30 Oktober.

Det är dagen innan Halloween och solen skiner. solen skiner! hur underbart är inte det på en skala? ska till staden snart och köpa present till en söt jävel som fyller år imorgon ^^ och köpa ett nytt friskiskort också, förmodligen. med unt-kortet får man tiden som är kvar till årsskiftet för bara 450:-. ganska värt eller? så det ska jag och elin göra idag, får se om man hinner träna en snabbis också. Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Ska kanske träffa andreas om han inte ska åka till knivsta, men typ 95% säkert. annars kanske jag åker till Elli och Carro som ska dricka nånstans i Årsta? haha vet inte riktigt vart det är nånstans men. Jaja, får se vad som händer... Marielle's storebror skulle ha maskeradparty ikväll också, kanske kikar förbi. men har inget att klä ut mig till..

whatever,
puss

Dragon Palace

Direkt när jag vaknar kommer malin fram till mig och säger "Sara, vill du gå på stan med mig idag?" typ den frågan man längtar efter när man är nyvaken, utan pengar. Sen sa hon "Mamma bjuder oss på dragon isåfall" och det var ju lite mer lockande huhu. Sen skulle jag följa med henne till pappas jobb så han kan skjutsa henne till konståkningen ikväll. fair enough, jag ställer upp. Men orkar inte gå på stan utan pengar alltför länge så det blir väl inte förän efter lunchbuffén stängt som jag går runt med ett påklistrat leende(då man inte kan köpa nånting, det är alltid då man hittar saker man vill ha..) den stänger vid tre så om ni är på stan då och vill träffas äre bara slå en pling :) Det är inte bara jobbigt såklart, alltid kul med systertid. jag och Malin får inte så mycket sån tid, då jag går i skolan länge och hon har konståkning 5 dagar i veckan. Vet att jag kan vara lite för lättirriterad av henne också.. men what to do? hon är liten och pratar konstant! haha, nej vad taskigt. hon är jordens sötaste!

som sagt, hör av er!
puss

Trött..

Go'natt!


nja, inte riktigt. men nästan. ska krypa ner under täcket med en kopp te nu iaf, kolla på någon film. synd att ingen vill göra mig sällskap.. aja. finns tid till det senare.
smsa eller ring, så blir ja' gla' (:

PUSS

P.S. Jävla tönt.


Onsdag,

Mysmorgon hemma hos becca. vakna - duscha - käka. sen gick vi till staden för jag skulle köpa en tröja. hade bestämt mig för en som kostade 99:- på gina, eftersom jag hade ett presentkort på 100:- men när jag kommer dit så ser jag en assnygg tröja som jag vill ha, som kostar 149:- . någon som kan gissa hur mycket jag hade totalt? 148:- hade jag. pissed? ganska.. men som tur var så träffade vi albin som fixade 1 krona till mig, tack. så jag köpte tröjan :)
sen var man tvungen att umgås lite med albin vilket är kul, men jobbigt. haha. no offence albin, men .. du måste inte irritera mig hela tiden haha. idag roade han sig med att kleta glass i mitt ansikte och slå mig med sin ballong som han tog från max. det var.. gulligt.. hm.
nu borde jag plugga som fan men jag orkar inte så jag skiter i skolan ett tag till.. orkar inte ha ångest längre. det står i mitt horoskop att stress är direkt skadligt för mig för tillfället så, inga risker haha!
blir väl till att mysa hela kvällen. ta mig ett sånt där varmt och gosigt bad(ensam) och bli masserad(av mig själv) hahaha.. fan måste hitta någon som kan göra allt det där åt en, så underbart ju! men jag har bestämt mig för att sluta leta för det leder ändå ingen vart. jag känner mig bara dålig och typ.. ful.. haha jag vet, galet. bättre att ta dagarna som dom kommer och ha kul med mina vänner, så kommer det så småningom. och ja, jag vet.. lycka till, sara. men jag ska försöka iaf :) (det här betyder inte att jag ser negatvit på kärleken, som det står i mitt horoskop. bara lite kanske..)

puss

Vår humor, rakt igenom!

hahahahaha kalla oss barnsliga,
men det här är faktiskt våran låt!
Massa jävla minnen till den alltså!
KOLLA PÅ HELA VIDEON!









