Trick or treat?

ohyes, det är halloweenafton idag. vet faktiskt inte exakt vad som händer ska träffa benny, anneli, sandra, bec och elin senare i varje fall. ingen jävel som har fest? vad är detta.. :(

iaf så ska jag först träffa Li vid typ två tiden, elin också. snacka lite sådära. <3

jag vaknade imorse av att marie försiktigt skulle öppna dörren så brakar en massa grejjer som stod mot dörren ner i golvet : s haha, satte mig rätt upp, gav henne datorn och la mig igen. vaknade nåra timmar senare. haha, jävla rädd jag blev!

så nu har jag gått upp och jag är ensam i lägenheten, sitter och lyssnar på radio och käkar frulle. gjorde en asgod kaffedrink yay me rly fyfan vad gott!!! sen mackor med ost, keso och gurka mumma! :D och lite apelsinjuice men det är väl skitsamma ;)

snackade med marie igår, men inte om det som jag egentligen ville prata om.. jag kan bara inte berätta det.. jag blir galen. fyfan, jag måste ju göra nånting! åh SKJUTMIG!

sen svar till bjull; kolla kommentarerna för förra bilden :*

nej du, nu ska jag nog ägna mig helt åt min frukost. skriver nog mer senare, men hör av er om ni vet nån fest!
0708676842,
puss

Blondin så fin.

yeeh bleker min hatade utväxt just nu! så jävla sköööööönt! :D ska snart gå och kamma ut i resten av håret. typ nu.

ciao :)

Måla måla ..

idag gick jag upp mycket tidigare än jag borde behöva nu när det är lov, men jag skulle till marie och åka och köpa färg innan hon skulle ta tåget till sthlm, nån kurs.

har målat nu, blir riktigt bra och jag tror jag kommer trivas därinne sen. åtminstone delar av tiden, antingen fattar ni eller så fattar ni inte, inte så pigg på att skriva allt här !

sitter just nu och äter och snackar med folk på msn, lyssnar på radio lugna favoriter hahaha yeeh!

ska snart tillbaka och måla, maten var inge god(förlåt elin) sen kommer den här killen tillbaka som håller på med badrummet, han skulle köpa nån greej...

jag orkar faktiskt inte skriva mer idag, inte just nu iaf. skulle sovit här men kanske inte blir så, marie skulle få besök ikv så vi ska ta det imorgon istället i thinks.

men vi hörs väl, det här lär inte vara det sista ni hör(läser) av mig, tyvärr haha :)
puss påre!

Måndag idaaag.

hej alla barn.
idag är det måndag som de flesta säkert redan listat ut. jag ska typ.. ner på stan idag tror jag. fast först blir det kanske att man drar förbi en sväng till maries lägenhet i heidenstam och grejjar, fick nyckel så det ska nog funka. annars ska man dit imorn och fortsätta måla, kanske sover där imorn också, får se. annars på onsdag tror jag.

iaf efter det, ska jag, elin och jenny (sandra??) ner på stan och vi ska hämta ut skolkatalogen, eftersom när jag skulle hämta den i fredags så försvann de jävlarna! : o fett elakt.. aja, sen ska man sitta lovet ut och garva åt alla som blev sämre än en själv. (eller inte, är för snäll för sånt) men jag blev inte nöjd i år igen :( fyfan vad dålig man blir på skolfotona HELA JÄVLA TIDEN! nästa år strejkar jag. (det kommer jag nog inte heller göra, jag är för envis)

efter vi hämtat dem vet jag inte riktigt, vi skulle kanske på bio? tjohoo, har inga pengar dock.. lyckat jag vet. undra vilken film det blir får tigga pengar av pappa. fast det kan jag ju inte.. faaaaaan.. orsaken: mobilräkning. (telia kan ta sig)
annars.. annars är det väl rätt lugnt för tillfället. hoho vad man kan ljuga väl :) men äh, who cares? inte du iaf :)

nu har lilla kattungen kommit hit också, igår. vet fortfarande inte vad hon ska heta börjar bli lite pinsamt att kalla henne för kattungen hela tiden. förslag någon? har tänkt på agnes eller elsa, fett gulligt!
natasha kommer hit idag också, baby.. vi ska ha henne ett tag nu när marie flyttat och så tills hon kommit i ordning sen vet jag inte vad som händer. hoppas hon får stanna, kommer sakna henne som en tooooka om hon skulle försvinna ur mitt liv! nej, det får inte hända! inte inte inte!

förlorar nog med vänner och andra känns det som... jag har beslutat för att inte göra det mer! inte i år iaf, ingen mer ska få försvinna från mitt liv i år punkt.
det kan fan vara ett nyårslöfte sen! 2009 - inte förlora en enda människa/varelse.
okej jag vet att det är oundvikligt, men definitivt värt ett försök! jag är ju en av de som faktist orkar och vill försöka, för jag bryr mig så mycket om allt och alla. det är ganska jobbigt, speciellt då man förlorar någon, som sedan inte vill ha med mig att göra..
det är som vi säger: livet är hårt!

ska inte ta upp eran tid längre, gå och gör nytta för helvette!
puss!

