onsdag,

målade som sagt igår, på mormor och morfar lada ute i rasbokil. huset skulle vi tydligen ta nästa år istället. det var mys, caroline följde med. vi plockade blådär, hallon, smultron, vinbär och alla möjliga bär och bakade blåbärspaj med en väldigt improviserad deg från min systers sida där hon hade allt från digestive till vita hallon i själva degen. å herrejössanes vad god den blev! gjorde vi bra, he he ;)


" Sagan om bakningen "
  • Nu ska vi baka en paj.
  • Jag (Carro), Sara, Elin, och Malin.
  • Elin tar fram alla ingredienser.
  • Sara var på toaletten och bajsa. (det gjorde jag inte alls.)
  • Malin och jag hejar på medans jag laddar min mobil.
  • Alla bär står på bordet.
  • Elin knådar så det ryker.
  • Ibland vill Malin också knåda.
  • Men det får hon inte.
  • Jag känner mig rekorderlig till 2.25%.
  • Men det är en hemlis.
  • Elins hår ser ut som en cheese ball medans Malins finger är en pinne. Sara säger jag inget om..
  • Sara är underbar på att rensa blåbär.
  • Kanske för hon är ett. (jag är ett sorgset, fruset blåbär. enligt linus.)
  • *stor kludd* <-- BLÅBÄR!
  • Elin bli arg för Sara lagt sig själv på plåten.
  • Morfar står och äter cheese balls och ser bekymrad ut över bakningen.
  • Mina short's torkar utanför efter all målning.
  • Jag har morfars shorts på mig, dom är läckra och populära.
  • Vi ska se på film senare.
  • Jag undrar vilken det blir?
  • Pippi Långstrump tror jag ;)
  • Diesel Dunk (!)
  • Malin pruttvispar.
 av C.H 2009 aka. den bästa i hela världen. <3 (alla vet att jag är bäst, caroline...)

sjuka jävel :) loveyou <3 sedan kollade vi på The Notebook, LOVE <33, grinade som det sorgsna, frusna blåbär jag är.. haha. men filmen är underbar <3 sedan gick vi upp till lillstugan och snackade skit i tre timmar. godnatt :)
mormor väckte oss kl 12 och då hade morfar redan målat klart.. aja. pappa kom och hämtade oss två timmar senare och nu sitter jag här och funderar på hur dagen ska sluta. som vanligt, skulle jag tro. framför en film i min älskade säng <3

puss

busväder

jag vill ha sommaren, solen och värmen, tillbaka! är trött på alla våta kvällar och trista förmiddagar, me wants heat! jag vill bli brun. jag skulle bli neger denna sommar, jag har inte ens kommit halvvägs. suug. måste man åka utomlands för att få lite sol i själen? jag som inte har några pengar. stackars mig...
idag ska jag och familjen ut till rasbokil och måla ifall det inte börjar regna. men det skulle bli lite bättre väder senare tror jag. imorn skulle det åtminstone bli det så då ska jag och elin sova kvar därute med mormor och morfar och sedan fortsätta måla imorgon. dagen och morgondagen består alltså av slit, svett och kladd. haha. ska bli niiice. gårdagen/kvällen var funfun :) har varit med elli enda sen i söndags vilket har varit supermys, vi hade myskväll i söndags och åkte till staden för att träffa caroline igår. där träffade vi även bella, tobbe och albin :) senare bar det av mot storvreta igen, jag elin elli carro och albin. vi drog till någon DK, daniel hette han tror jag, och typ chillade. drog till hans mammas polare haha? aja det var väl nice, men sen drog vi allihopa hem hit istället och kollade på film :) det blidde "Derailed" med Jennifer Aniston. asbra film, dock väldigt hemsk. sen blidde jag trött och la mig i min säng och kollade på borat, haha. sjuka jävel! elli kom och gjorde mig sällskap och de andra tog plats framför tvn i elins rum istället. jag och elli somnade till borat och jag vaknade av den jävla menymusiken till borat, stängde av tvn och somnade om. vi vaknade vid 12 typ och käka frukost, sen drog albin och elli hem igen, nu sitter jag här ensam. carro kommer snart skulle jag tro,hon ska förmodligen följa med ut till rasbokil och måla senare idag också :) myspys. synd att man inte känner några därute längre. alla i samma ålder har i princip flyttat hemifrån och in till stan. synd.. minns många barndomsminnen med ett antal därifrån haha, fan vad roligt vi har haft i våra dagar! dagar man minns och även dagar man saknar, fina stunder helt enkelt :)

nu ska jag dra mig vidare mot duschen och sen har jag ingen aning vad jag hittar på för att fördriva tiden. jag känner mig konstig nu för tiden, skumt.. vet inte på vilket sätt eller varför heller, jag bara.. har ingen aning haha. livet är fullt av oförklarliga problem, antar att detta är ett av dom. önskar bara man kom på vad det var så man slapp känna sig så tom, ja just det! det är känlsan. jag känner mig tom. i need something. men vad vet jag inte. haha. jösses. vilka problem jag har. tror jag vet vad jag behöver; h-j-ä-l-p. hah, stackars mig!