Sara Hjärta Becca

Nu ska jag hem till min kära vän, Rebecca Roos, som har flyttat till staden Muppsala. (Vattholma är ju inte stan, liksom va) Strax utanför fyrishov bor hon. Tar bussen om en halvtimme och det var verkligen 48 tusen år sen vi gjorde nånting! Miss u bby<3

Dagens horoskop,

hehehe.. vi är lite elaka ibland, jag och elli.. soz :/ hahahaha!

Go'morgon kära fans,

Vaknade imorse av att elli var på sin m&m's påse och knaprade, haha(?) tjockis ! nu väntar vi på våra rostade mackor som nog iofs redan rostat klart.. brb.. så, tevatten på också. sen frukost? ja, kanske. men det är lov <3
idag ska vi in till stan och fula oss, kanske fika med sara(ellis jobbarkompis) och sen ska elli jobba och jag ska göra absolut ingenting.. :( stackars mig...
någon som vill rädda min kväll?


det här klippet gjorde typ vår morgon, HAHA!

Bajs. Korv. / Elli

säger elli och tycker att hon är påhittig.

Nej, hon är inte speciellt normal :)

JUSTE! har en fråga:

Vilka kommer inte att vaccinera sig mot svininfluensan?

Inte jag.. Och inte Elli heller. (fast hennes mamma kommer tvinga henne ändå, huhuhuhu)

 

Vi har ganska tråkigt...
puss


Fortune Cookie



"Someone as yet unknown to you
will bring you happiness.
"




Ellinor är ~ kär ~ !

ellis sötnos(ar?)!

James Morrison ♪






Jag köpte...


Go'morgon sötnos,

Vaknade upp i min säng efter en sjukt bra helg, som dock var över alldeles för fort. På båten hade vi det jättemysigt, åt hur god mat som helst, njöt av musiken, umgänget och den underbara miljön där! Vi fick även 500 kr i var av morfar så jag hade råd att köpa grejjer! underbart, jag köpte upp nästan allt! sen fick jag och elin 100 kr av mamma och 100 kr av morfar för att vi sjöng karaoke? haha, nice! hade jag vetat det hade jag sjungit femton låtar. fast det var ganska jobbigt efteråt, vill jag lova. vi var tydligen duktiga, hehe. morfar började grina, mamma slutade inte sitt tjat på hela dagen! sjukt jobbigt faktiskt. men det var kul :) på bussen hem var det massa som kom fram och typ "det var ni som sjöng!" haha, seriöst. så bra är vi inte. helt ärligt, men men. folk var ju berusade så ;) synd att ingen sa till oss att det var prisutdelning..
Igår var rååånice, halloweenparty i viksta. det var riktigt kul. mycket folk och bra musik. jag var ju som sagt utklädd till docka, men det var det ingen som såg haha. söt var jag iaf, om jag inte liknade en docka vill säga. fyfan för dockor...
Idag ska jag nog träffa elli, men tydligen inte förän ikväll så vet inte vad jag ska göra idag.. aja. kommer väl på nåt. kolla på film kke?
Juste jag ska ta kort på allt jag köpte senare, så ni får se ;) köpte en ganska kul grej.

hörs sen,
puss

Nuså, snartså.

Nu ska vi snart åka till bussen som tar oss till färjan, Birka Paradise. Vi ska fira mormors 65-årsdag och det ska bli mysigt :) god mat, trivsam miljö och glatt umgänge. kommer hem imorn, som sagt. Jag har på mig min lila klänning som jag hade på nyårsafton '08, men undrar om det inte blir förmycket? äsch, skitsamma. mormor fyller ju inte 65 varje dag. haha nu säger mamma åt mig att ta med mig bikini också, med mens och allt! jippie.. aja, det kommer bli kul. jag ska köpa m&m's! <3

see you later, lover/hater.
puss

tiiieepaddebooiii va...