Flytt.

it's up to you.


jueves,

sitter just nu på mitt åh-så-underbara hål(tre timmar och tio minuter för er som inte hört mig klaga förut) med caroline vid min sida och martina nånstans inne i biblan och pluggar.
de har matteprov imorn så kul för dem! jag hade igår och det gick inge vidare :( kände mig helt lost, som jag gjort med allt den senaste tiden..

försov mig imorse också, yay me (y) !
bli fan galen på min idiotmobil som inte ringer på morgonen när jag ber den. DÖÖÖÖÖ!
jag vill iaf ha en ny, en bra.. men men. det kommer ju inte hända i första taget med tanke på vad mamma sa till mig imorse..
hon bad mig hjälpa henne med en sak och sa "du får 100 kr, det lär du behöva.. har du sett din telefonräkning?" - nej? "mh.. vi tar det sen, du ska ha en bra dag."
oh yeah that made my day thank you very very much!

iaf..
snart spanska då. kuligt värre. det är ganska drygt faktist, speciellt med de tider vi har.
skulle kunna haft sovmorgon till 11.20 på tisdagar och sluta 11.35 varje torsdag om jag valde bort det. men nej, såklart väljer jag att ha kvar det. (jag tror jag är lite smådum i huvet, faktiskt. eller ja, hyfsat säker.)

en timme kvar av hålet nu, tjohoo!

JUSTJA! sista jävla gången med filmvisningen idag såååååå skönt! åh jesus, vad jag längtar tills det är över och jag slipper de jobbiga ungarna som aldrig lyssnar! fan, vad elak jag låter :o men lovar, om ni bara visste... ._.

är kanske dags att avsluta inlägget för idag, så ni inte storknar(vilket ni säkert redan gjort) av utråknad(vafan?:s)
mhmm..

så ha en bra dag, vi hörs imorn!

puss!

tisdag.

jahaa.. ännu en dag hemma. venne vad det är faktiskt känner mig helt borta av all stress och all skit som hänt, händer eller är på väg att hända. fyfan säger jag bara..
men jag tror det är bra nu, bättre iaf. saknar skrållan fortfarande.. :( tänk att man kan tro att man har så rätt, sen visar det sig att man har så jävla fel! åtminstone om man frågar sitt hjärta. hjärnan är ju en annan sak, det är ju meningen att den ska fatta? jag fattar då inte..

jag vill passa på att säga förlåt till alla som jag verkat stram mot den senaste tiden. hållt mig undan, inte pratat så mycket.. speciellt pappa. förlåt. tack för att du tog dig tid att prata med mig igår det var jätteskönt, även om jag inte kunde berätta exakt allting. kanske hade varit bra, om man tänker efter. men allt är historia och det finns egentligen ingen anledning att bry sig som det verkar iaf. ganska ovärt att vara den enda som gör det imo..
nu känns det ändå som om saker och ting verkligen händer. jag sa aldrig att det var bra, men dock. det händer saker.

i helgen blir man upptagen med flytt, större delen av lovet också kan jag tänka mig. men det spelar ingen roll, har ändå inget planerat och klart man ställer upp. det är mer efteråt som jag är lite.. uh.. ja.. precis.
men men. livet är hårt :)

har börjat kolla på andra avenyn igen och det är jättebra! älskar roland fyfan vad skön han är. skrattar åt han hela tiden, kanske han ser lite blåst ut också fan vet jag haha.
har inte riktigt kommit ikapp ännu men det löser sig. har ju gott om tid på mig tjoho.. typ.

läxan då.. jadu.. får se hur fan det blir med den saken pallar inte direkt läsa boken den gör mig så jävla deprimerad! stackars stackars flicka... får väl skylla mig själv som lever mig in i böckerna kanske lite för mycket? men fan, det gör man ju! varför annars läser man? får snacka med min svensklärare om det där..

annars ser min dag rätt.. blank ut. faktist. matteprov imorn. sucks, men det är ju inte så svårt. tänk logiskt, gott folk! logiskt! HAH! fick mig att tänka på dig :p du tror så jävla mycket om dig själv. nästan synd om dig, seriöst.

jajjaaa..
ska väl fortsätta titta lite på andra avenyn sen plugga lite matte, lär behövas känner mig inte sådär helsäker vad gäller det här kapitlet. men jag pallar faktiskt inte bry mig. det får gå som det går. man behöver inte ha bra betyg JÄMT! haha.. fick mig att tänka på dig igen. sucker :)

nej nu ska jag vara snäll, jag kan faktiskt det också. promise. faktum är att jag egentligen inte har någon uppfattning längre. det är upp till dig nu, det har det alltid varit. och jag tror du insett det by now. eller man kan ju hoppas. inte för att jag bryr mig. men, ah..

