have you ever felt..

ibland tror jag att jag är galen. jag kan inte tänka klart, eller så tänker jag klarare än någonsin. allt känns bara att vara på en helt annan nivå än vem jag är o vad jag klarar av, som om jag inte kan finna mig själv i den jag är, eller som om jag är påväg mot just mig själv. jag har ingen aning om vad jag menar o det är därför jag tror ibland att jag är galen. känner mig så fruktansvärt trött o bara så jävla frånvarande att jag inte längre vet vart jag ska ta vägen. är detta normalt? är det fler som brukar känna som jag? annars blir jag bara mer o mer övertygad om vad jag tror, ibland. inte alltid absolut inte, men ibland. kan man vara galen "bara" ibland?
det är ungefär som om alla mina känslor, positiva o negativa, kolliderar och stöter bort varandra på samma gång, som två av samma sidor på en magnet. o bortstötningen är känslan jag får ut...
jag känner mig så borta i mina egna tankar ibland, när jag funderar på vad som är rätt o vad som är fel, vad som är att gå för långt o vad som är att kväva någon. hur ska man veta vad som behövs, den exakt rätta mängden av bekräftelse eller frihet, för att allting ska fungera på det bästa sättet? hur? hur vågar man chansa? att säga ifrån o ifrågasätta saker som i någons ögon är helt galet men i någon annans obefintligt, hur ska man veta var gränsen går?
när man är för rädd för att fråga hur det egentligen ligger till..
jag menar alla kan ju inte ha samma gränser, alla kan inte ha samma känslor om allt. alla kan inte vara samma person... hur ska man kunna hitta den rätta balansen med omvärlden o samtidigt vara sann o göra rätt mot sig själv?
kan man verkligen det, fullt ut... jag undrar om den balansen ens existerar.


jag vet ärligt talat inte vad jag dillar om,
men det kändes rätt när jag skrev det.

sjukling

har vaknat hela natten av att jag mått illa o haft ont i huvet.
min fina pojkvän satt vaken med mig o tog hand om mig medan jag var nära på att kräkas.. imorse försov han sig för hans klocka ringde inte. jag sprang med honom till bussen o åkte hem, så jag hade det gjort. så jobbigt att åka hem från honom, speciellt när man mår dåligt. 1 timme + 30 min är ingen höjdarbussresa när man känner för att kräkas.

nu är jag iaf hemma o mamma berättar att hon var magsjuk igår. undrar om det är orsaken eller om det är det faktum att jag mått illa i nästan 4 månader snart...


Jag ska iallafall till sjukhuset på torsdag så ska dom kolla i min mage med en sån där fet slang med kamera på. Kallas tydligen för gastrocopi-undersökning.

Jag kommer dö...

Här är en bild jag hittade när jag sökte på "Gastrokopi" på Google.

SER JU JÄTTEMYSIGT UT!



fredag igeeen ;D

sista dagen denna underbart slappa vecka, o ikväll kommer min älskling.
imorse gick jag upp kl fem (halv sex) för att åka på yogan 6:45 på friskis. sen blev det två timmar religion i skolan o nu väntar vi på sista lektionen innan vi får springa hem igen.


jag o stephanie


fredag imorgon??

den här veckan har verkligen gått fort! nog för att man inte haft några långa dagar över huvudtaget, mest bara tagit det lugnt o sovit länge också. vi hade skolfotografering idag. det gick väl sådär, man kan ju alltid hoppas! vi hade roligt i alla fall. hela klassen hade klätt ut sig o jag, elli, elura var indiskor o hade på oss kläder vi fick låna av elura. riktigt flestligt! på enfotot hade jag bara mina vanliga kläder, o jag blev hyfsat nöjd. får se hur korten ser ut sen när de väl kommer.


efter skolan var jag o elli till friskis igen (gud va vi e duktiga!) o imorgon väntar yogan kl 6.45 med elin o elli samt gymmet efter skolan. sen kommer mitt ♥ till mig på kvällen.

pusss på idag!

iloveu


slapp vecka

idag började jag som vanligt på onsdagar 11.50 o slutade 14.15. men jag satt kvar på ellis mattelektion eftersom vi skulle träna tillsammans efter skolan. det var riktigt skönt o det känns som man börjar komma in i det på riktigt nu :) ska träna imorgon o på fredag också, då det blir både yoga innan skolan o gymmet efter skolan!

idag ska jag plugga. jag vill verkligenverkligen inte men jag måste tydligen.
pppppppppuss

redan tisdag!

sheeetans vad tiden rinner iväg. det är redan tisdag och jag har inte bloggat sen i fredags. helgen har varit bra med massa mys hos min älskling, dock ingen träning med min babybaby men det löste vi idag. igår orkade vi inte åka till friskis eftersom kakleveransen kom. så efter en stressig väntan på dom där jävla kakorna så fick jag o elli tillslut gå o leta efter dom i skolan eftersom någon annan hade tagit emot beställningen? vi hittade dom ganska snabbt hos mattanterna o gick direkt o började sortera burkarna i kartonger så det blev lika många av varje till alla. detta tog alltså ca 40 minuter o var extremt jobbigt! sen var det bara att samla klassen så alla fick hämta sin kartong med kakburkar.

