A real chocolate face - no make-up!

haha har haft en riktigt spa/ta-hand-om-bara-mig-själv-kväll och färgat håret, ögonfransarna, duschat, dovat mig, och nu sitter jag med en ansiktsmask; chocolate mud mask. jag kan avslöja för er att den luktar så jävla gott och jag vill typ äta upp mig själv just nu. och jag ser ut som en riktig n*ger ursäkta uttrycket men ett riktigt chocolate face haha. och nu börjar jag torka också så jag får inte skratta vilket min vän ellinor inte är nån vidare bra hjälp till haha. rolig brud .. fast hon vill sova nu! bajs på henne haha jag ska fixa naglarna åså sen kan jag krypa ner och läsa eller nåt kanske, snacka om livet åså :) det är alltid lika mysigt.


vänner på tv!
puss


Lonely alone.

jag är ensam :( inte helt ensam såklart, amber är här. men elin och elli har abandoned me för att sola och fixfixa inför nyår etc. jag kan nog sätta mig och skriva en lista på vad som måste handlas kanske. få det gjort liksom. de envisas om att vi ska handla på nyårsafton men då är allting urplockat ju? inget man vill riskera direkt eller?!? får ta mig ett snack med brudarna dom doubt mig :/
sen vad kan jag göra jag kan.... käka glass! hm.. städa! .. jah. hm. kolla tv och dator. jaja. jag hittar nog på något som är roligare än att sova iaf.

back to nothing,
puss

Hundvakt

Då har man suttit instängd hela dagen och passat en "liten" hund vid namn amber, vi har kollat på tre filmer och inte gjort så mycket annat. bara myst och tagit det lugnt. nu ska vi käka pizza och kolla på något program som elli valde alldeles nyss - min pappa apa(elli behöver skaffa sig ett par glajjor...) är min bebis. haha? elli är lite som hon är.. men det är nog intressant, eller? hm.

Go'kväll gott folk,
puss

Julklapparna!

Tack!


Ny mobil!

Nu sitter jag och leker med min nya mobil hihi det är latjo lajban. Vaknade av en envis person ville att jag skulle ringa så han slapp gå ut och röka själv? Haha. När jag väl vaknat kunde jag inte somna om så jag tog en långpromenad ute i kylan sen satte jag mig i bilen och lyssnade på musik. Kom in för en halvtimme sen ungefär. Nu ska jag pissa sen fixa låtar till mobilen och leka ännu mera! :-D Ha en bra dag ! Puss

~

God Jul,
~ mina vänner

Julmys,


jag vill bli kääääär.

nu känner man att det börjar närma sig, faktiskt. har varit och handlat allt vad man kan trycka i sig en afton som imorgon och har suttit och plågat mina små tummar med nejlikor i apelsiner i en halvtimme nu. trodde vi skulle klä granen för en timme sen men tydligen inte, haha. ska nog göra det nu närsomhelst. druckit lite julöl, det var gottigottgott det va! kom på att jag och elin ska baka knäck också haha, närfan vi nu ska hinna det... blir väl efter julskinkan är klar :) så blire mini-julmiddag senare ikväll, och samma till frukost imorgon. mmh gott! funderar på om man ska duscha ikväll eller imorn, så svårt att frissera nyduschat hår. men orkar nog inte ikväll huhu.

julmusiken dunkar i stugan och alla är muntra :) vi har mysigt ikväll, jag har bara blivit lite irriterad haha... (a) men sånt är livet när man har mens, det är synd om mig. :( haha. undrar vad jag kommer få i julklapp imorgon? kommer nog inte få någon mobil, men sånt är livet..

GOD JUL SÖTNOS,
puss

Dan före dopparedan!

shit fattar inte att det gått såhär fort asså.. det är fan julafton imorgon? sick.. och jag har längtat jättemycket till idag också, inte för att jag ska städa hela dagen utan för att det är så mysigt! när vi bakar julgodis och klär granen och äter tomtegröt och julvört med julskinka och julmust och julgodis och bara myser med familjen :) love it. bara veta att imorgon är det julafton och då kommer hela släkten och myser med mig!! haha, hyperglad. trots att jag har mensvärk!
ska snart tillbaka till städningen och försöka tvinga min envisa lillasyster att hon kan hjälpa till med åtminstone NÅGONTING istället för att sitta framför tvn hela jävla dagen... haha.

