Yes Man!

Har inte orkat blogga nånting så.
För min del har det varit ganska full fart åså, mellandagsrea och så har jag och jenny jobbat lördag-söndag på fyrishov med resultatrapporteringen för Storvreta Cupen. Ska fortsätta jobba sen 2-6 ganska chill fakitskt.

Var på bio ikv med Elin Isabella Tobbe och Elora, vi såg Yes Man. Haha! klockren film, fyfan vad rolig den var! garvade riktigt mycket vilket kan ses som jobbigt då jag är väldigt täppt och lite ont i halsen åså. Men gick ju inte att inte skratta till vår käre Jim Carrey. Älskar snubben!

ja, det blev ett kort inlägg. men jag _orkar_ inte.

puss

Annandag Jul.

Igår sov jag över hos Alva och vi hade riktigt mysigt på kvällen, ansiktsbehansling och tvättade varandra hår åså :) som jag måste tillägga att det är bland det skönaste som finns när någon håller på med ens hår, masserar och ååh, love it!
Vi somnade vi halv fyra då filmen var slut. The X-Lines, ganska äcklig men ni vet ju hur jag är..

Vaknade 12.20 och insåg att jag var förkyld igen då jag inte kunde andas med näsan tack så mycket. har varit seg hela dagen men jag åkte in till stan för att jag skulle träffa becca och så följde jag med elin till gränby och sen till maxi osv för att vänta på henne. men tillslut sa min kropp ifrån, jag orkade helt enkelt inte vara kvar i stan. ville bara hem och sova och det tänker jag göra nu efter jag väntat klart på maten. inte ätit nånting idag tror jag, nej. fy skäms.

annars så hoppas jag bara på att jag är totally frisk på nyårsafton åså,
puss

Juldagen.

Jag vaknade kl 12 och insåg på en gång att jag får leka med mina mobil hur mycket jag vill nu! så jag satte i mitt sim-kort i min nya bäbis och började utforska. märkte väldigt fort att det är otroligt bra ljud i den, stort plus! sen utforskade jag kameran och i love it! jag tror vi kommer bli riktigt bra vänner, min mobil och jag. ^^

Ska snart åke hem till Alva & co. för ännu en mys julafton. Är otroligt trött med det ska faktiskt bli riktigt mysigt, som vanligt. känns som det var evigheter sen man träffade familjen Carlsson samt faster&janne. looking forward to it (:
sover nog kvar där om allt håller sig enligt planerna, sen ska jag kanske tärffa becca imorgon och byta julklappar åså :) hoppas du blir glad för det jag köpt till dig ^^

annars har jag inte så mycket att tillägga, förutom att jag måste säga en gång till att julafton var riktigt riktigt mys igår! ^^


ha de bra, vi ses, hejdå osv.
puss

Julklapparna!

Julafton har varit bäst! Jag har fått fina julklappar och en fin dag/kväll tillsammans med min familj samt mormor&morfar och farfar. <3
Detta fick jag:
  • The Killers "Day & Age" - Malin, lillasyster.
  • The Killers "Day & Age" & silkesdroppar - Elin, tvillingsyster.
  • 500kr och choklad - mormor&morfar.
  • 1000kr - farfar.
  • Rosa DIESEL tröja & Sony Ericsson C902 - mamma&pappa.
TACK<3
och jag vet, två killers skivor ^^ men jag tyckte det var jättegulligt för jag ville verkligen ha den, och jag ska byta en av dem till The Killers "Hot Fuss" istället. Den som var från Malin var till både mig och elin så det får bli den som får bytas, så får jag "Day & Age" för mig själv ^^ (a) <33 (bilder senare)

Hoppas er julafton varit lika bra som min, ska fortsätta fira imorgon och kanske på fredag med Becca m.fl. <3
God Jul<3

GUD JUL! <3

JULAFTON EVERYONE! :D
myyys! vad jag har längtat, på riktigt! Mormor och morfar kommer hit vid förmiddagen/eftermiddagen nån gång och så blir det till att äta julmat och kolla på kalle anka (eller som elora säger; Julanka) sedan öppna julklappar :D önskar mig en ny mobil; Sony Ericsson C902.

