hahahaha


♥ in times of sadness,

you've got to;
lift yourself up above all the hurt, don't give in.
wipe your eyes and remember your better than this.
let them know that they took their best shot
- and they missed.

~

jag orkar inte ens blogga.

snökaos!

haha lite smått ironiskt på ett inte så extremt roligt sätt. vaknade imorse med en överraskning utanför dörren; det har fallit ca en halv cm snö! jag springer självklart ut som ett litet barn, med en ivrig pojkvän tätt i hälarna, o plockar på mig en liten snöboll o ställer sig redo för att gå till attack! haha. så länge var morgonen mysig för oss båda :) sen blev vi påminda om att traffik + snö = big nono o det slutade med att jag med nöd o näppe (förmodligen för att läraren var sen) kom i tid till min första lektion, medan my love fick stå o vänta på sin buss till bålsta i en halvtimme innan han ringde ul. han skickade då efter en taxi som ul ersätter o fick vänta ytterligare 30min på den.. stackarn kom ca en o en halv timme försent till jobbet. undrar hur halt det egentligen kan bli av en halv centimeter snö... inte för att man är förvånad direkt.

efter dagens första o också enda lektion var det dags för studentmössprovning, o jag kan inte beskriva med ord hur taggad jag börjar känna mig. det ska bli så extreemt skönt att säga goodbye till fängelset i skolan o hellooo till friheten (o förhoppningsvis fast jobb!) jag beställde brilliantmössan, och det är ungefär det ni får veta för tillfället. resten blir en surprise ;) beställde också kläder o accesoarer såklart! allt som allt gick det på exakt 1532:- .. hehe

ikväll väntar endast idol o tidig läggdags för mig eftersom jag jobbar imorgon. det tar emot att kliva upp (eller ställa klockan haha) på fem, men det är så jäävla värt det den femtonde varje månad! cachiiing

ha en bra fredag mysungar!
pusspuss

night travel

åker till min pojkvän ikväll igen, är så extremt jobbigt att vara ifrån honom ibland..
imorgon är det fredag = sluta kl 12 + prova ut studentmössor! :D skoja inte att man börjar bli riktigt jävla taggad till studenten! jag vill beställa glas också, men mitt namn inristat. ååh ska blir så sjuuukt jävla underbart att slippa skolan den 1a juni!

nu måste jag kila vidare,
pusspusspusspuss

the winners take it all, but the losers can come along!

hade ju tävling idag i skolan. indelade i grupper skulle vi kunna namnge antingen staden eller landet efter flygplatskoder som vår lärare visade upp. både enkelt o svårt, vissa är ju helt rubbade. jag menar CAI t ex, fattar ju typ vemsomhelst att det är Cairo, Egypten. men typ att ORD ska vara Chicago, USA eller att POS är Trinidad, Trinidad Tobago är ju helt sinnes egentligen. iallafall så skulle vi lära oss en hel del sådanna koder, och även valutakoder. min grupp bestod av mig, stephanie o tuppen ludwig - som svek oss, vilket gav oss en hedrad andraplats. vann gjorde elli, elura, anna o malin, men faktiskt med bara fyra poäng mer än mig o stephanie, som var hälften så många. så jag tycker att vi var riktigt duktiga ändå! :) iallafall så tycker jag att det var riktigt roligt! :) vinnarna fick en gratis fika på storken med vår käre lärare jan holmqvist. men förlorarna får följa med dom också, om de betalar själva. ska bli mysigt, hoppas så många som möjligt tänker följa med!

innan denna tävling hade vi presentation för ettorna om länderna som kommer hit i november. jag elli o elura hade österrike o det gick faktiskt bra, trots att jag var så otroligt nervös! att jag aldrig kan lära mig att släppa på nerverna när jag ska ställa mig framför folk o tala... tycker det är jättejobbigt! men det kommer nog gå bättre på torsdag då vi ska presentera samma sak för tvåorna.

det är i stort sätt vad jag pysslat med hittills idag, förutom att försova mig. resten av dagen är oplanerad, men det lutar åt att jag beger mig till min älskade i "staden" enköping.

toodles

försovmorgon.

s k i t .

ny vecka igen då

helgen har varit bra o dålig, mest bra. men också väldigt dålig vissa stunder. vet att man inte ska skylla ifrån sig, men jag borde inte dricka alkohol just nu. jag känner att det är något i min kropp eller själ som inte klarar av det för tillfället. det blir bara fel. det blir en vit period för mig med andra ord..

jag älskar mina vänner, o min pojkvän minst sagt.
över allt annat.
<3

TRÖTTDAG

herre min skapare vad jag varit sömnig idag, hela dagen! tur det var en kort dag i skolan iallafall. den avslutades med en långpromenad från skolan till friskis, o vi klarade gå på ungefär 45minuter vilket jag tycker är ganska snabbt. på gymmet tränade vi inte riktigt så hårt som vi hade tänkt, men det är helt klart bättre än ingenting!

alldeles nyss kom ett litet barn med sin pappa o plingade på dörren. mamma öppnade o barnet sträckte fram en city gross-påse innehållande chips, choklad, läsk o vindruvor. haha mamma blev helt chockad. det var tydligen deras marknadsföring. ett väldigt unikt o b r a sätt att marknadsföra sig på om jag får säga det själv (: tänk om alla kunde göra så, typ att Onoff skulle komma hem till mig med en dator.. skulle va nåt!

