I'll tell you what you wanna know..


...But boy you better listen close
People gonna tell you lies
Don't let it come as a surprise

That woman's on my back again
I know she's got the best intentions
And you begin to realize
You know you got your Daddy's eyes

And there's something I wanna say:
I love her too
And all of this has got nothing to do with you

And I'd like to stay but I can't because
I've been fooling around
And I know that you called me
'cause you never even knew that it was hurting me

When you put it on the other hand
When your old enough to understand
That glove will bring it all to light
I didn't say that made it right

'cause that woman's on my back again.
I know she's got the best intention
When you began to realize
You know, got your daddy's eyes.

And there's something I wanted to say:
I love her too.
And all of this has got nothing to do with you.

And I'd like to stay but I can't because
I've been fooling around
And I know that you called me
'cause you never even knew that it was hurting me

And I'd like to stay but I can't because
I've been fooling around
And I know that you called me
'cause you never even knew that it was hurting me

Sometimes people get tired
And I woke up a little too late to lie
A dream should last a long time
This is not what I'd call goodbye

And I'd love to stay but I can't because
I've been fooling around
And I know that you called me
'cause you never even knew that it was hurting me

And I would love to stay but I can't because
I've been fooling around
And I know that you told me
'cause you never even knew that it was hurting me

Me...

I love her too....

Uppe före tuppen!

yesyes jag vaknade kl 5 idag, för att hinna åka med pappa när han åker till jobbet kl 6 så han släpper av mig utanför friskis&svettis lagom till yogan kl 6.45! helt underbart, som vanligt. sen tränade jag lite, men bara lite. hade inte käkat nånting så fick lite ont i magen :( sen gick jag och mötte min vän caroline på stationen för att sedan skämma ut mig själv i min rosa mjukisdress när hon tvingade mig att följa med henne till hennes buss på stora torget! jag vill bara göra det klart för alla, att jag är inte rosa liten fjortisbloggerska! det första och sista kanske stämmer, though.. men wtf. är ingen äcklig fjortis iaf, min mjukisdress är ju jätteskön. nu har jag precis käkat två mackor, ska hoppa in i duschen och sen åka till skolan och byta ut mitt skolbusstågkort eller vafan det heter. det har nämligen lämnat mig för att vila i frid. eller ja vet inte, vill bara inte fungera längre helt enkelt. så ska man väl prata med historialäraren också om uppsatsen som aldrig kommer in... aja.

toodles!
puss

Tors Dag. (min dag?)

Dagen har varit bra, mestadels. Det började bra. jag började kl 7 och det var mycket att göra idag också, vi satt upp alla julstjärnor etc så nu är det jättemysigt hos hörnan! :) elli kom förbi och lunchade/fikade supermegagod bulla som jag varit och "köpt" lite tidigare. det var asnice att inte behöva betala för bullarna, bara att skriva på ett papper haha. kände mig ascool! sen gick vi på stan och letade efter skor etc till nyår och jag har hittat allt jag vill ha det är bara PENGAR! ... alltid äre pengar. men vilken tur att lilla jag har fått extrajobb på hörnan! Charlotte (som förövrigt är släkt med Caroline Af Ugglas haha) kom och frågade mig idag när jag höll på och torkade borden. blev jättechockad och jätteglad! så kom Linn och så berättade jag för henne att hon minsann inte slipper mig i första taget ;) men det var hon som tipsat om att ge mig extrajobb, TACK SÅ MYCKET! hon är så söt, Linn. :)

nu ska jag plugga.. eh, nej.. precis..
puss

Hahah dog lite.

För er som inte ser vad det står:

Kära Spekulant !

Alla bär vi omkring på olika gåvor men bara ett fåtal är välsignade att finna sin egen personliga gåva innan det är dags att vila i frid .

Själv så blev jag kryddhyllsspecialist , en unik färdighetsom går ut på att finna nya spontana platser att ställa sina favoritkryddor på.

Att ställa kryddorna på tjock-tv´n är djärvt , jag vet . Men tjejer gillar sånt förstår ni , tjejer gillar killar som vågar flytta kryddor och krejsautan att för den skull göra avkall på att lukta gott eller sin manlighet .

Titta på Ingvar Oldsberg t.e.x , flintis men ändå en riktig läckerbit bland kvinnor med stil och finess .

På denna TV kan du se honom , det har jag själv gjortmassor med gånger . Tv´n visar även hårdrocksmusik . Jag har sett Hammerfalls , The Poodles och även Robert Wells på denna TV .