Utmana 5 personer och berätta det för dem, samt personen som utmanat dig. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1).

1. Vad heter du: Sara
2. Ett ord på fyra bokstäver: Saga
3. Flicknamn: Sandra
4. Pojknamn: Sandor
5. Yrke: Slängkäpp
6. Färg: Skrikrosa
7. Klädesplagg: Stringtrosor
8. Mat: Sushi
9. Sak i badrummet: Schampoo
10. Plats/stad: Sverige
11. En orsak att vara sen: Sex
12. Något man skriker: Slyna
13. Film: Snövit
14. Något man dricker: Sprit(fast nej...)
15. Band: S Club 7
16. Djur: Svin
17. Gatunamn: Saturnusvägen
18. Bil: Saab
19. Sång: Sex on fire

Cha chaaa, comeback för mr.snygg

ADDEBOIII HÄÄÄR!

Jag har hackat saras blogg! Hahaha hon var för ful (hora) för den här snygga designen, så hädanefter är detta
The blogg of addebooiii the DOOM-L0rD-of_rEturN

Alla läsare skall numera;
1§Göra exakt som jag säger
2§Göra precis det jag vill
3§Be om lov för samtliga toalettbesök
4§Varje morgon donera in 5 cigaretter i Andreas spara-cigg-burk
5§Krama mig aldrig, ni är inte värda min närkontakt

Dem som inte följer dessa regler, skall TIIIEEEEP dö.
Lämna en kommentar med din underskrift, annars dör du 2 gånger om. (mamiii im scared!!!)

MVH
Andreas 'booiii' Snygging

NICE ATT INGEN HAR KOMMENTERAT HAHA!

Höstlov!

Ja, jag vet att man egentligen ska gå en dag till i skolan men eftersom jag är ganska cool så slipper jag det. (jag ska på kryssning med familjen + m&m för att fira mormors födelsedag). och ja, det ska bli kul :) blir nog ganska mycket roligare än skolan iaf. så jag blir borta från 2 nån gång imorn till lördagkväll, då det bär av mot skyttorp och ronjas halloweenparty som jag också ser fram emot trots att jag inte har den blekaste om vad jag ska ha på mig! vet nog vad jag ska klä ut mig till, och jag tror jag kommer skrämma vettet ur minst hälften av människorna på festen. har valt något som skrämmer mig - väldigt - mycket. Jag ska klä ut mig till docka. får se hur jag lyckas med det. annars finns det väl alltid någon reservplan, en spontan sådan isåfall.
nu ska jag inte tråka ut er med min dåliga planeringserfarenhet, kanske ska umgås en sväng med andreas. får se om jag orkar gå dit fett kallt!

hörs va,
puss

Lazyday!

Idag har vi varit på fyrishov och livräddat varandra hela morgonen!
KUL SOM FAN VAR DET :D
Sen åkte vi hem till mig och åt lunch och tänkte skita i svenskan som vi skulle vara tvungna att gå på, men kom på att det var nog bäst att gå ändå. så nu har jag och elli jobbat som tusan och vi är ikapp! fyfan vad bra vi är!

jag diggar mitt trollsländespänne, som fasiken va!

♪ la la la ...


It kicks so hard it breaks your bones
Cuts so deep, hits your soul
Tears your skin and makes your blood flow
It's better that we know
That love is hard

My spot is hurting...

