bloggtorka..

ja, jag är dålig på att blogga.

helgen har iaf varit helt okej! fast mer än helt okej ändå, de synd att det ska vara så jävla kallt bara! helt ärligt, så skulle man ha så mycket roligare bara det var sommar. vi har firat beccas turning arton och haft allmänt trevligt. bilder finns på facebook orkar inte ladda upp här. hehe <3
idag har jag varit inte så jättebakis mest seg. ändå har jag tränat (y) creds till mig. sen åkte jag hem, åkte tillbaka till stan för att träffa ida och vi fikade/käkade på storken ganska länge. riktigt mysigt! :) sen åkte vi hem, jag har precis kommit ur duschen och väntar på att mitt hår ska torka så jag kan ha i hårinpackning. mitt hår är kaos... laaagom slitet. fyfan. förhoppningsvis vill amanda<3 klippa mig snaart :)
efter inpckningtjosan ska jag lägga mig i min säng och ta det så jävla lugnt. så ska jag "plugga", nivet. ligga med boken och låtsas lite. orkar inte.. haha.

nog om detta, hoppas ni haft en bra helg!
puss

uuuuuh...?

pallar inte skriva om meningslösa saker just nu - men - vill bara säga att jag är glad att jag har mina vänner som verkligen ställer upp oavsett vad! jag ser ingen anledning att låtsas som inget hänt lika mycket som jag tycker det är helt jävla onödigt att göra en stor grej av det. sluta överdriv, du tjänar inget på det. och fine, pissa på mig hur mycket du vill jagbryrmiginte men när du låter det gå ut över mina vänner(som också är vänner till dig?), går du fan för långt.
tänk lite innan du handlar. du har ingenting att komma med, för även om ingen annan kan veta till 100% att du  l j u g e r, så gör du det. och det är upp till dig hur du vill behandla dina vänner för att försöka komma åt mig. om så är fallet, kan jag upplysa dig om att det är ingen idé att du fortsätter, för det funkar inte. du sårar mig bara genom att såra mina vänner, dina vänner. så.. är det värt det?


Rebecca "Älskling" Roos,

CHACARON MACARON PÅ FÖDELSEDAGEN MITT HJÄRTA!

Haha sjukt längesen och massa gamla bilder!










I Love You!


"But we'll be okay if we just stay together"

GRATTIIIIS!! <3


IDA ANDERSSON,
fyller ARTON idag. så ett megafett stort grattis till bruden!!!
Hoppas din kväll blev lika niiiice som jag tycker att min blev :D
PUSSS

så jävla less...

skolan har varit tröttsam idag. har nästan somnat haha.. och så har elli stalkat mig med elins systemkamera hela dagen för att göra nån fotoupggift hon fått av sin fotolärare. så jag har flummat runt, överdrivit tandborstningen så jag fick sår i munnen(det var inte skönt), och lunkat på stan etc. uträttat lite ärenden. nu har jag astråkigt. bara sitter och irriterar mig på folks falskhet och vet inte om det är läge att garva åt deras så extremt pinsamma handlingar... åh jag orkar inte...

Men TJA!

var ett tag sen nu, jag har kommit in i en "palla-bry-om-nåt-annat-än-det-som-är-KUL"-period. visst jag gillar att blogga men jag har inget blogga om förutom mitt liv, vilket är ganska torrt och kallt just nu. not fun to dela med sig. men något inlägg ska ni väl få, så jag ska göra ett satsarinlägg idag hade jag tänkt! eller nja.. vi får se. lägger nog upp en och annan bild från veckan som gått i alla fall. jag har nämligen gjort endel saker denna helg, gått på bio, jobbat och festat va. sötsöta michaela lööf har haft sin artonårsfest och det var skitkul! stannade inte så jättelänge men det var kul så länge det varade och jag måste bara säga att micha, elin och elli är tre riktigt fina människor! puss på dom va!