Slår du till utan att snacka får du oreganon på köpet .
(YES!!!!)
Den är jättegod på exempelvis pizza , eller varför inte varma mackor ?


worky worky..

..ingen vila idag inte! började klockan nio och så fort jag kom dit märkte jag att det var snabbt att byta om och komma och hjälpa till. överfullt med gäster på frukosten nästan. sedan när det lagt sig lite kunde vi gå och snabbt ta oss en fika innan fukostbuffén skulle plockas av vid tio. vi kom igång med det runt halv elva och då var det bråttom - vi hade en och en halvtimme på oss innan ett stort lunchsällskap skulle sitta på plats och börja äta. himla stressigt, men kul. det gick bra och alla verkade nöjda. fick lite lunch också medan de höll tal och grejjer. sedan när de begav sig var det bara att plocka bort allting, möblera om och börja duka för middag. haha ingen lugn stund idag alltså. men sånna dagar är givande och det är skönt att vara hemma nu. nu måste jag dock plugga, göra klart historian som jag aldrig liksom tar mig tid till.. på tiden hehe. så äre paradise hotell ikväll haha garvar som fan åt det programmet asså! sjukt roligt! :D

I'm gonna miss you so much, bf.

hej så länge.
puss

fast aldrig tillräcklig liksom.

vad är det som bekymrar Sara Wehn?
var våren inte blek och varm och lika ny som förr?
var viljan inte hög och hård som sten?
har nån sett vart hon tar vägen,
när mörkret rullar in?
vart hon skyndar under gatlyktornas sken?

hon kryssar över torget,
men sen tar spåren slut.
vad gör hon där när timman är så sen?

var inte natten vacker,
ljummen, tyst och still?
var inte livet rättvist?
räckte tiden inte till?

vad är det som bekymrar Sara Wehn?
nu avgår sista tåget från en mörk och tom perrong,
varför kan hon inte säga vad hon vill?
luften är så tung inatt,
och gräset vått och svalt,
som andetag av vit Koonunga Hill.

fråga var hon varit,
och vem hon vart och sett,
ifall hon korsar torget en gång till.

var jag inte ärlig?
fanns det mer att ge?
vad är det som hon gömmer?
varför får jag inte se?

vad är det som bekymrar Sara Wehn?
hon skyndar ut ur porten med en ostörd hemlighet.
jag lämnar inte vakan tills jag vet,
vad är det som bekymrar Sara Wehn.

 

 


Tonight..

New Moon,

 

Jag är så jävla taggad!

 


Thank god it's friday!

Usch jag mår inge bra alls! har vaknat hela natten igen och mått illa, fast det var värre igår. jävla spruta alltså, efter jag tog den är jag sjuk hela jävla tiden! är iaf tvungen att gå till jobbet idag, börjar kl 7 och tänkte hinna med yogan innan, vem vet det kanske är bra för min hälsa. kunde ju inte följa med felicia till hennes skola igår heller..... fan vad dåligt samvete jag fick. men kunde ju inte göra något åt saken och ville inte riskera att spy i hennes klassrum liksom. fan. förlåt gumman, igen <3
nu ska jag försöka dricka te och äta en banan, men mår fortfarande lite illa.

ikväll är det new moon!
puss

Sovmorgon :)

Idag börjar jag inte förän kl 10 vilket är otroligt skönt. Det jag oroar mig över lite grann är nog imorgon och fredag, då jag jobbar 16-22 imorgon och 8-14 på fredag. Det betyder att jag kommer få kortkort sömn natten till fredag, efter en hel kvälls slit. Så ska man på bio efter det - New Moon. Det ska bli så förbaskat BÄST! Nu blev jag glad igen :) Jag kanske ska följa med min vän Felicia till hennes skola imorgon också, men inget säkert ännu. Annars följer jag med henne någon annan dag, bara för att hon är så söt liksom.

nu ska jag chilla järnet innan det blir trask i regnet mot tåg och jobb!
puss

not my day..