Go'dagens, alla fans..
Idag tänkte jag försova mig till ett senare tåg men sen kom jag på att det är taskigt mot Caroline som jag skulle åka tåg tillsammans med idag. plus att jag ville inte åka själv. Så jag skyndar mig som tusan för att hinna till 7.53 tåget och duktig som jag är så hinner jag. Så smsar jag min vän och frågar vart i tåget hon sitter(hon kliver ju på i Skyttorp) och får svaret "Jag tar nästa tåg <3" puss på dig också bästis! jag fick åka själv till skolan.. men men vad är livet utan lite motgång(typ mitt liv i ett nötskal just nu..)
Nu har jag bara en och en halv lektion kvar för dagen vilket är ganska skönt men jag har aldrig fritid om jag skulle sköta skolan ordentligt vill säga, jag ger mig själv all fritid jag kan. Borde ta tag i allting nån gång, hatar att ha högar med arbete som skulle vart inne för X antal dagar/veckor/månader(överdriv) sen.. Vi ska iaf ta en pluggdag på lovet, jag, Elli och Caroline. (y)

Jag har också sen några dagar tillbaka börjat få väldigt ont i min prick (ni vet, den där saken jag har på kinden). Min granne(som förövrigt dissat sönder sin blogg till dess död) tror att jag har cancer. Men det tror jag väl inte, vill inte ta bort den iaf. Så nej, det är inte cancer har jag bestämt!

Nu ska jag fortsätta skriva min resumé på engelska.
puss

Grattis sötnosar!


Bella&Tobbe

1år är bara början på er evighet tillsammans,
ni är beviset på att äkta kärlek faktiskt existerar.


Skolan blir min död,

bara så ni vet, liksom.

moon river what'd you do to me?

fyhelvette vad trött jag är. orkar ingenting. en tanke på skolan får mig att vilja kräkas och jag vill inte vara hemma längre. jag vill bort. vem vill bjuda mig på utlandsresa? seriöst jag är inte mig själv längre. det känns som jag krypit in i mig själv och gömt mig någonstans där jag inte kan hitta mig. jag minns förra gången jag kände mig såhär, skillnaden är att då fann jag mig själv i någon annan. kanske man inte alltid har sån tur? kanske det är ett sånt där once in a lifetime moment? vem vet...

puss


Tack jordens bästa tvilling!


sliten.

helgen var trevlans. fredag blev chillfest hos ellis jobbarkompis i flogsta och lördag blev en spontan myskväll hos nille och jimmy i jakan med elli. det slutade med att man var uppe hela natten och kollade på film, killarna var ju helt döda(inte konstigt om man lever på bärs i tre dagar? huhu) sen sov vi till och från på söndag"morgon". vi åkte hem vid tretiden ungefär och väl hemma väntade mig en riktigt varm och gosig säng där jag spenderade underbara 14 timmar  - utan avbrott. sen vaknade jag och orkade inte gå till skolan, så här sitter jag nu.

jag tror inte att jag kommer göra något av värde över huvudtaget denna dag.
puss

huhuhu

Oh boy
You make me feel like
oh boy
You make me feel like
No boy
can make me feel like you
I really really want you

oh boy
You make me feel so
oh boy
You really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna..

..be with you
like I was before
this distance between us
makes me want you more

I do mean
you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want, something that I need,
a dirty little young girls dream


I said that

oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
no boy
Can make me feel like you
I really really want you

oh boy
you make me feel so
oh boy
you really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna

make me swirl
like a tiny little pearl
I will patiently wait
until you´re done
with that other girl

I don´t care
about your so damn good excuses
cus they turn me on
yeah they turn me strong, they turn me on,
you know how to light my fuses


I said that

oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
no boy
Can make me feel like you
I really really want you

oh boy
you make me feel so
oh boy
you really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna you

you (na na na na)
yeah yeah yeah yeah
really,really turn me on

.....

där rök klittan...