Sådär va. Lite bilder i alla fall. Nu måste jag berätta om mitt jobb! det är sjukt nice, jag börjar nästa helg på riktigt och jobbar då lördag och söndag 7-15 ungefär. och då ska jag vara helt sjääälv.. läskigt, men jag är ju så jävla duktig så det klarar jag galant va! så får man lite extra cash lagom till sommarn :) kommer ju bara jobba var tredje helg än så länge så jag kommer ju inte tjäna storkosingen, men still. det är PENGAR<3

Vad säger ni? lite sommarbilder?
PRESS PLAY OCH NJUT!

seriöst nu pallar jag inte mer, haha.
puss


Öppet hus

jag vill börja med att be om ursäkt till er, mina fans.. jag har inte uppdaterat på ett tag. fast egentligen bloggade jag ju i förrigår, så jag är inte jordens sämsta bloggerska. faktiskt. iaf så har jag varit i skolan sen vi talades vid senast, umgåtts med mina vänner, gymmat och kollat på paradise <3 idag tränade jag och elli ensamma sen åkte jag tillbaka till skolan där det var öppet hus för att vara snäll mot småttingarna så de kanske vågar välja guc. haha. nej men guc är fan den mysigaste skolan i hela uppsala, honestly. alla är så öppna, glada och bara sig själva :) love it. och ifall den linje du vill läsa inte finns på just guc så kan jag inte annat än tycka synd om dig.. men sånt e' livet va!

tror jag ska mysa till någon film nu,
puss

Slut på det fria...

jaha... det vardet lovet. snabbt det gick. fan asså, pallar inte skolan just nu. vill bara ha loooov hela tin. men men, saker som måste göras liksom. skolan börjar imorgon kl 10 så lite sovmorgon har man iaf. det här lovet har varit bra ändå, hunnit med ganska mycket när man tänker efter även fast det känns som man mest varit hemma och degat. det har varit julafton, nyårsafton, födelsedagar och partyyy. har också blivit ganska mycket bio vilket gillas, och det slutar inte heller. ska på bio på fredag igen - snabba cash. hoppas filmen är lika bra som man hört att böckerna ska vara!
idag har jag varit i stan med några brudar och fikat åså. sen gick jag och mötte elli så gick vi till friskis och bokade spinningpass som vi inte hann till haha.. sånt e' livet. vi gymmade istället. niiice. och nu sitter jag här och väntar på att paradise ska börja :DD haha fan jävla nörd man blivit asså.. men går fan inte att INTE fastna i det. helt underbart sjukt pinsamt roligt! ska väl lägga upp lite kläder man ska ha imorn så allt flyter på imorgon bitti då jag lär vara halvt död.. jaja, ska bli kul att träffa klassen och annat folk igen :) mysig skola faktiskt! gillar inte läxorna "bara" haha..

go'natt osv.
puss

Festfestfest.

Den här helgen har börjat nästan helnice faktiskt. vaknade jävligt långsamt igår med elin och elli i min säng framför min tv. vi kollade på flickan som lekte med elden, sen massa tv-program. sen skulle vi iväg till jonas så vi stressar ner på stan för att hinna hem till elli innan, men killen har problem att skaffa bil så hela kvällen blir asdryg i tre timmar. elli börjar höra runt med sina vänner om dricka och annat så bestämmer vi att vi ska till jenka bara vi får tag i dricka. tre timmar går, utan någon skymt av ljushet. sen händer allting på samma gång! jonas ringer och säger att han skaffat bil och är påväg nu, vi har lyckats fixa dricka på annat håll och ska åka till jenka m.fl. som ansträngt sig för att fixa våran kväll. riktigt jävla snällt faktist. haha jag får värsta dilemmat dårå eftersom elli inte vill svika sina vänner som ställt upp hela kvällen och hellre åka hem till nån snubbe hon aldrig träffat som typ förstörde våran kväll.. haha.. förståeligt! jag fick bara så dåligt samvete att dom åkte hela vägen till uppsala för att lämna våran platta och skjutsa oss till en annan fest. haha... jaja. sånt som händer. vi ska dra dit ikväll istället, jag och elli. så nu måste jag springa iväg och fixa mig lite.

party2nite.
puss

Speedad!