Men innan allt detta ska jag, elin och systrarna H-stone kila förbi Jennys hus och sjunga en liten visa. GRATTIS JENNY MIN BENNY! <3

Även min lilla Stephanie fyller år idag, 16 hela år! :) GRATTIS <3

bilder på födelsedagsbarnen         


Jag önskar er en riktigt god jul, hoppas ni varit snälla iår :)
puss

Jag bor i en vaniljbulle.

nu har jag varit jätteduktig och städat jättefint! nu kommer jag säkerligen få finare julklappar imorgon.
elin har spillt parfym utöver hela jävla golvet så det luktar vanilj i exakt hela huset. visst, vanilj är gott, och på nedervåningen är det rätt mysigt med vanilj aromer som svävar i luften. men övervåningen.. ja, du kan få komma hit och prova andas själv. jag lovar det går inte. istället för den varma, mysiga julstämning man kan ha så här dagen innan julafton så är det svinkallt i mitt rum eftersom fönstret står på vid gavel. stackars elin som måste bo i självaste vaniljkällan!

jag vill åka till marie! har inte varit där på evigheter, blir mycket mer sällan nu för tiden. det kommer liksom i perioder. ibland är jag jätteupptagen och ibland har jag verkligen ingenting att göra. men nu har jag inte varit där på snart en vecka. jag hatar det.
Jag saknar när du bodde här, tvärs över gatan så man kunde springa till dig hur mycket hur när som helst man ville. nu går det inte längre.

jag börjar bli osäker på hur morgondagen kommer se ut, faktiskt. om vi åker till mormor och morfar eller om vi är här hemma med mormor och morfar. aja, det visar sig.
ska fira jul med alva & co. på juldagen iaf, så långt vet jag.

uppdatering ikv om datorn är ledig,

annars hoppas jag att ni får en fortsatt trevlig väntan inför morgondagens mys, se till att klä granen fint ikväll! :)
puss

Dan före dopparedan.

vaknade 10.20 idag, tycker jag var bra jobbat faktist då jag somnade ganska rejält sent.
dagen ser ut som sådan att jag måste duscha, städa mitt rum, städa i huset, åka till marie, kanske åka och träffa becca en stund på stan om tid finns, åka hem och pynta julgranen som jag hoppas pappa köpt när jag kommer hem, äta julskinka och slå in alla julklappar etc.

det är julafton imorn, för er som missat det :)

puss

Dan före dan före dopparedan.

it's here.
och jag har krattat bort löven på min blogg så nu slipper ni höstkänslan i denna kyla. bra va?
fast jag vet, det är inte speciellt snyggt. men det är iaf mycket bättre.
och ja, det är lila.

puss

!

nu är jag lite småförbannad på min blogg.
det går inte att fucking ändra layouten damn it! it drives me craazy och nu har jag jättebråttom till stan för jag ska gå på bio med elin och ellenore. Twilight - igen. <3

puss

Julmarknad och en födelsedag<3

Godkväll.
Idag gick jag upp förbaskat tidigt för att vara lördag för att åka iväg till vår kära huvudstad och vidare till gröna lund på julmarknad(vilket jag inte skulle kalla julmarknad, direkt) med elin, jenny, sandra och emma. jag, jenny och sandra köpte åkband haha! fett kul.. det var riktigt mysigt faktiskt :)
efter grönan gick vi till Taj Mahal för Jenny skulle köpa hår, assnyggt! :D vill också ha men har vekligen inte råd, plus att jag har ändå rätt långt hår så det kanske skulle vara lite onödigt, men det är skitsnyggt(om man använder det på rätt sätt).
Sen gick vi runt aslänge och "bråkade" om vart vi skulle käka nånstans. haha, märktes att alla var trötta/hungriga men sen väl inna på Pizza Hut var det mys :) åkte tåget hem vid 20.09 från sthlm och kom precis hem faktiskt.

Trodde jag skulle komma hem mycket tidigare, förlåt elli! men grattis på födelsedagen<3 vi får hitta på något imorgon hela dagen! :) <3333

annars har det inte hänt så mycket under dagen, den har bara varit mys :) lite tråk med vädret men inte så man tänkte på det så mycket.

Tack för dagen sötnosar<3
Puss

JULLOV!

äntligen!
och vi får pengar idag också.
äntligen!
och så är jag nästan helt frisk.
äntligen!

btw, jag måste ändra min layout ;o helt otroligt att ingen har klagat på den..
får se om jag orkar annars blire till våren ist (a)

puss <3

22 augusti 2009, Stockholm Stadion.

COLDPLAY
COLDPLAY<3
YESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYES!!!

Jullov imorgon!