stackars mig(och elli)! var tvungen att gå upp jättetidigt för att ta bussen med min kära granne(som payade, fett snel). tänkte att det kunde vara nice med trevligt sällskap som muntrade upp en innan man skulle iväg och få kissen igenomgrävd av nån tantjävel, vilket det naturligtvis hade varit om han hade sagt uppmuntrade saker också. inte saker som "hon kommer säkert klippa av nåt, nåt som sticker ut liksom." och sen får man inte åka hem heller nej för då sviker man elli och sånt sysslar man ju inte med liksom. jag var alltså mer nervös än innan när jag väl klev av bussen där jag mötte elli. jag hann inte sätta mig ner innan tanten kom och ville gräva i mig. det började som vanligt. samma gamla snack om kondom och "har du en fast partner?" och "hur många partners har du haft det senaste halvåret?" och "hur känner du för att börja använda kondom mer?" lalalalala asjobbiga frågor som man aldrig vill svara på eftersom de svaren man har aldrig duger. dom vill att man ska säga nåt i stil med "jag använder ALLTID kondom och jag tänker fortsätta göra det i HELA MITT LIV!" riktigt så är det ju inte va. men om man spelar med lite snyggt så är snacket snart överstökat, men då väntar det värsta. ja, det gjorde ont. och ja, hon gjorde så jag började blöda. och JAA jag är glad att det är gjort för det var på tiden. gjorde det för svenska folket, såklart! hah. jag hade iaf en väldigt fin kisse, sa hon.
fick sluta tidigare idag vilket var passande för jag har känt mig olustig i magen hela dagen. gillar inte när tanter gräver i min kisse bara sådär liksom.

nu ska jag plugga, gott folk.
PUSS

♪♥

It's all in your mind,

Andreas 'Oet' Olsson

Här är min granne. Han är lite småbögig men det gör inget.
Pilla honom lite i näsan så hamnar du på hans hemmaplan.
(PORRBILDER FÖR HELA BUNTEN!)

it's getting colder.

idag var jag i skolan! duktiga jag, även om det bara var två dagar förra veckan jag inte var där. var kortisdag också så kände att det kan man väl lida igenom liksom. första lektionen var hur dryg som helst, satt i en och en halv timme och vred på mig för jag ville därifrån. hann börja må riktigt illa innan vi äntligen fick gå på lunch. jag är enormt skoltrött, tyvärr. orkar knappt tänka på skolan utan att få en klump i magen. men måste man så måste man.....
blev iaf mycket skratt hela tiden på bussresan från skolan till tågresan hem mot storvreta. var med beccilicious & co. till um, bara som sällskap. själv ska man dit imorgon kl 8.30, på tiden faktiskt. har väntat jättelänge men fick en sen tid eftersom jag och elli ville ha samtidigt. är lite nervös, faktiskt. ganska jobbigt när dom ska in och gräva och skit. men men, it's all for the best. man vill ju vara på den säkra sidan, såklart.
annars då? ligger efter lite i skolan, hm.. skitjobbigt. orkar inte ta tag i nånting längre. vill bara klippa och slippa allt som har med skolan att göra. I need some happiness and love, typ nu.

hatar måndagar.

pusssss

fortune cookie




"It takes more than good memory
to have good memories"





wahwahwohwah

idag gick jag upp, KL ÅTTA, för att följa med mamma, pappa och malin till ishallen. ville se när hanna åkte eftersom hon är så grymt duktig! och så ville jag se adrian också som även han är helt sjuukt begåvad på isen. han har tävlat VM och grejjer(fett snygg också). grejen var bara att det var ett hål på fleeera timmar mellan de två. hanna började vid tio och adrian halv fyra. jag har alltså varit där hela dagen. och det har resulterat i att jag har ätit lite för mycket go'saker och druckit ca 14 koppar kaffe. inte bra.. får bli ett varv i spåret, men jag har ont i magen av all fika(illa? ja, ganska..) och sen är det ensam mamma söker som elli fått mig att följa varje söndag ;p

vi ses och hörs va,
pusspuss

påbörjad återinförskaffning(ja, jag skiter i om det inte är ett riktigt ord).


yippie yo yippie yay

Konståkning!

Idag ska jag förbi ishallen för att kolla när elitserien tävlar i konståkning. det är riktigt kul faktiskt och man blir så j*vla avundsjuk på alla som kan åka så himla vackert! önskar man hade stannat kvar vid nånting som man kunde bli elitklassad på och känna sig sådär cool, men icke. jag saknar ridningen..


fyhelvette vad söt lillasyster jag har!

pusss


..and again..

hemma idag med. vaknade av att elin ville ha hjälp med att locka håret (vilket jag givetvis inte orkade gå upp för att göra) och när jag kom ner hade hon ändå fixat klart allt. kokade te-vatten, kom på att mitt te är kvar hos andreas.. himla skit. jag som ville ha te..får väl hämta det sen och dricka två koppar då ist.
natten var knas, vet inte hur jag ska förklara för jag vet inte riktigt varför. dagen är nästan likadan. känner mig askonstig. inte glad för nånting. ge mig en puss, någon?

skolfri dag = ett måste now and again..

