kvalborg!

jaja, det är dagen innan valborg idag! o den spenderades i skolan med nationellt prov i engelska b (håller alla tummar o tår!) i stavgång på idrotten. vi slapp historian eftersom vi inte skulle ha någon turism, så jag slutade vid ett typ. riktigt skönt. sen åkte jag hem på en gång o har varit hemma o gjort ingenting sen dess. men nu blire ändring på det, ska sätta musiken på hög volym o dansa genom hela huset med dammtrasor, dammsugare o golvmopp! slänga in någon tvätt också förmodligen.
så kommer mina favoriter hit för o spendera kvällen med mig (: fast en av dom kommer sent eftersom han jobbar :( men happyface, det är valborg imorgon! :D

puss

Christoffer ♥ Sara


miss you all the time!


skuuulan.

har varit här i snart en timme, trots att jag börjar kl 10. har sovit hos min bästa elli o hon börjar halv nio så de smällar man får ta helt enkelt!
orkar inte skriva nånting såhär på morgonkvisten, kanske hör av mig senare.
allt man orkar med på morgonen är ju ändå musik..

måndag o sol!

underbar helg, spenderad till största del med min fina pojkvän i enköping. har träffat hans släkt på lite smörgåstårta o vanlig tårta, o de va så jäkla gott! så har vi mest myst i tagit det lugnt :) varit på enköpingsmarknaden där min baby köpte en jättefin present till mig! så gullig han är! fast fick inte veta vad det var förän senare på kvällen = jag gick o va nyfiken HELA dagen. kan ta kort o lägga upp sen (: så åkte jag med min syster hem för o droppa av lite överflöd av packning. åkte tillbaka samma kväll så jag kunde ta med alla saker hem idag. då har han lagat supergod mat åt oss medan jag var borta (: <3 sen kolla vi på the final (skräckfilm..) o den var sjukt äcklig! fyfan.. tur att han har massa aminerat på datorn också som man kan kolla på efteråt ^^,
dagen har varit bra, två lektioner bara. nu sitter jag hemma o väntar på att min familj ska komma hem o laga mat åt mig så jag kan åka till min bebii elli o bada bastu (: fett me mys.

tjingeling!

morgonpigg!

Go'morgon kära fans!
Uppe med tuppen efter en halvtaskig natt, vaknat HELA tiden. sen vaknade jag kl fem o kunde inte somna om. så jag gick upp o fixade mig. fan vad skönt det var, att sega sig så mycket man kunde med allting, o sen när man är klar med det så är det fortfarande två timmar till bussen går. har tom hunnit städa lite grann iaf på rummet, hade nog inte varit så populärt om jag tog fram dammsugarn.
har packat också, eftersom jag ska hem till christoffer ikväll o blir kvar hela helgen. det betyder att det ikväll blir massamassamassa mys! o imorgon ska vi på 75årskalas, sen plugga.... o söndag vårmarknad! o det ska vara fint väder HELA helgen! (: sweeeet. helt blått på himlen nu också.
nu ska jag typ.. sätta mig o läsa tidningen. haha. ibland glömmer jag bort att jag inte är ett barn längre, borde hålla koll på vad som händer i samhället. o se om flygtrafiken ändrats något!

 


i love pink!


no one's gonna love you when you're old.


21/4-10


ge mig sommar!

jag är superpigg nu för tiden! när jag ska gå upp iaf, annars är jag nästan ännu tröttare i skolan.. sova på lektionerna (y). dagen har iaf gått jättefort. fyra lektioner i skolan bestående av redovisning, datorsökande efter tågresor, hamlet o bara softa på historian (a) vet jag borde jobba på lektionerna, speciellt historian... men.. har en liten strejk känsla vad gäller det ämnet just nu... *host*
efter skolan åkte jag till stan för o träffa mandi <3 som man inte sett till på EVIGHETER! riktigt kul o ses igen, trots att hon var så sjuk :/ krya på sig! <3 köpte en till kofta från gina, svart. bara hundra svenska riksdaler! har kostat 249:- innan. nu har jag tre st (: haha. o pengarna är slut.
nu sitter jag med en kopp te o saknar min pojkvän. och elli. väldigt mycket. men träffar båda två inom två dagar <3