praktiken gick bra och det var kul. jag började kl 7 så var tvungen att gå upp kl 5.. mindre kul. mor min fyller år idag så morgonen började med sång. tyvärr höll dagen inte tonen för sedan gick det bara utför. hemskt väder, jobbig bussresa hem för att plugga och sen träna och kanske hinna med yogan också. när jag kommer hem så är det låst. jag plingar på ca 40 tusen gånger men ingen öppnar. eftersom min nyckel blev stulen så har jag inget annat val än att ringa och skrika på pappa, hehe. nejdå men var faktiskt lite irriterad eftersom alla vet att jag inte har någon nyckel! sen kom jag på att min granne andreas kanske var hemma, så jag ringer honom och han är påväg hem så jag skulle ta bussen till stan och byta av så vi hamnar på samma buss hem, bara för att jag inte hade något bättre för mig liksom. så kliver jag av vid skolgatan och ser bussen komma, det regnar fortfarande och jag är fortfarande sur för att jag inte kom in hemma. tror ni inte att bussjäveln kör förbi mig utan att stanna? så jävla typiskt. vart så jävla arg. det var verkligen inte min dag idag! och det regnade och jag var blöt och sur. sen träffade jag elin och hennes kompis linnéa på stan och sen åkte jag hem till ellinor där även caroline befann sig. då blev min dag lite bättre.

men jag är fortfarande sur.
puss

Gör mig redo inför praktiken.

Shit, vad nervös jag blivit.. tänk om det inte är bra överhuvudtaget? tänk om jag gör bort mig? tänk om dom är dumma! fast det tror jag inte, egentligen. tror det kommer gå jättebra men lite pirrigt är det ju ändå. sitter och käkar fukost och peppar upp mig till the voice webbradio, NICE! ska ta 8.33 tåget så ja, jag är ute i ganska god tid(=braaaa saaaaraaaaa). helgen har varit wahwaaah ganska niiice. jobbade ju på gymnasiemässan (UKK - Uppsala Konsert & Kongress - Musikens hus) men jag mådde så jävla dåligt så jag kunde inte vara kvar. pappa var snäll och kom och hämtade mig och skjutsade hem mig så jag kunde sova i några skööna timmar. sen kom sexi perelli hit och gjorde oss sällskap resten av kvällen - söndag kväll. mysipysi.
nu ska jag bara njuta av mörkret ute, som snart är borta.

önska mig lycka till!
puss

BTW!

P!NK VAR AWESOME!
update later

Pluggfan,

nu har jag pluggat nästan hela kvällen men ändå inte kommit långt alls. har fortfarande massor kvar att göra och frågan är; hur fasiken finner man ork att ta tag i allting? imorgon är sista dagen i skolan innan vi går ut på APU praktik, och då hade jag gärna sett att jag kunnat lämna skolan bakom hörnet helt och hållet för de fyra veckor av frihet vi får. men nu måste jag plugga gärnet. det ska bli skönt med praktik, som fan. jag ska som sagt vara på Grand Hotell Hörnan och det kommer nog bli en väldigt lärorik och rolig upplevelse och så hoppas jag på extrajobb efteråt! skulle vara så perfekt.
imorgon ska jag vara med ellinor och vi skulle först ha skräckfilmskväll eftersom det är fredag den 13e men nu ville hennes kompisar umgås så vi gör nog det istället. fast dom kanske skulle sätta på film åt mig hihi (a) men kul att kolla själv liksom...
på lördag är det gymnasiemässa på UKK(musikens hus för er efterblivna jävlar) och jag ska självklart dit, och locka folk till vår underbara och helt otroligt fantastiskt BÄSTA utbildning på GUC. haha ;) jag kommer befinna mig där mellan kl 14-17 så om ni vill se mig in action föreslår jag att ni kommer dit och kikar, passa på att fråga sånna där obekväma frågor som man aldrig vet svaren på, huhu. det ska nog bli kul, hoppas jag :)
nu ska jag antingen plugga vidare eller gå och sova. sängen lockar. men... skolan är viktig, har jag fått förklarat för mig nån gång för länge sedan.

Go'natt sötnos,
pusspuss

So what? I'm seeing P!NK tomorrow!

U And Ur Hand

So What

Sober

Please Don't Leave Me

I Don't Believe You

Mean

Enjoy!
I know I will.


