Onsdag.

Har tränat efter skolan med Caroline och Elin riktigt skönt, fast lite jobbigt med mensvärk men whatever. Sedan kom vi hem och Carolines mamma hade lagat värsta middagen till oss hur gulligt som helst och gott var det med! Tänk om alla hade en mamma som du, Caroline! Sedan kom Jens och vi drack kaffe och umgicks och han förhörde oss på läxan åså sen pluggade vi vidare och provet sitter som ett smäck! himla bra :D Sedan gick vi till datorn en stund och kollade på allt som vi sagt under dagen att vi måste kolla på, vi skrattade mycket. Men vi kom aldrig på den där extremt roliga bloggen vi ville se, Caroline kom inte på vad han hette.. :/ iaf, kissie i manlig form. säger ju det mesta. HAHA!

Nu ska vi leka lite mer och sova och titta på film och bara mysa och prata om allt och inget.

puss!

Tisdag.

Trodde jag höll på att bli sjuk igår, det var verkligen inte min dag. Först är min morgon himla stressig och jag får springa till bussen. Sedan är bussen sådär äckligt varm så man börjar må illa. När man kliver av bussen blåser det som fan, mysigt. Skolan var helt okej, fast jag kände mig seg hela dagen men det är ju inte ovanligt. När jag sedan ska ta bussen till stan upptäcker jag att jag tappat mitt busskort yay.. Efter skolan skulle jag elin och ellenore träna så jag väntar i stan i en timme på att ellenore ska sluta och sedan går jag till friskis för att vänta. Elin kommer efter fem min men elli kommer inte, vi väntar en halvtimme sedan går vi och tränar utan henne. När jag bytt om åså märker jag att jag glömt både strumpor och skor. Ja, jag undrar också hur jag lyckas faktiskt. När jag kommer hem får jag feber och börjar må illa, ont i huvet åså. Så jag ligger i min säng all night long och har jättetråkigt. Fast lite kul hade jag när jag pratade med en vän på msn, hehe ;) Somnade och vaknade illamående med feber fortfarande så stannar hemma. Undrar varför jag aldrig kan bli helt frisk, har varit sjuk ett bra jävla tag nu! Sedan märker jag att det bara var min mens som bråkade med mig, jag hatar dig. Så jag har suttit och druckit kaffe och en varma koppen, jag blev förjävla mätt konstigt nog. Sedan gjorde jag lite läxa men tog en paus och satte mig här, och började försöka skriva detta inlägg men jag saknar orken helt. Jag saknar Isabella så otroligt mycket! Och jag väntar fortfarande på min thaiunge du ska skicka till mig på posten din tönt. Nu måste jag plugga vidare för jag ska på yoga ikv med Ellenore, så jag sätter på Katy Perry och lämnar er.

Puss!

Söndag.

Gick och lade mig vid 4 inatt efter att ha kollat på Vänneravsnitt som en snäll själ skickade till mig igår, tack! Sov riktigt gott ända till resterande familj vaknade(då går det inte att sova längre, trust me) och jag började gny under täcket innan jag bestämde mig för att gå ner och äta något för att sysselsätta mig själv. Såklart börjar mamma bråka med mig.. "du får inte röra nånting här nere, gå upp på ditt rum!"
Jag är bannlyst från all yta utanför mitt rum yay. Jag snodde upp en cola och bestämde mig för att jag inte var hungrig alls.

Dagen har varit lika värdelös som de två innan och jag dör snart av tristess. Har åtminstone varit lite duktig och gjort lite läxa, men jag orkar inte läsa boken. På nåt konstigt sätt förlorar jag lusten då ett måste adderas och jag får tidspress på mig. Men jag vet, jag måste. oh, well.. happy thoughts! Snart sommar<3

Jag skulle kunna skriva ett jättelångt och "skaffa-dig-ett-liv-varnings"inlägg till er idag för det har jag absolut tid med. Men det där fick mig att känna mig ganska misslyckad så jag tror jag promenerar till mitt kära badkar som väntat på mig sedan jag vaknade, men jag har väntat på att mörkret ska lägga sig först. Detta endast för att det är bland det bästa jag vet att ligga i det varma vattnet täckt av skum med endast levande ljus som brinner och skapar den där trygga och avslappnande stämningen, samtidigt som man försvinner in i sig själv och låter tankarna fördriva tiden tills vattnet inte är sådär underbart varmt längre. Jag älskar det.

Nåväl, klockan tickar som vanligt.
puss!


"I may vomit"

Gick och la mig igår vid elva-tolv för att orka gå upp idag kl halv sex föratt åka till Undersvik. Mina planer höll inte måttet då jag vaknade kl 1 inatt, tvungen att springa till toaletten för en ytterligare titt på min middag kvällen innan. himla äckligt, men jag gick ner och tog ett glas vatten och gick och lade mig igen, intalade mig själv att det var dåliga champinjoner. Jag motbevisades då jag vaknade en timme senare igen. då gick jag ner och pratade med pappa som sa att jag borde stanna hemma från Undersvik. Men det ville jag ju verkligen inte, har sett fram emot detta ett bra tag nu! så jag sa att "nej, men Ludvig och Marie blev friska rätt fort, så jag tänker åka iaf."
Med det sagt gick jag upp och lade mig igen. Vaknade ytterligare två gånger under natten och sedan ringde mitt alarm på mobilen. Pappa kom in och sa åt mig att stanna hemma, så det fick jag göra också. Pappa åkte och köpte cola till mig men det gick inte att dricka det heller.

Hela dagen har jag antingen varit på besök inne på toan eller legat i min säng och sovit. Ibland kollat på tv, men bara värdelösa program som vanligt. Varit törstig hela dagen, himla jobbigt. tur att jag aldrig är hungrig när jag mår såhär.

Just nu känns det lite bättre, men fortfarande ont i magen och ryggen(!) efter all vomiting. har också haft ont i  huden hela dagen, men det får jag ibland när jag är sjuk.

Förutom detta mår jag riktigt bra, haft en värdelöst tråkig dag och jag förmodar att resten av helgen kommer se likadan ut.
Kanske att jag kommer få gå ner snart och slippa sitta på mitt rum dygnet runt.

hoppas ni mår bra :)
puss


Tillbaks till helvetet.

Jag hatart. När min mobil ringde imorse kände jag bara för att slänga min kära ägodel i väggen(tur att jag vet bättre) och sova i sjutton år till. men fick jag det? nej, såklart inte. Aja, ska inte klaga så mycket för lovet har varit super, massa skratt och trevliga stunder. saknat alla bara helt galet mycket!

Idag händer inte så mycket förutom att jag ska packa som fan och sen sova hos jenny min benny för att gå upp ungefär vid sex-halv sju för att sedan bege oss mot församlingsgården där en buss står och väntar på att få ta oss till Unders! himla roligt vi ska ha, allihop. längtar som sate!

Nu hinner jag inte skriva mer för jag måste packa ihop idrottskläderna och sminka mig åså. men ni får ha det så bra allihop och försöka att inte sakna mig alltför mycket när jag är borta :)
(kommer hem på söndag btw)

puss!

elin är bäst

för hon ska fixa min blogg just nu ;)

(men vi alla vet vem som är den bästa tvillingen)

RSS 2.0