nää.. plugga lite kke? haha..
pusspuss

thank god its friday

igår var jag med min fina pojke o vi lagade mat, laxgryta med cocosmjölk o chili typ. det var asgott (: duktig i köket min karl. haha. dock blev det sjukt starkt, men det gillar vi va! synd att han smulade så mycket med chilipepparn... haha.. <3
imorse gick det ganska bra att komma upp, det var faktiskt han som försökte hålla mig kvar i sängen i stället för att kämpa med o få upp mig. fick halvspringa till hans buss innan jag gick hem till linda, som gjorde mig sällskap på min bussresa till uppsala. jag berättade om hur otroligt taggad jag är inför skottland på måndag, o så säger hon "men.. är det säkert att ni får åka då? alla flyg i europa är ju inställda." jag hatar island o dess jäkla vulkaner som ska röka o aska ner luften! JÄVLA SKIT. men det ser ut som om det kommer lägga sig, så det blir nog skottland på måndag ändå. annars åker vi förmodligen en dag senare, på tisdag alltså.
nu ska jag hjälpa de andra i min grupp, med grupparbetet inför skottland.


c ya
puss

Go'kväll

jag sitter med magen proppmätt på hambrugare o öl o pommes o glass o hela köret! kommer somna gott inatt, o snabbt. borde plugga.. men orkar inte. fan.. orkar inte.. o har mycket o göra, måste springa o leta efter mitt pass(ja jag vet, alltid sista minuten..) o packa inför imorn då jag ska åka till enköping o träffa en hemlig beundrare... ;o haha ^^,  som jag saknar jättemycket.. faktiskt...
mitt täcke vill inte torka. torktumlaren stannar konstant av nån anledning ? helt sick.. kommer fan mögla snart... kanske går o hänga upp det o tumla bort klumparna när det är torrt sen?

på återseende, mina fans.
PUSS

GrattisGrattis,


20!


13/4-10

mådde inge vidare i morse så bestämde mig för o sjukanmäla mig från skolan. sov kvar ett tag hos min baby o tog ett bussen till uppsala. när jag kom hem gjorde jag typ ingenting. jag har bara suttit vid datorn o kollat på tv hela dagen. det har varit rätt chill ändå, inte orkat göra så mycket mera. sen har jag pratat med christoffer i telefon jättelänge, o han fick mig på bättre humör :) nyss tagit en dusch, nu väntar jag på mitt te sen ska jag upp igen till min sköna säng UTAN TÄCKE för kattfan har spytt i (som vanligt...) min säng. fattar inte varför det är så mysigt o spy i just min säng? varför inte typ elins eller malins? alltid min.. så jäkla irriterande. iaf så är mitt dunistäckis i torktumlaren, lär va torrt typ nästa vecka.

go'natt utan varken täcke eller baby!
pusspuss

May angels lead you in..



Fredagsmyyys

nu sitter jag med malmö-ida från skåne ( ja, hon pratar skånska ;o ) o vi har precis varit ute med hennes morgoncigg o kaffe. snart ska vi tillbaka upp på mitt rum o städa för hon ska åka hem idag (inte till skåna, utan till linn. dom är sambos.) sen när vi är klara ska vi laga pannkakor o sen åka till staden där linn o hennes mamma (från skåne!) väntar för en mysig fika på storken. även min älskade vän linda kommer in (från ENKÖPING!) för o hämta sina grejjer hon lämnade hos mig i onsdags (som var awesome :D Christoffer överraskade mig med o komma ändå, så när jag klev av bussen i Uppsala stod han där :D (alla visste om det utom jag, o jag var tydligen korkad för det..(enligt ida)) (ja, pranteser is the shit)).


Påsklov!

Nu har jag inte bloggat på ett jävla tag alltså.. synd typ. haha. ska inte skriva något långt inlägg nu heller eftersom jag är så sjukt jäkla trött så jag tror jag däckar i datorstolen snart. fick påsklov i torsdags, o det har varit kanon! utgång i onsdags o torsdags, sen har jag varit massa med christoffer o så har jag jobbat. idag träffade jag min älskling elli också för första gången på hela lovet! sick.. hon har precis flyttat till megafina huset i nyby :)
imorgon ska jag först träna med mina vänner elin o elli sen ska jag åka hem till coffe.


nu - sova!



jag har jordens bästa tvilling!
<3<3<3

RSS 2.0