ikväll blir det bara att ta det lugnt i min säng, min älskade pojkvän är på bio med sina vänner o min älskade bästavän sover hemma inatt. men båda två plockas upp imorgon bitti när vi åker till västerås! :)

gud vad jag är puss-sugen...
pussiii

torsdagsmys

om exakt 16 minuter & 14 sekunder sitter jag på bussen mot stan, påväg mot enköping & the love of my life. imorgon blir det kortisdag i skolan (älskar mina fredagar) o efter det ett extrempass på gymmet. imorgon börjar också nyttigheten. det är dags nu...

i helgen blir det Västerås med familjen + dom bästa för o kolla när min söta lillasyster tävlar i konståkning. blir förhoppningsvis massa shopping också, eftersom jag får min lön imorgon!

ha't bra!
pussipussi

nom nom nom


ååååååh


fredag igen!

love it, tiden flyger förbi! har prov nu på morgonen o jag hoppas det kommer gå bra, jag försökt plugga iallafall. denna helgen väntar jobb, fest o söndagsmys <3 ska bli skönt med helg, men har rätt mycket att stå i. ikväll blir det nog bara plugg för min del ;( hmmm....
meeeen vad är livet utan motgångar? typ perfekt, fast ne. ganska tråkigt skulle det nog va.

pusss

den sjunde i tionde

jag är genomvåt, helt dyngsur, o trött... imorgon har jag ett till prov, denna gången i religion. jag bara måste sätta mig ner o plugga men finner ingen som helst ork. jag önskar jag kunde skylla på det dåliga vädret o det faktum att värmen lämnat oss i år igen... men nej, det är helt o hållet mig det är fel på. har ingen ork bara.

gårdagen var iallafall hur mysig som helst. min fining bjöd mig på dragon palace (=sushibuffé!) som har blivit vårat lilla kärleksnäste (efter o'learys såklaart!). det var verkligen supergott o en perfekt kväll. väl hemma blev det en massa mys med tända ljus o massage o lite sånt (: hihi

back to reality - pluggdags!
ciao!

ett halvår ♥


tiden går så fort... men jag hade inte kunnat hitta någon bättre kille att spendera detta halvår med. du är bäst i hela världen o för varje dag som går blir jag bara mer medveten om hur du har förändrat mitt liv, så otroligt mycket bättre än det någonsin hade kunnat utan dig. jag kan se en framtid med dig o jag kan inte vänta tills vi får börja vårt äventyr tillsammans på riktigt. det finns så otroligt mycket jag vill uppleva med dig, så många fina minnen vi redan har...
jag älskar dig så otroligt mycket min fina kille, nu o föralltid.

dööööör


prov imorgon, och jag orkar inte leta efter svar på frågor som vi inte ens gått igenom på lektionen och som inte heller finns i boken!! gaah just fkn kill me..


blidde inget fredagsmys..

..inte med min pojkvän iallafall. har ätit jättegod mat (fläskfilé med potatisgratäng o kantarellsås) o suttit o kollat på idol med lillsyrran hela kvällen. alla andra är ute o har kul ikväll på fester lite varsomhelst, men inte jag. jag känner för att ta det lugnt ett tag, med tanke på att jag varit så sjuk o allt sånt.. behöver lite tid för mig själv också, släppa stressen lite.
& under förmiddagen beslutade jag mig för att göra rent vårt otroligt skitiga akvarium som i nästan ett helt år bara stått, hur vidrigt det än låter så är det sant, o när jag lyfter upp båten för o tvätta den simmar en söt liten neontetra ut. tänk att den överlevt så pass länge under så svåra omständigheter. jag blev genast ännu mer taggad att städa rent akvariumet o ringde pappa o övertalade honom att skjutsa mig till djurhobby så vi kunde köpa lite sällskap till, som han numera heter o som betyder typ "överlevande död" på latin, Vix Animus. när jag kom hem upptäckte jag på en gång vilken tabbe jag gjort när jag konstaterade att det vår Vix var en neontetra, för det var han ju inte. han är en kardinaltetra (vilket inte är nån större skillnad än att dom är röda hela undersidan medan neonteran bara är halva). men nu kommer vi iallafall att känna igen vår Vix. Jag tror att dom andra fiskarna är lite elaka mot honom... jag menar... 20 nya fiskar från samma akvarium, mot en stackars sate som bott helt ensam nästan ett år! kan inte va lätt...

imorgon ska jag däremot fika med min fina änglar elli, elin o carro. sen kommer min pojke :)

nu ska jag springa upp o se vilka som blir fredagsfinalisterna i idol!
pusspuss

wake me up when september ends..

när sommaren är slut...varför vill man bli väckt då? om det inte råkar vara så att man heter gabriel häger o fyller 10 år förstås (grattis!)... men helt seriöst, vad kallt det börjar bli... hade det inte varit för det otroligt vackra höstvädret som varit dom senaste dagarna, hade jag gärna hållt mig inne. men vädret är ju verkligen helt fantastiskt! älskar dofterna, färgerna o den starka solen. jag vill bege mig ut på en höstfotografering med min syster, o jag tror inte hon tackar nej.

ikväll kommer iallafall christoffer hit, men även en annan saknad snygging anländer till Uppsala, nämligen caroline sjöberg. så det blir massa mys den här helgen. imorgon hoppas vi på fint väder igen, o självklart söndag också. då bär det av mot Örsa o nånting som jag inte kommer ihåg vad de heter. sen bakara vi kanelbullar på kvällen eftersom det är kanelbullens dag på måndag!!

hahahahah fick precis brev från sverigedemokraterna, med valsedlar i... kul. lite sent men, eller så kanske dom var ute i lite väl god tid för nästa val.

xoxo
sara


RSS 2.0