mer senare, ha det bra everyone :)
puss!


everybody loves sundays.. huh?

jag gör iaf inte det. trött efter helgen, skola imorgon och därmed stressad över allt skolarbete man skulle ha gjort under helgen..
men men.. livet är hårt. men ibland.. ;) (internt, ni lär inte fatta)
tack för igår förresten, vi lär ha gått 47 mil :p

vaknade ganska sent(för att vara jag, alltså) idag, och jag är helt säker på att du sov hos mig inatt. jag kunde känna det. du lämnade värme och jag saknar dig jättemycket! </3

idag ska jag nog bara vara hemma hela tiden. tråkigt jag vet men jag har ganska mycket att göra i skolan(som kan hänga sig, eller bombas sönder eller nåt liknande).. och så har jag inga pengar heller så jag kan inte åka till stan och köpa nya skor(!) eller nåt annat jag vill ha för tillfället..

funderar över namn.. någon som vet något fint namn som skulle passa en tjockiskatt som ser ut lite som en panda? jag kom på tjorven, det skulle passa verkligen.. men.. det får mig bara att tänka på Skrållan(Pelle också för den delen)
shit, borde nästan döpa henne till tjorven.. har ju redan haft två katter döpte efter ngon från saltkråkan varför inte fortsätta? båda är ju i katthimlen iofs.. åh, livet är hårt! men, du vet.. ibland.. ;)

Får ångest när jag lyssnar på fix u.. :( hur mycket jag än älskar låten så får den mig bara att gråta, always! bara därför ska ni få lyssna på den..

Lights will guide you home.                              
And ignite your bones.                              
And I will try to fix you.
                              
varför känner jag bara att jag inte försökte tillräckligt mycket? jag är fan ond.

r.i.p








when you lose something you can't replace.

thank you God, for fridays!

jag är verkligen överlycklig att det är helg nu, skolan kör slut på mig. har varit helt jävla slut idag, ville hem till sängen exakt hela tiden! men jag höll ut (y) yay me, rly.
sen när jag kom hem var jag jätteirriterad och det gjorde inte saken bättre att en viss någon ska komma med sina vardagliga onödiga kommentarer. jag skrek och gick. till marie <3 berättade om min dag och lite sånt, sen promenad med natasha*! fan vad jag älskar den hunden!
sen kom jag hem, *ha ha* @ dad.. ledsen, men du har precis missat den värsta tiden i mitt liv, men tack för att du försöker iaf. nästa gång kanske du märker lite tidigare :) fast hoppas det inte blir nån nästa gång ._.
sedan åt jag mat och så nu är jag mätt. den var god iaf. (y)
trött.
snart idol yay. HAH! HAR JU KÖPT BILJETTER TILL FINALEN! :D<3 fatta stort det kommer bli, åååh längtar! 12e december everyone! då JÄVLAR! <3
ja, gillar texten i den här låten(som jag lyssnar på nu alltså)

you just stare into space,
you found love but it got erased,
you're on the road with all the stoplights,
and you're too afraid to turn the wrong from right.
you ate your soul and it made ya fat,
starve yourself from everything else that makes you completely full.

so give me all your fear, throw em' all away.
think about the good things, no matter what they say.
we'll take tomorrow baby, yeah,
one day at a time.

jajjaa... idol börjar närsomhelst bäst jag börjar bege mig.
kommer väl tillbaka och skriver något intressant(eller ni kan ju hoppas) senare ikväll..

CYA!
puss

*snart kommer väl ett deppinlägg om
         
hur jävla mycket jag saknar henne..

lill-lördag!

hoho!
har varit i skolan idag :) det var kul fakiskt! ni tjejer förgyller min dag! <3
senare åkte jag, becca och elin till tierp och träffade gorrren och även sandra & c.o. ;D roooligt!
sen åkte jag hem, åt lite mat och sen packade jag för att sova hos lillpälsklingen :) vi hade trevligt ikv drack kaffe och spelade alphapet HAHA! jag var tydligen bra fast jag förlorade (a)
så skön att komma hemifrån, och att umgås med folk man tycker om !
jag älskar dig barro min bitch :) <3

får se vad som händer.. den kommer nog bli riktigt mysigt ikv :D film eller nåt :)

ha det bäst!
puss!

rumor has it...

Det här är, till alla er falska jävla människor därute som genom att säga nånting, göra nånting eller bara allmänt få för sig nånting som leder till en annan människas lidande. Allt på grund av lögner. Jag menar.. vad vinner ni? sanningen kommer alltid fram vad ni än tror. ALLTID! jaha vad gör ni då? låtsas som ingenting? försöker bortförklara er eller skylla ifrån er? Jag har sett det, jag har sett allt. Patetiskt.
Fega. Opålitliga. Falska.
Jag avskyr falska människor. Ni borde ruttna sönder och dö.
Skaffa ett eget liv att sabotera för i helvette!!

Jag älskar dig bästa vän! <3

RSS 2.0