åååh kan det vara sant? äntligen!
idag har jag varit hemma från skolan för att vila ut mig så att jag blir frisk någon gång. har verkligen tagit emot att gå och lägga när det är helt hemskt att vakna till en hals som skriker aj och fucking mensvärk på det. men är mycket bättre som tur är :) var ner på stan sedan också för att fixa våra efterlängtade coldplay biljetter (den 22 augusti 2009 på STHLM stadion.) ååh vad jag längtar det kommer bli så bäst! : D

förövrigt träffade jag linnéa, ellinor och saknade isabella på åhléns, lycka verkligen! gick och käkade på max sen drog vi vidare :) vi ska tydligen ha klänning på oss imorgon? ;o öhm.. får se hur jag löser det..
alla har typ bakat imorgon men jag har inte orkat :( sämst, så jag köpte en grejj ist ^^ oh, ser man på. en överraskning !

sitter och glor på adventsjustaken som brinner i väntan på middagen..
är fan bara 6 fucking dagar kvar till jul, och jag har inte fått min lön än! dom lovade att sätta in den i måndags så den skulle vara inne senast idag men nej, det var den inte. så jag frågar kära anna backman vart våra pengar är: "Ja, det är björn-erik som har hand om det där. *fem min senare* så, nu har han satt in dom. har ni tur är dom inne till fredag(imorn) annars kommer dom på måndag, senast tisdag." FUCK OFF det är fortfarande julafton på onsdag ?

jag har inte ens börjat köpa mina julklappar pga pengabrist, och fyfan vilket helvette jag kommer få i helgen/måndag och tisdag. jag kommer få be mormor och morfar om pengar eller vafan som helst. kan ju inte inte ge bort några julklappar det är ju sorgligt. och jag känner inte för sorg i denna lycka! *iiih, COLDPLAY!*

juste! bella har gjort en pärlplatta till mig nu! : D Superman märke med ett S i, som står för Sara ofc ;) tack söto! :D <33

om ni har tur får ni en uppdatering snart igen, orkar inte sitta och skriva så mycket mer för tillfället ^^

men det är JULLOV IMORGON! :D <3
PUSS!

Godkväll halsont.

vaknade 6.19 imorse och kunde inte somna för jag hade så ont i halsen. fuck that. gick ner och pinade ner ett glas vatten samt två alvedon och ett stort glas med glass som jag tryckte i mig i min säng innan jag somnade om. vaknade igen vid 12-13 nån gång och då gick jag ner och åt mer glass och kollade på gamla idolauditions. roligt! ...

Tristan och Isolde är så jävla söta, dom låg i soffan när jag kom ner och busade med varandra. helt underbara och lurviga :)

Sen kom becca och hälsade på : D <3 var ett tag sen du, saknar dig <3

nu sitter vi mest och drygar framför datorn och jag tror jag kommer till skolan imorn, tillbaka till mina älsklingar :) <33

ikväll blir det att ta det lugnt och sova relativt tidigt (jag vet, kommer aldrig hända) och sen gå upp helt frisk imorgon (: yay vilken plan.

ha det bra,
puss

Onsdag.

jag vet att jag är jordens sämsta bloggare, men det får ni leva med.
idag försov jag mig som fan, fattar inte. jag vaknade inte ens av att mamma var inne i mitt rum och försökte väcka mig. vaknade när min mattelektion normalt skulle börja så jag hann till turismen iaf. det var rätt soft inte så jobbig dag än så länge. äcklig lunch though.
köpte kaffe i avat's och nu sitter jag på datorkunskapen och försöker lägga ork i att plugga till ett jävla omprov i samhällskunskap som jag inte kan ett skit i. har iaf pratat med eva och behvöer inte göra turismen idag.
jag stressar sönder.
jag vill ha lov.


puss.

Godmorgon måndag

*gäsp* uppe tidigt idag trots att min mobil inte ringde i morse :s helt knäppt jag hittar den inte nånstans.. måste vara i min jacka eller nåt får kolla senare. just sitter jag med rostade mackor och kaffe<3 perfekt start på morgonen.
idag hoppas jag bara att allting går bra och att jag får träffa caroline, isabella, hannah, stephanie, martina, ellinor och linnéa så att även denna dag kan bli förgylld med så mycket glädje som möjligt. känns som en otroligt stel dag ändå och jag är orolig vad som kan hända. men det löser sig och du ska veta att jag alltid finns vid din sida, vad som än händer. jag älskar dig caroline hunter!<3

ni kommer inte få höra nånting från helgen för det ska bara glömmas punkt.

hoppas ni får en bra dag,
puss

RSS 2.0