God Jul,
puss

hihihi,

visst e' man lite småkär fortfarande (a)


21 december.

sitter och ska äta frukost och fördriva tiden när jag går in på facebook, en kompis har gått med i en grupp som heter "RIP Brittany Murphy" och då tänker jag: wtf? hon är inte död? så går jag in och kollar ser massa "RIP"-inlägg i loggen, så söker jag på google också och där står det att Brittnay Murphy faktiskt har dött. Igår, den 20 december kl 10.04. Fan va sorgligt, lagom till jul och allt! hon som var så JÄVLA snygg.. oh, well.. even the pretty people can die i guess.


R.I.P Brit,
puss

Julbak med mina systrar.

nu jävlar säger jag bara! vi sitter vid matbordet och bakar lussebullar i olika motiv. otroligt vackert. de kommer bli så jävla goda också eftersom vi har mandelmassa i bullisarna också = MUMMA! elin håller just nu på att göra en lussekrans som säkert kommer bli fett snygg. bilder kommer senare!

pusspusspuss

Sista advent!.

att det är söndag idag spelar ingen roll, det hade inte gjort någon skillnad om det varit fredag eller lördag. jag är lika irriterad ändå. irriterar mig på vissa personer och saker som händer runtomkring mig just nu. orkar typ inte göra något heller utan bara sitta och stirra in i väggen eller lägga mig på spikmattan och göra illa mig som fan. hade tänkt träna idag men jag pallar fan inte åka buss !?. julafton på torsdag. undrar hur många gånger om dagen jag påminner mig själv om det. typ den enda livsenergin man har just nu, det och nyår - som kommer äga sönder! jag elin och becca blir middagsgäster hemma hos min älskling i årsta. ni hör ju själva, PERFECT liksom.
idag ska jag hem till andreas mamma som ska visa mig lite hur man lägger ett bandage på deras hund amber som jag ska vara hundvakt till i typ fyra dagar nästa vecka. då ska jag bo hemma hos henne också. sjukt nice att komma bort lite från hemma.

jag skulle kunna skriva allt vad min hjärna tänker på just nu men tänker att antingen blir det för privat för bloggen, (jag menar man skriver ju inte om allting på sin blogg tycker iaf inte jag. privata saker lämnar man utanför, typ som att skriva personliga meddelanden till någon man bråkar med, låta hela världen veta att något är fel men inte vilja göra något åt saken. asså det är bara dagisnivå över det hela. tycker inte ni?) eller också blir det för ointressant liksom. haha. vem vill veta vad min vrickade hjärna filosoferar över, egentligen? knappt jag själv.

nu ska ni får ha en trevlig söndag/sista advent.
puss

19 december.

känns fan inte som det alltså. och KALLT är det. igår var det typ 17-18 MINUS ute, det är fan inte okej någonstans. usch.. men man får vara glad om snön ligger kvar till dagen efter julafton ungefär i alla fall. tycker det är så tråkigt med jul utan snö, inte alls samma mysighetskänsla.

Dagen har gått fort. var förbi hörnan och lämnade filmerna till linn som hon ville låna och det var jätteroligt att träffa henne igen! så otroligt mysig människa :) fick träffa hennes fästman också, han verka jättetrevlig han med. sen gick jag till stationen och väntade på felicia som skulle med till julshowen. stod där och undrade "var fan är hon nånstans...?" så upptäcker jag att jag har kollat fel på klockan en hel timme.. så vi åkte och hämtade henne på ikea istället. sen fick vi vänta på showen i en timme men det var det faktiskt värt för det kom så sjukt mycket folk och vi hade skitbra platser! och det var jättefint och mysigt som vanligt. fan ni borde gå på det alltså, det är faktiskt värt 40 kr haha.
Sen blidde det stan och vi skulle vänta på felicias pojk-nånting haha ;) gulligt. när de följde med mig och elin till bussen sen så såg vi ett fruset träd med gröna löv. hur fan går det ihop? tyckte det var ascoolt och det känns lite som ett tecken på nånting. typ som att hur kallt det än är så finns värmen där någonstans, även om den är svår att hitta.

jag vill bli värmd i min kyla...
puss

Julshow!