Mornmorn.

titta vad duktig jag är. vaken så jag hinner käka frukost(som förövrigt failade för mjölken var slut...) och allt innan jag måste stressa till tåget. igår var jag och gymmade med thorslund och sen åkte jag hem till elli för vi skulle kolla på finalen av ensam mamma söker, och jag kan ju avslöja att någon(Elli) grät mer än en annan. haha. det var fint, men sorgligt. måste kännas skönt för Maddes killar då hon inte valde nån av dom, haha! surt. elli blev arg "FÅR MAN GÖRA SÅ?!?!?!" haha.
aja borde gå och sminka mig så jag slipper springa till tåget. Kortdag idag iaf, skönt. tränar nog efter skolan också, skulle jag tro. imorn har man ju inte tid med det ^^ PINK-POWER! <3

puss

Bilder från igår,


Fame,

Har precis kommit hem efter en superkväll med Felicia. Verkligen jättekul att få träffa dig igen sötnos! Vi gick först på china garden och käkade, och jag kunde äta(hysteriskt glaad) och det var så jävla gott. Men kunde inte äta så mycket och efteråt mådde jag ganska illa, men det var det värt. Sen gick vi till Filmstaden och hämtade ut våra biljetter till Fame, som var sjukt bra! Haha vi var ute i väldigt god tid så vi fick sitta och vänta på biografen i en och en halv timme ungefär innan reklamen skulle börja. Men vi ha kul såklart, vackra poser hon fick på bild, huhu.(kanske lägger ut dom på bloggen, om ni har tur) Vi spelade också lufthockey vilket var skitkul och vem vann? jo, jag såklart. varför? för jag är bäst va :) (hon slog mig på att gissa reklamer, dock..)

Tack för kvällen sötnos, du är en pärla!
puss

I may vomit.

bajsrövalltså. vaknade i natt av att jag hade jätteont i magen och mådde sjukt illa. great, tänkte jag eftersom jag hade prov idag. får bli gjort någon annan dag, nästa omprovsdag är på min födelsedag tror jag t o m. när jag fyller ARTON va ! kan ju inte påstå att ett litet prov kan påverka mig negativt en dag som det va (; annars har jag mått dåligt mest hela dagen, inte käkat nånting men är inte alls hungrig faktiskt. mår bara illa. kul att man tog sprutan för att hålla sig frisk ha ha? thank you, mom, för att du tvingade mig att ta den. känns underbart asså! också kul att jag skulle gå och käka med felicia på china garden imorn men om jag mår såhär äre ju ingen bra höjdare, kinamat är väl inte det bästa alternativet om man mår dåligt i magen.. men har sagt att jag kan kolla på när hon käkar, om det nu skulle bli så. haha. lagom kul det med men vad gör man inte? :)
har kollat på råttatouille idag med min lillasyster som också är dålig. hon har spelat nintendo ds och irriterat mig mest hela dagen som vanligt. idag spelade hon det här spelet med katterna som sjunger? eller snarare mjauar till olika melodier. nej, det låter inte vackert. tur för henne att hon är så söt. jääävla konstig, men söt.

ska väl upp och sova snart, kvällen lär inte bli nå annorlunda än de senaste...
puss

Back on track?

nja, mår skit fortfarande. igår när jag kom hem la jag mig i sängen och dog på en gång. vaknade av att jag fick sms av elli som skrev att hon och carro var påväg hit för att plugga, jag som inte ens orkade sätta mig upp i sängen.. så de kom hit och skrev av mina anteckningar tror jag? hann aldrig prata med dom för jag låg och sov. har aldrig sovit så mycket i hela mitt liv tror jag, och jag kan inte minnas senste gången jag mådde så dåligt. fyfan. men, som pappa sa, tänk hur dålig jag hade blivit om jag blivit om jag fått influensan istället. jag hade nog dött, tagit livet av mig eller nåt..
har sovit mest hela dagen idag också, har iaf orkat äta lite, och kolla på film. haha orkar t o m skriva ett inlägg på bloggen. måste plugga sen också, har prov imorn..
blir mycket bio nu också! igår reserverade elin biljetter till premiären på New Moon <3 så vi har typ de bästa platserna då va! underbart (: så ska jag och en söt liten gris vid namn felicia catcha up lite på lördag, så det blir bio och kanske käka på china garden, men får se vad min budget tillåter mig att göra haha ..
nåväl, blir väl att kolla på ännu en hollywoodklassiker... wow mitt liv är på top just nu asså, haha!

puss

jag mår

skit.

Skolan suger.


och jag vill inte ta spruta.

 


för jag kommer bli såhär sne.

Vaken.. typ.