Idag var jag inte i skolan. Jag och Elli var hemma hos mig hela dagen lång och pluggade m.m. Hon åkte nyss hem och nu tänker jag gå ut. Varför vet jag inte. Jag bara känner för't.

"If I could do it over, I would trade,
give away all the words that I saved in my heart,
That I left unspoken."
Go'natt och hejdå.
puss

Några anledningar till att kvinnor har sex:

För att motverka tristessen – för att det är lättare än att bråka. För att ha något att göra.
• Som gengäld för hushållssysslor.
"Därför att det är det närmsta man kan komma Gud." (FRÅGETECKEN)
• "Jag låg med några killar för att jag tyckte synd om dem."
• Ekonomiska motiv: "För att han bjöd på en trevlig middag"
• "Jag har sex med min pojkvän för att öva upp mina sexuella färdigheter."
• "För att lindra min spänningshuvudvärk eller migrän."
• Med en oattraktiv man – för att lågt testosteron attraherar kvinnor eftersom de tror att det är mindre risk att han är otrogen.
• För att höja sin status bland väninnorna.
• För att stärka självkänslan.
För att hämnas genom att ge någon en sexuellt överförbar sjukdom.

-Metro

@ Oet's



Kvällen var rolig som fan! Jag, Elli och Elin kom dit runt åtta tiden skulle jag tro, då det redan anlänt en och annan partyglad människa. festen rullade vidare och mer folk droppade in medan andra sa adjö. efter ett tag började vissa bli mer dragna än andra och runt ett till två tiden nån gång upptäcker vi att ellis väska är borta. det innefattar allt hennes smink, hennes nycklar, allt mitt smink(ja, jag dör nästan..) och elins nya kamera(minnet blev fullt ganska tidigt så elin drog hem och laddade in bilderna i datorn, vi bor ju bara tre hus bort liksom, och det förklarar de få men fina bilder jag samlat ihop från kvällen). yippie. hoppas som fan på att vi får tillbaka grejjerna snart för det polisanmäls för alla som är intresserade. annars var kvällen riktigt nice, TACK :)

nu ska jag sova sötnos,
go'nattpuss

partyparty!


PARTY!


when september ends...

...minusgrader det första som händer! vart nånstans är det okej? inte i min värld. jag vill ha sommar och sol året om, jatack. blev ju som sagt klippt och färgad(i håret) igår av ronja(<3) och det blev skitsnyggt! jag är nöjd, jättenöjd! tack bebis (: ! elin klippte lugg också och det blev hur grymt som helst, fan blev nästan sugen att testa det själv men det skulle jag aldrig våga... haha. sov sedan hos min käraste caroline och tog tåget tidigt imorse. sen var det en seg skoldag som väntade. jag gick hem efter historian för jag orkade verkligen inte vara kvar. 2,5h svenska är inget man är sugen på när man är sjuk... fyfan. följde med elli hem då som också mådde dåligt, sen promenerade jag vidare till ferlinsgatan på middag, MYS!
kom just hem, typ. tjugo minuter sen. och jag ska sova nunärsomhelst. tänkte bara önska er alla en riktigt god natt, det behöver iaf jag! vill inte vara sjuk, det är verkligen hurjävlatråkigtsomhelst. får se om det blir nån skola för mig imorgon, hoppas det för jag hatar att komma efter. men mamma har tjatat på mig hela vecka att jag ska vara hemma typ. iaf de två tre senaste dagarna.

sängen liksom skriker nästan på mig,
Go'natt sötnos!

XOXO
/ Balara

RSS 2.0