påmind varenda jävla minut om hur mycket man har kvar att göra. blir nog sommarskola för mig om jag inte vill stressa ihjäl mig.. så.. gissa vad jag ska göra nu? ja juste, plugga. har prov imorgon i idrott o hälsa, om stress o sömn. ganska passande haha. får se om det finns något intressant o lära sig. jag satsar på GODKÄNT, inget mer. så, nu känns det bättre.

imorgon ska jag hem till min fina pojkvän efter skolan, o vi ska laga middag o mysa massa mycket eftersom vi har en månad imorgon. helt sjukt vad fort tiden går.. men det är inget jämfört med resten av tiden vi kommer ha tillsammans. <3

hör av mig när jag får lust,
toodles.

TISDAG!!!!

varit i skolan idag, o gjort muntliga delen av nationella i engelska med elli. det var skitsvårt, men skönt att det är gjort! efter skolan åkte jag till stan o tränade innan jag begav mig till stan för o träffa ida, linn o min kära syster elin, som piercade sig idag! industrial, FETT SNYGGT!


jag ska hälsa alla från min pojkvän att jag är bäst i hela världen (: gullig han är. hihi.
jag fick tydligen inte ljuga.

nu ska jag PLUGGA!
puss

1 maj.

 

VALBORG!


Vaknade bredvid min bebis imorse,
nyss bakat hallon o cocospaj, som blev asgod!
sega hela dagen (: <3 <3

puss!


RSS 2.0