idag var det en kortisdag i skolan så när vi slutade 10.20 drog jag o elli ner på stan o shoppade lite (a) köpte en ring o en lila skjorta :) sen var det gymmet som gällde o jag kan säga att jag redan hade träningsvärk efter gårdagens sortering o imorgon kommer min rumpa att gnälla som fan, jag lovar.

ska snart upp o käka lite lillebrors bästa kolablandning som jag köpt mig själv (:
puss

thank God it's Friday!

idag väckte min kära syster mig ur en helt underbar sömn, kände verkligen hur hårt det tog att återvända till verkligheten. inte för att jag drömde något speciellt underbart, men jag befann mig i sånt otroligt skönt drömstadie..
jag ska i alla fall inte till skolan idag, eftersom jag fick tid hos vårdcentralen kl 11 idag. efter jag varit där o förmodligen men förhoppningvis inte gett massa nytt blod tänkte jag titta in i solariumet i storvreta då det är halva priset innan kl tre! efter det bär det av mot staden Uppsala o Friskis&Svettis för ett gympass men elli. vet inte om elin blir med men det hoppas jag! sen vet jag inte hur jag gör, om jag åker hem eller stannar i stan tills jag åker till Enköping o min älskling.

orkar ni inte läsa detta, så kan jag sammanfatta min fredag till en blandning av smärta och kärlek.


Erik Linder, Kom änglar.


assååå omgg....

får man lägga ut sånt på youtube?


hurtiga brudar!

hemma nu från friskis. riktigt skönt var det faktiskt!
ska bli bättre med träningen nu, ska börja träna varje måndag, onsdag o fredag - minst.
sen kanske det blir afrodans på lördag HAHA fett kul.
o så vill jag verkligen börja med yogan igen.. sååå skönt!

nu ska jag hjälpa mamma o städa sen ska jag o min syster på promenad innan vi går o möter min pojkvän vid tåget halv åtta (:

sovmorgon ♥

som vanligt på onsdagar, o man kan som vanligt undra vad fan jag gör vaken så tidigt? är ju helt sjukt att jag inte kan sova ut när jag väl har sovmorgon, o när jag inte har sovmorgon så är det världens pain när klockan ringer... vaknade kvart i sju idag! har iaf bara en lektion idag sen blire friskis med elli o troligtvis elin. sen hem o plugga lite innan min pojkvän kommer hit ikväll :)

pusssss

Everybody knows that nobody really knows.


ledig dag från skolan!

så extremt skönt att vara ledig, en hel jävla dag, från skolan. Skulle egentligen ha gått från halv nio till fem, men min lärare, som jag skrivit så många gånger att vi har nästan hela tisdagarna, ska på kurs. då fick vi också ledigt från första lektionen som är arbetsmiljö o säkerhet om vi gjorde en uppgift hemma. fett skönt.
idag ska jag plugga, städa, tvätta o göra massa andra saker som stressar mig som jag aldrig har/tar mig tid till o göra annars när man går i skolan varje dag eller jobbar en hel helg. så det kommer bli en händelserik dag ändå. har rätt mycket framför mig...
idag hoppas jag också att mitt förbannade simkort trillar ner i brevlådan så jag kan bete mig som en levande varelse igen.

nog om min dag, hoppas eran blir lika bra som min! (ha ha...)
pusspusspusspuss

utan simkort ännu en dag.

jävla fittor. det är allt jag tänker skriva.

hejdå.

helg igen!

orkade verkligen inte blogga igår, mådde som förtjänat när jag vaknade men blev bättre mot kvällen, men då var jag hemma hos min pojkvän så ville inte sätta mig o skriva ett blogginlägg då. hade iaf riktigt kul på krogen men det slutade inte riktigt som planerat o det har jag lite ångest över. har inte riktigt hunnit be pappa om ursäkt men ska göra det ikväll. annars hade vi skitkul! jag var asfull o dansade skitmycket med mina vänner :)

idag har jag bara mått illa, konstant. vet inte riktigt vad det är för fel, men jag mår så jäkla illa hela tiden.. ska tillbaka till vårdcentralen om en vecka men får se om jag inte ringer o bokar en akuttid ändå. vi får se om det blir bättre helt enkelt.

idag ska jag inte göra ett pisssss, o jobb blire imorn.
pussss

brandon flowers ♥


skola idag & utgång ikväll

vaknade kl nio o bestämde mig för att jag ska dra till skolan idag, det är bara en lektion o jag mår iaf mycket bättre än jag gjort dom senaste två dagarna. o ikväll blir det utgång för o fira två tjejer o en kille i klassen som fyllt arton måndag, tisdag o idag.