Go'morgon alla fans. det var ett tag sen ni hörde från mig senast, my apology. har varit busy med stuff. skönt med helg är det dock och veckan i skolan har gått jävla fort alltså. nu är det bara två skoldagar kvar, måndag och tisdag. sen är det onsdag och sen JULAFTON. jag kan inte fatta att tiden har gått såhär fort. snö har det kommit också, för er som inte märkt det huhu. nu väntar jag bara på julstämningen som faktiskt börjar komma mer och mer. jag tycker att vi alla borde säga mer "GOD JUL" till varandra.
Igår var jag och elin hemma hos elli och myste till en film, hipp hipp hora. hon var hundvakt till lille chippen som är så himla gullig! vi åkte hem väldigt sent och jag somnade så fort jag kom hem, vi hade ju gått upp kl fem igår för att gå på yogan som var inställd! så vi var i skolan vid sju ungefär alltså i en och en halvtimme innan vi skulle börja, VÄRT? fyfan det gör jag aldrig om.
Idag är det julshow i gränby ishall där min lillasyster ska medverka. det är så mysigt att gå på konståkningsshower men familjen, sen ska jag nog städa ikväll eller kanske träna? ett stort "ja" rullar runt i min skalle, men får se om jag har tid.

GOD JUL,
puss

Photo Booth

för mer bilder kolla in på min sexiga väns blogg!


Dags att krypa till sängs..?

Idag har jag varit i skolan och det var roligt faktiskt, dagen gick väldigt fort. sen följde jag med elli hem efter skolan och vi fikade lite innan vi begav oss mot gränby centrum för att inhandla lite nyårsjunk. jag har köpt en ersättare till min älskade kavaj som jag hoppas kommer bli bra! så köpte jag en ny foundation och så delade jag och elli på ett rosaglittrigt nagellack :) sen gick vi hem till henne igen, halkandes vill jag lova! speciellt från ellis sida hahaha! åt superdupergod räksoppa och kollade på Tila Tequila haha.. vi har så bra smak på TV-program..
när jag kom hem har vi suttit och planerat lite låtar åså till nyår, så de har jag suttit med nu i kanske en timme.. tankat låtar och försökt komma på bra låtar. lång lista, men det ska vara sjukt många låtar med! allt från svenska hits till old school och indie pop/rock ja allt du kan tänka dig förutom deppmusik!

nu är jag förjävla trött och ska sussilura.
puss

Go'natt va,

nu har även denna dag kommit till sitt slut och jag ska krypa ner i sängen utan min kompis som jag trodde skulle komma hit. :( svarar gör hon inte heller, hon kanske har blivit kidnappad? :o nääe.. hemska tanke. är säker på att hon har nån anledning. anyways, dagen har gått segt. jag har ont i magen förmodligen för jag druckit typ en liter apelsinjuice idag haha.. har haft tråkigt.. :p så har jag pluggat lite men är inte klar på långa vägar. jobbigt att ligga efter fan. imorgon blire skola och det ska bli skitkul att få träffa de flesta igen! verkligen.. går inte så lång dag imorgon heller så blir nog att gymma lite efter skolan med syster. Elli är ju sjuk hon så inte bra om hon tränar. DU FÅR FAN KRYA PÅ DIG DITT ANUSBARN! love you <3

ser ni förresten att jag(elin) fixat min blogg? :) lite mer vintrig typ, vad tycker ni?
puss

Första dagen i skolan.

