ge mig en nykter skiva, tack!

jag blir GALEN! åh!
försöker skriva in bilder på en DVD-skiva men tror du att det går eller? självklart inte! helt PSYYK!
först står det att det inte är någon skiva i och sen när jag sätter in en ny skiva så säger den jäkla datorn att skivan är full.. den är ju förfan helt jävla ny?!
Jag som för en gångs skull tagit mig tid att fixa alla bilder till olika mappar som sedan ska skrivas in på skivor för att de inte ska försvinna när datorn krashar som den gjort alltför många ggr. Finns det något jag hatar så är det när bilder försvinner! man blir ju helt deprimerad, bilder som betyder så himla mycket, bara går upp i rök! huuua ;(

så nu får jag sitta här som en toka och vänta på bror så han kan komma hem och hjälpa mig..

vi hörs senare,
puss påre

hm..

Jag är ärligt talat helt sämst på att blogga! haha, aja. kan typ skylla på att jag blev något smått irriterad när mitt senaste inlägg jag skrev(som inte finns) inte kom upp överhuvudtaget.. ;o that's wierd..

MEN! det är sista veckan på jobbet så otroligt skönt :) jag börjar få ordning på saker och ting och snart kommer det mesta vara typ fixat i hope.. vi får väl se hur det blir.
har bott hos becca varje dag från torsdags och det har varit bäst <3
fredagen var jättekul, tack för den tjejer! : D
och lördagen, vad ska man säga.. var något sliten : p men det var skitkul ändå! Jag, Marielle, Elin & Becca var ute i Bråtorp, farfars sommarstuga, och hade det helt otroligt mysigt!
kanske lägger upp bilder från det sen om jag orkar hehe :)
på söndagen vaknade vi upp och jag mådde MKT bättre ; b så vi gick ner till sjön och hade det jättemysigt innan morfar kom och hämtade oss på eftermiddagen så att vi sedan kunde åka hem till becca ochäta goood mat :)

Och herregud!
bussresan till becca..
först tog vi vår käre 110 från storvreta mot uppsala för att sedan byta buss till 823 mot vattholma.
det brukar funka helt otroligt bra att gå av vid nyby gård ungefär men nehej!  när vi kommer till trekanten ungefär så ser vi 823 passera och det värsta var nästan att vi fick sitta kvar på 110 och fortsätta lyssna på några 10åringars sexberättelser. det är sant, den ena av killarna satt bak i bussen och runka medan den andra berättade om hur han förlorade oskulden till en 16årig tjej.. omg.. lite äcklad faktist :o
sen när vi väl går av vid nyby gård säger elin till dom:
"ni vet att man inte är byxmyndig förns man är 15 va?"
ena killen:
"men jag är tretton!"
typ, ööööh?! :s om du gångrar med tre kanske.. ;s
sen när vi går förbi utanför fönstret ger den ena killen oss lebbtecknet samtidigt som den andra ger oss en slängkyss.. undra vart dagens "ungdomar" är påväg alltså... Elin träffade även samma killar på bussen på vägen hem sen.. det måste varit otroligt roligt! :)
sen väl framme vid nyby gård fick vi sitta och vänta på bussen typ hurlängesomhelst eftersom vi missade en när jag var tvungen att gå in på aydins matcenter och köpa "nödvändigheter" (a) men vi hade kul där hahaha! :D

och sen idag har jag som sagt jobbat, sen åkte jag hem och chillade har haft fett ont i magen hela dagen, usch ; / aja ska inte whina eftersom en viss påstått att jag gör det för ofta.. : p oops,..
Ska käka alldeles strax sen dra tillbaka till min kära vän rebecca roos :) <3
hoppas jag kan tajma bussen vid nyby gård ikv iaf ;o

hörs senare,
puss påre

najs dag

tjo, hade riktigt kul idag faktist, med jessica :) fan vad bra vi är på att måla jag säger då det! :D
Haha, om det inte hade varit några jävla idioter som målat ena väggen innan oss ;o FYFAN! vilket dåligt jobb, jag säger då det.. vadå hälla färgen på väggen?
aja.. det blev mkt finare efter vi vart där. men så ni vet, så är det inte vi som failat på ena väggen!

ha de,
puss påre
vila i frid <3
Idag är det också ett år sedan du lämnade oss, farmor.. vila i frid älskade <3

sommarjobb

tjo, idag började jag alltså sommarjobba, för er som inte redan visste det, på storvretaskolan. fett chill! var där typ en kvart och fyllde i ett papper sen fick vi sluta ;D fast jag, jessica och alle var där lite längre och hjälpte vår handledare micke att typ städa på gården. sen drog vi en chill med kaffe och småprat, soft.
imorn ska jag och jessica måla garaget vid palmskolan haha ;D fett fint det kommer bli jag lovar :)

hörs sen,
puss påre

.

you don't care a bit.


oj, det var ett tag sen!

förlåt att jag inte bloggat nånting på mer än en månad,
men jag har bara inte haft lust.. typ..
och om ni saknat att höra om mitt liv såhär extremt mycket kan ni ju fråga mig vad som hänt eller nåt..
maybe i'll tell you.

aja, idag.. idag.. idag..
usch, fan.. nej!


mer senare,
puss påre

RSS 2.0