Hade planerat att träna innan skolan idag, och åka med pappa halv sju. men det orkade jag inte ._. så jag går på yogan ikväll istället tror jag, om jag hinner. måste plugga klart allting inför examinationen i turism. fast å andra sidan är idag en bra dag att inte komma hem på. När jag vaknade i morse hade jag fått ett sms från mamma där det stod "Planerna är att vi ska ta sprutan idag efter sex nån gång. Inne i stan. Kram mamma" ursäkta mig om jag är dum mot min mamma nu, men du är fan dumihuvet! JAG VILL INTE TA NÅGON JÄVLA SPRUTA! ingen som fattar det? + att jag ska ta gardasilpruta denna vecka också. och om jag inte minns fel så är det inte bara en spruta till svininfluensan heller? det är väl två t o m? jaru.. hon får kämpa med att tvinga mig till det där, jag ska få något riktigt fint isåfall! (kommer aldrig hända, kommer sluta med att jag ligger i bilen påvägen hem och grinar/tjurar.)

nu ska jag dricka te innan jag sminkar mig och går till tåget,
puss

Luna llena,

När jag var påväg hem från tåget var det redan mörkt ute, och kallt. men jag lyfte blicken och såg glad ut. Det är fullmåne ikväll, hur fint som helst. den lyser som solen ikväll. ganska coolt :) otroligt fint. har alltid fått för mig att det är något magiskt med fullmåne, men jag känner ingen magi,
måste plugga... varför pluggar jag inte? jag har två prov den här veckan.. bajs på det va. Massa inlämningsuppgifter som man inte lämnat in som man skulle göra på lovet. jag vet, fan vad jag tjatar. men det är min blogg och alltså jag som bestämmer vad som skrivs. passar det inte kan ni väl starta en egen blogg :)

puss

JAG VILL INTE!!!

Mamma vill förstöra mitt liv, hon tvingar hela familjen att ta vaccin mot svininfluensan IKVÄLL! :'( jag vill inte! Jag dör seriöst hellre än blir som hon, jag har sagt till henne ända sen jag såg den här videon(typ en hel vecka!) att jag inte tänker ta sprutan! men hon vill förstöra mitt liv.......

INTE IKVÄLL! :'D

Skolan suger.

Vaknade jättesent idag och insåg att jag missade båda tågen som skulle ta mig någorlunda i tid till skolan. Det slutade med att jag tog bussen till stan och jag kom ändå bara 5 minuter försent, men det fick man såklart skit för. Haha palla att alla lärare ska snacka om oss? fuck off. haha.
Efter skolan ska jag följa med min bitch hem i några timmar, sen äre väl hem och plugga... livet leker, som man säger.. (;

puss


Sen kväll...

Kom just hem från min sexiga vän i årsta. vi har kollat på tv/film hela kvällen bara tagit det lugnt, käkat middag etc. det blev en väldigt sen buss hem eftersom jag ville se klart på Knocked up som visades på trean ikväll, och nu sitter jag här och har ångest över att det är skola imorn och jag verkligen inte pluggat det jag borde.. jaja, life goes on. får ta tag i allt sen. typ imorn. eller nu. nej, fuck it. ska sova.

puss

puss

Look inside, look inside your tiny mind, then look a bit harder
Cause we're so uninspired, so sick and tired, of all the hatred you harbour
So you say it's not OK to be gay, well I think you're just evil
You're just some racist, who can't tie my laces
Your point of view is medieval

Fuck you
Fuck you very very much
Cause we hate what you do and we hate your whole crew
So please don't stay in touch
Fuck you
Fuck you very very much
Cause your words don't translate and it's getting quite late
So please don't stay in touch

Do you get, do you get a little kick out of being small-minded?
You want to be like your father, it's approval you're after
Well that's not how you find it
Do you, do you really enjoy living a life that's so hateful?
Cause there's a hole where your soul should be
You're losing control a bit
And it's really distasteful

Fuck you
Fuck you very very much
Cause we hate what you do and we hate your whole crew
So please don't stay in touch
Fuck you
Fuck you very very much
Cause your words don't translate and it's getting quite late
So please don't stay in touch

Fuck you

You say, you think we need to go to war well you're already in one
'Cause it's people like you that need to get slew, no one wants your opinion

Fuck you
Fuck you very very much
Cause we hate what you do and we hate your whole crew
So please don't stay in touch
Fuck you
Fuck you very very much
Cause your words don't translate and it's getting quite late
So please don't stay in touch

Sista lovdagen..

kul kul kul kul. men lovet har varit bra iaf. det började kanon och slutade.. bra. (y) har inte velat skriva nånting den här helgen. och känner mig inte speciellt sugen att skriva idag heller. nyvaken och uttråkad. lite hungrig. ni kanske hör något från mig senare idag. jahjah..

puss

RSS 2.0