torsdag idag

Studiedagar ftw! verkligen!
vaknade upp hos Barro imorse, var vaken en timme ungefär innan hon öppnade ögonen :) hon jobbar fortfarande på det ;)
Hon har satt på kaffe i sin kaffegrejj som jag inte kommer ihåg vad den heter (perkulator, säger carro) hoppas det blir gott annars blir jag ledsen. :'(
sen ska jag hem och fixa lite sen dra in till linnéa och ha roligt :) får se vilka som kommer (y)

orkar inte skriva mer, är hungrig.
tack för att du vaknade carro :)

mer senare,
puss!

heeelg!

jisses, vad veckan gått fort!
både bra och dåligt, om ni frågar mig.
nästa vecka är det bara prov och andra tråkigheter, förutom torsdag-fredag <3 ! studiedagar ftw! blir nog tjejmiddag hemma hos Linnéa på torsdagen med några tjejer från klassen, otroligt mys! :) kärlek till er <3
annars har jag bara varit hemma idag och sovit, mått illa hela dagen och spydde imorse. tur att det är bättre nu vill inte missa morgondagen ! återträff med konfagänget :D det ska bli roligt som fan.
annars säger jag bara stressstressstressstressstress !!
jag ogillar dig just nu. väldigt mycket.

men jag tänker iaf njuta av helgen, får se nästa gång jag skriver. blir mer sällan nu för tiden :p

ha de bra sålänge,
puss

gäsp.

jenny ville att jag skulle publicera ett inlägg prick 00.00.. hoppas jag lyckas |-)

fan, missade med 40 sekunder.

håltimmar är inte bra.

Sitter i skolan nu har tre timmars fukkn hål innan spanskan börjar.. otroligt kul!
att fortsätta med spanskan är inte ett dugg lockande för tillfället men jag tänker kämpa!
Kom förresten på att gårdagen inte var min dag alls! usch nej.. först missar man bussjäveln och så tänker jag att "jaja, får väl ta 114 och komma några minuter försent.." ... BUSSJÄVELN KOMMER INTE! så jag får ta 110 in till stan och byta buss där vilket betyder att jag kommer 40 minuter försent! så ska jag springa till mitt skåp och hämta mina böcker... sjääälvklart är det sönder? hela låskolven är borta.. heelt psyk och jag stressar sönder som vanligt. sen när jag kommer till matten iaf så visar det sig att alla har suttit och skrattat åt mig eftersom jag hade kontakt med sandra via sms och hon berättade om min kaotiska morgon. vår käre mattelärare drog några skämt också om "hur jag kanske var för stor för att komma in i dom dära extremt små skåpen" ha ha.. Jag slog iaf rekord i att komma försent, 67 minuter. hehehe... (a)

Jag bjuder på dessa flumbilder, enjoy.
Röntgen.. ;syep..Jag i skolan ffs!:) <3


mer senare,

puss

thank god its friday!

ja, verkligen skönt med helg!
vet inte vad man ska hitta på dock, träffade sebbe en stund efter skolan det var kul :) blir inte av att vi ses så mycket nu när skolan är och det är ju tråkigt :/ men vi förlorar väl inte kontakten för det inte :) du kommer alltid vara en av mina bästa vänner! <3
sen, när jag skulle hem, var jag tvungen att betala med sms för jag hade redan använt busskortet två ggr idag. och SJÄLVKLART dör min mobil... .___. så jag var tvungen att gå tillbaka till sebbe och låna pengar (förlåt igen) ;s
fick låna pengar iaf :) sen när jag går mot bussen åker det förbi en bil som tutar på mig så jag vänder mig om, men inte fan vet jag vem det är. tutade väl på nån annan..
men sen, när jag går över vägen till moskén kommer galningen tillbaka och tutar igen och kör typ skitsakta nära mig och allt och det ser ut som han tänker stanna. jag blir givetvis rädd och springer in i busskuren och sätter mig där. han fortsatte åka. jag vart glad igen.
sen kom han tillbaka IGEN! och tutade och hade sig. jag fattade ingenting försökte låtsas som om jag inte märkte honom. visste inte när bussen skulle komma heller  (hade inte klocka) så jag satt där som ett fån och hoppades på att han inte skulle komma tillbaka igen. som tur var kom det två killar och "sällskapade" mig så jag var inte så rädd längre.
bussresan var faktist, one of a kind. helt jävla mysig himmel utanför! vart sånt vackert ljus på bussen, helt romantiskt.. i was sad.
nä, men : p ...
sen kommer ja äntligen hem och nu ska jag gå och käka pizza : D yay!

bye fuckers,
puss!

acho!

nu vill jag att:
*
min näsa slutar agera vattenfall
* min dagliga skallebank ska DÖ!
* en viss någon ska visa lite omtanke och sluta bete sig som ett småbarn
* man slapp räkna minst fem sidor i matte hemma så fort man är sjuk en jävla lektion
* det ska bli söndag.

Idag har jag bara hostat och nyst och räknat matte hela dagen. jättejätteroligt! ._.
Ska ändå till skolan imorn, slutar vid tolv tror jag. Idrott på morgonen som jag inte kan vara delaktig i p.g.a den här jävla förkylningen. Die förkylning DIE!
anyway, kanske ska träffa sebbe imorn men inte bestämt än, får se hur det blir. hans mobil är ju lite knas.. ;s
jag ska typ gå och lägga mig nu snart, trött/hostig/snorig/allmänt uttråkad. extremt.
vill ni mig något når ni mig på min mobil, uppskattar dock om ni inte ringer och väcker mig, tack :)

later,
puss!

Charlie bit my finger !


HAHAHAHAHA! *thihii*

RSS 2.0