höres!
puss

närmast min själ,

 

älskar!


yesterday

eftersom jag inte skrev om gårdagen igår, så får jag göra det idag.
igår var de alltså 6/9-10 (fem månader) o jag vaknade med frukost på sängen av min älskade. o de kan jag kalla frukost på sängen - tunnbrödrulle, juice, te, ägg o pannkakor! så himla söt han är <3
efter en jobbbbbig dag i skolan mådde jag ganska dåligt så gick en halvtimme tidigare från skolan, vilket inte hade spelat någon som helst roll då jag ändå fick vänta en halvtimme på bussar som aldrig kom. jag skyndade mig hem o sen tillbaka till stan för o åka till enköping igen. mådde inge bra resten av kvällen, asont i huvet o illamående. så det slutade med att jag gick o la mig direkt efter maten o sov till klockan ringde... = inge mys alltså. :( när jag vaknade idag mådde jag fortfarande lika dåligt som igår, så jag bestämde mig för att åka raka vägen hem.
nu ska jag gå upp i min säng o sakna min fina kille ett tag.

puss

svamp o kaffe

dagen började med mensvärk o huvudvärk. jag bestämde mig för att jag inte orkade åka o träna idag (fy skäms) så jag följde med coffe till hans morföräldrar för lite fika istället. vi begav oss ut i skogen o letade svamp, men hittade inte sådär jättemycket.
väl hemma åt vi middag som hans mamma lagat o sen duschade jag bort moppelukten från mitt hår. sen hade jag min fransk manikyr-debut på mig själv o jag måste säga att det blev helt okej för o va första gången!

nu ska vi mysa ner oss i sängen framför en film med lite blåbärskaka (:
go'natt pussss

biodags!

nu ska jag o min älskling gå på bio o se inception.
hoppas den lever upp till mina förväntningar!

fredagsmysmysmys

hade en lektion o ett studiebesök idag. sen åkte jag o elli hem till mig o drack te med mackor o nu ska vi snart in till stan o kolla lite i affärer. sen åker jag vidare till min älskling för fredagsmys o imorn bär det av till uppsala igen för shopping (:

i miss summertime...


illamående BAJSDAG.

hade rätt kul i skolan ändå. drygt med hål, men debatten var riktigt intressant. lite jobbigt (dock roligt) hur dom tuggade på varandra o var så mycket ovänner det bara gick på ett fysiskt icke våldsamt sätt. efter debatten gick dagen bara utför o jag har sovit i typ två timmar nu när jag kom hem.. mår jätteilla nu så tänkte försöka få bort det med en lång promenad, känns inte lockande att dra ut på promenad i det här tillståndet men det lär fungera bättre än att lägga mig o sova igen (hoppas jag iaf).

tröött dag med andra ord.

håltimmar suger.

blev en rätt stressig morgon då varken jag eller christoffer tänkte så mycket på att gå upp. klockan slutade ringa också av nån anledning, så det var bara att springa upp, klä på sig, borsta tänderna o dra. synd när det blir så stressigt, så mysigt att ta det lugnt på morgonen, speciellt med någon man älskar. (i♥c)
iaf, nu har jag haft engelska o vi fick sluta en halvtimme tidigare för att några från några andra klasser hade valdebatt nu kl 10. vi har inte det förän kl 12.30 vilket betyder att vi nu har hål ända fram tills dess. sitter i skolans bibliotek (där jag också alldeles nyss lånade Predikanten av Camilla Läckberg eftersom den inte fanns på Stadsbiblioteket igår.) men matan öppnar snart o jag hoppas innerligt att det är god mat för jag är hungrig!
känns väldigt trögt att bara sitta i skolan o vänta på att lektioner ska börja så att dom nån gång kan sluta o man får gå hem. men men... det fantastiska ögonblicket sker iaf inte senare än 14.30.

so long!
puss

Boktips!

jag har precis läst ut första boken i en serie av Camilla Läckberg, Isprinsessan.
rekomenderar stark, brukar aldrig orka läsa en hel bok men denna kunde jag knappt slita mig ifrån.
det är alltså en kriminalromanserie med mystiska mord o ja... jag tänker inte avslöja för mycket även om det är HELT OMÖJLIGT att lista ut vem mördaren/mördarna är.

idag ska jag gå till stadsbiblioteket o låna nästa bok i serien - predikanten.

sovmorgon ♥

men jaa såklart vaknar man halv åtta ändå? så jävla typiskt... men men, skönt med en morgon helt fri från stress, fast kan nästan lova att jag kommer sitta här o vips så är det fem min till min buss går...
idag har jag bara en lektion, o det är naturvetenskap a. efter det ska jag o min syster till gymmet o träna innan jag ska hem, duscha, byta om o allt sånt innan jag beger mig vidare till min fina <3
nu ska jag börja fixa mig, så det inte blir som jag tidigare förutspådde.

ha en bra dag (:
pusspuss

RSS 2.0