klockan är halv tre och jag är hur pigg som helst. skulle kunna vara vaken hela natten! fett värt att man är helt ensam då.. syrran vill ut och gå men seriöst, det är kallt. sitter helst inne och fryser lite mindre. jag kan verkligen inte komma på saker att göra.. har kollat på de fyra senaste paradise avsnitten för att det är så jävla roligt!
druckit en stor kopp te, käkat två mackor och lite glass med, huhu. jag vet, vad hände med nyttigheten? jag lovar, den kommer imorn. som alltid ;) men jag ska faktiskt bättra mig! lovat mig själv, och jag tänker göra mitt allra bästa i att inte svika mig själv en gång till. det gör man alldeles för mycket ändå tycker jag. har funderat lite över det där med tillit, och hur svårt jag har för det. det är nog bland det värsta jag vet. att lita på folk. samtidigt vet jag att man inte kan gå runt och vara skeptisk mot allt och alla utan man är faktiskt tvungen att lita på folk då och då, för ens eget och alla andras bästa. jag har bara så svårt att hitta den där osynliga gränsen som jag anser flytta på sig hela tiden.. jag litar inte på många, men ändå visar det sig i slutändan att man har litat på en för mycket. alltid. people always leave. just därför ska jag vara sann mot mig själv. om jag inte kan lita på mig själv, hur ska jag då kunna bedömma vem mer jag kan lita på utifrån mina egna aspekter som jag inte ens kan lita på? haha. konstig mening, man jag fattar iaf vad jag menar. jag känner att jag behöver en djup research i mig själv och bara hitta saker som jag glömt bort. trots att man förändras för varje dag som går, alla människor man träffar och varje val man gör, så finns ens sanna jag någonstans där inom en. och jag ska hitta mig. det får bli mitt nyårslöfte för 2010. och ta vara på livet, mina vänner och all kärlek man kan tänkas finna.

nog om mina funderingar..

God Morgon.

Vaknade nyss (för en timme sen haha) av att elli satte på en film, samma som vi somnade till igår kväll/imorse. har suttit vid datorn ett tag och väntat på att elli ska komma ner så jag får käka frukost. hon har varit uppe gaanska länge nu. funderar på att gå upp och dra ner henne. fast det verkar inte behövas för nu trippade hon ner för min trappa.
filmen igår var sjukt bra! faktiskt, trodde egentligen inte att den skulle vara så bra. typ, vilken handling kan filmen ha som folk tycker är så extrem? men den hade det, faktiskt. ett måste att se!
idag ska jag färga beccas hår, antingen här eller hos henne, vi får se. vart kvällen leder mig är ännu oskrivet.

nu - frukost!
puss

Movienight!

Ikvälle blire bio, mina damer och herrar! Jag, elin, elli och marielle ska gå och se efterlängtade avatar (som tyvärr inte visas på spegeln längre...) men den kommer nog vara riktigt bra ändå! det gäller att inte hålla förhoppningarna för högt då alla säger att det är den bästa film som någonsin har gjorts. men jag tror faktiskt inte att jag kommer bli besviken.

dagen har bestått av gym och umgås med mina vänner elin och ellinor. det har varit jobbigt, svettigt och roligt! :D nu ska jag käka eftersom jag är så jääävla hungrig.

ttyl,
puss

NYÅR!


Update!

Nu har jag uppdaterat lite inlägg med bilder så det är bara att scrolla ner och ta dig en titt (:

Grattis lillasyster!

Min lillasyster fyller 11 år idag. jävlar vad tiden går fort alltså, minns kvällen hon föddes så himla bra.. vi har varit och käkat på dragon palace, jag elin och malin, och det var skitgott! har varit med felicia på stan idag också, innan vi käkade. det var mysigt :)
ni skulle fått en massa uppdateringar med bilder idag MEN eftersom det är något fel på våran dator låter den mig inte ladda upp någonting någonstans, det inkluderar bilddagboken och facebook. har inte provat på någon annan site men det suger verkligen. jag har ett lager med uppdateringar som bara ligger och väntar som kommer så fort min kära dator tillåter. haha känns ju lite lame att lägga ut "test" som man gjorde för flera dagar sen men palla göra om dom liksom. aja. vet inte varför den håller på som den gör ska ta mig ett snack med brorsan och hoppas han kan fixa det.
ni får alltså inga bilder på ett tag, sorrysorry.
puss

2010!

Vaknade hos min bebis och mådde skitdåligt haha, ont i huvet, illamående ja allt det som ingår i ha-roligt-paketet. kl ett blev jag tvingad att gå upp och tvingade i mig ett ägg och lite te. det var inte gott någonstans men efter det kändes det lite bättre. jag hade iaf hur roligt som helst igår med mina underbara vänner och det blev massa nyårspussar för min del! haha, för ellis del också ;) jag ska snart lägga in bilder från igår, det blev inte så många som jag hade hoppats på men det blev några stycken. fick ingen bra bild på mig i min fina nyårs outfit men tog några  egobilder när vi kom hem från stan, då hade alla mina lockar dessvärre försvunnit.


nu ska jag kanske göra mig i ordning och träffa en "kompis" haha.. får se om jag orkar/vill.
puss

RSS 2.0