Spenderas hemma. har jätteont i huvet och feber :/ jättetråkigt att missa första skoldagen och även första psykologilektionen som faktiskt börjar idag. Men tror jag kommer imorgon om febern gått ner. Då ska jag förmodligen titta förbi på Hörnan och lämna Harry Potter 1-3 till Linn som ville låna dom. Om det blir imorgon får vi se men jag hoppas jag hinner det innan skolan börjar.
Nu sitter jag och pluggar, eftersom jag är så jävla efterbliven.

puss

Lucia

fan vad jag sov igår, sen vaknade jag mitt i natten av att någon spelade skithög musik nere i köket? skitirriterande och när jag kommer ner så är det ingen som sitter vid datorn ens? .. nån som spillt vin över tangentbordet vare också. heeeh... nu har jag vaknat och idag är det lucia. lussebullar till frukost alltså. sen får vi se vad jag gör idag, ingenting skulle jag tro. fortfarande ont i huvet.

nu ska jag mysa med familjen lite.
puss

ice cold

nu ska jag gå och bara ligga i min säng. hela kvällen.

puss

No the party don't start until I walk in..

Idag blire party i G-sunda med Elin och Linnéa. Ska bli roooligt och imorgon blir det förmodligen party med Becca, Elin, Elli m.fl. hos nån snubbe nånstans haha.. om Elli är frisk dvs HOPPAS DET!!!! Sista dagen på praktiken var bra men sorglig, kommer verkligen verkligen sakna det... men som sagt kommer jag ju att vara där var tredje helg iaf. Fick en jättefin present av alla på hörnan: ett presentkort på H&M med värde av 400kr! guess who's happy? JAG. :)
nu ska jag klä på mig sitter i bara underkläder huhu, sen blire tacos och PARTY va!



vi ses i dimman,
puss

10 december

idag är det exakt två månader kvar till frihet, men även näst sista dagen av praktiken. och fan vad jag kommer sakna det. det har varit så himla roligt och och jag kommer sakna att träffa alla underbara människor varje dag! jag kommer ju få träffa alla igen såklart men bara var tredje helg.. kanske kan smita in och besöka hihi, sno åt mig en latte kanske. ni vet man får privilegier av att vara så jävla snygg och bäst som jag är ;) idag har jag alltså varit där och fördrivit tiden med olika sysslor, sen träffade jag och elin min saknade vän rebecca och vi gick och införskaffade lite nödvändiga saker. dock är jag så jävla ledsen just nu.. ni vet kavajen jag ville ha på nyår från VILA? .. var där idag för att köpa den för jag lånade pengar av pappa. tror ni inte att den är helt jävla slut i min storlek? :( .. och den skulle inte komma in heller.. ... ...... jag blev SKITSUR! fan också... kommer inte hitta någon mer perfekt jacka till min klänning. ='(
sen åkte jag hem och badade oljebad och la mig på spikmattan, då kändes allt mycket bättre! hoppas min ellinor kommer hit ikväll, men hon kände sig dålig så hoppashoppas! annars äre ju fan helt fail, hela veckan har vi sagt att hon ska sova här men och så har det bara inte blivit så. i miss you, i feel like i need to talk to someone. <3

nu ska jag lägga mig i sängen och dega sönder,
puss

one two three


ledig idag!

Igår var en jobbig dag. eller nja, men fick jobba dubbelpass på praktiken för jag skulle först vara på städ(kul....) och sen frågade linn om jag ville vara med henne på kvällen för tintamara(eller vafan dom heter) skulle ha middag. hon ville utnyttja sista tiden med mig hihi, hon kommer sakna mig sa hon. kommer sakna dig med linn, riktigt gó tjej! så jag fick alltså ett hål på några timmar då jag och min kära syster strosade runt på stan och träffade både den ena och den andra av folket man känner. sen mötte jag upp felicia på station och vi gick och fikade på storken :) hon följde med mig till min praktik eftersom jag inte tyckte att hon skulle vara ensam i stan i flera timmar? ganska normalt eller, plus att vad gör det att hon är där och bara sitter typ? men självklart ska vissa personer(nämner inga namn) komma och tycka saker så det hela blev en aning besvärligt. tycker att vissa personer kan ta sig i baken om de inte kan hantera vissa saker på ett lite proffsigare sätt. fick otroligt dåligt samvete men allting verkade lösa sig bra ändå. love you <3 sen flöt kvällen på och maten var skitgod! idag var jag alltså ledig och har gymmat med elin och elli. nu är miss sexi på praktik men hon ska komma hit ikväll och spendera natten :) myspys.

i want våfflor..
puss

...

Take my photo off the wall
If it just won't sing for you

Cause all that's left has gone away
And there's nothing there for you to prove

Oh, look what you've done
You've made a fool of everyone
Oh well, it seems like such fun
Until you lose what you had won
Ooh, ooh

Give me back my point of view
Cause I just can't think for you
I can hardly hear you say
"What should I do" - well you choose


Oh, look what you've done
You've made a fool of everyone
Oh well, it seems like such fun
Until you lose what you had won
Oh, look what you've done
You've made a fool of everyone
A fool of everyone
A fool of everyone

Take my photo of the wall
If it just won't sing for you

Cause all that's left has gone away
And there's nothing there for you to do

Oh, look what you've done
You've made a fool of everyone
Oh well, it seems like such fun
Until you lose what you had won
Oh, look what you've done
You've made a fool of everyone
A fool of everyone
A fool of everyone

segt fan.

har upptäckt att jag inte bloggar som förut, vilket är lite tråkigt kan man tycka men har faktiskt inte suttit lika mycket vid datorn den senaste tiden. och om jag har det har jag alltid varit upptagen med annat. slängt in en låt once and again för att enkelt förklara dagen typ. har haft fullt upp med praktik etc. idag har jag äntligen varit i skolan och bytt mitt cpkort iaf WOHO! på tiden va.
igår var jag i knivsta(utanför typ) och myste med min lilla felicia i stallet där hon rider. sen följde jag med hem till henne en snabbis och pissa för jag höll på att pissa på mig haha. hade ju kunnat pissa i skogen men kände inte för att bryta loss strålen sen - så kallt var det! (är) . men bättre än regn iaf (y) så snart är vintern över :D men innan det händer är det JULAFTON och NYÅRSAFTON! och det kommer äga sååå håårt hemma hos min bästa vän och i slottsbacken och lite överallt efter det :D längtar som fan, nu har vi planerat detta i ett halvår och äntligen närmar det sig. it's gonna be awesome, yaaah :)
nu när man är på lite bättre humör ska jag gå och dricka mitt te som lär vara helt beskt och kallt vid det här laget.. hmm.. kanske inte ändå, koka nytt (y)
och jag ska färga håret idag ;) när min kära syster kommer heem <3

waahwaahwoohwah, snygging.
PUSS

tisdag.

jag har skurit upp tummjäveln jag. för jag är duktig på praktiken jag. jag har bytt tassar på alla bord och stolar i matsalen samt torkat av dom riktigt jävla ordentligt. nu är matsalen totally fresh! bara för att man är så duktig och gör som man blir tillsagd ska man alltså skära upp tummjäveln. det var inte så skönt, vill jag lova. dessutom var jag ju tvungen att fortsätta ta bort tassar och tuggummin(ja, äckelpäckel..) med kniven efter det samt fortsätta gnugga med trasan som i sin tur var full med starkt medel. det var inte heller speciellt skönt. alla tycker iaf att jag är jätteduktig och jag ska ju få jobb där sen, så det är väl värt slitet. jag måste lära mig allting på hotellet den tiden jag har kvar för sen kommer jag vara all alone, nästan. jag kommer få klara mig helt själv iaf. pirrigt...
är hemma nu, funderar på att dra och träna men känner mig helt mörbulten efter jobbet idag. tror jag tar det lugnt och tar mig ett varmt och gosigt oljebad så man blir sådär helt mjuk och gó duvet. så äre desperata hemmafruar ikväll också, tamefan.
önskar ett stort krya på dig till min vän ellinor som ligger hemma, sjuk av svinvaccin. i love you.

nu ska jag typ.. sluta skriva iaf.
puss

RSS 2.0