hoppas ni mår bra iaf :)
pusspuss

sunday bloody sunday

jag är trött. fattar inte vad det är men jag är så jävla trött och har varit det på tre senaste dagarna nu. ont i huvet, ont i kroppen etc. illamående men inte så farligt. ändå sover jag mer än 6 timmar varje natt. knas. . very well, jag vill hitta på något idag. känner mig helt uttråkad och jag saknar mina vänner helt förfärligt mycket! ellinor har jag inte träffat på typ två veckor!!! kan ni fatta? det kan då inte jag. vi kanske ska ses ikväll och ha myskväll, det ska bli mys, hihi. saknar ihjäl mig ska du veta <3 och caroline är i sthlm till imorgon då ska vi ses och prata! har inte träffat denna brud på en vecka ungefär då jag åkte till årsunda för att umgås med familjen tisdag - torsdag och i torsdags åkte hon till sthlm med far sin.. om man nu ska se på det ur ett annat perspektiv, vore det skönt om skolan kunde börja. då får man träffa allihopa varje dag <3 vilken skam att tänka på skolan egentligen, en månad kvar ju, men fan vad man borde uppskatta den mer. om det inte hade varit för GUC hade jag aldrig lärt känna alla de underbara människor som just nu äger stora delar av mitt hjärta, som jag aldrig kommer ta tillbaka! iloveyouguys <33 längtar till imorgon, så man slipper sakna er ännu en dag..

annars då? ja, det är söndag.. jag har aldrig tyckt om söndagar. har fått för mig att det alltid är dåligt väder och man alltid är på dåligt humör, det hör liksom söndagar till. jag var typ 7 år när jag sa det till pappa, och han skrattade bara. jag tror det är för att det vanligtvis är dagen innan skolan börjar. jisses vad jag pratar om skolan i detta inlägg.. himla dumt.

för att uppdatera er lite vad som försiggår i mitt liv för tillfället kan jag säga det med ett enda ord - nada. det är väl inte helt sant egentligen men om man tittar på helheten så händer det otroligt lite just nu, kanske därför jag är så extremt uttråkad. MEN! happy thoughts.. får kanske träffa elli ikväll, yaay !! det är typ det enda man kan roa sig till just nu :o vet ni att miss li kommer till katalin IGEN för i år men det är 20 ÅRSGRÄNS! blir så ledsen..
aja, träffa elli ikväll, hoppas hoppas! im happy :) allt är som det ska vara! livet leker, solen steker (inte just nu men det kommer!) happy thoughts. sommarlov, gott folk. inte slut på det än. jag kan göra exakt vafan jag vill i en månad till :D (en aning optimistiskt, men wth) LIVET LEKER! <3

CIAO (:

seg fredag..

gårdagen var kul! vi grillade tillsammans och hade jättetrevligt. chilldricka till maten, alltid en lyckad klassiker. senare bestämde vi oss för att bege oss mot tv-rummet och titta på en skräckis. och det blev någon som hette typ "Jekyll + Hyde" som inte alls var läskig utan bara ofantligt deprimerande. den handlade om en kille som började ta droger och gav även samma droger till en av sina bästa kompisar som tog en överdos och dog. efter det knarkade han som aldrig förr och dödade hurmångasomhelst , våldtog en flicka (hans lärares dotter) och i slutet hade han dödat alla av hans bästa kompisar förutom en, nån tjej som han tydligen älskade för mycket för att kunna röra så istället för att döda henne så tog han sitt eget liv. schysst att jag berättar exakt hela filmen men men jag har tråkigt och den var inte speciellt bra heller. sen badade vi och det var skitkul! :D hahaha sprang runt så det blev sån här ström och jag halkade typ hela tiden haha + att det var ganska kallt i vattnet. typ 18-19 grader tror jag. men det gjorde det hela minst lika kul! brottade ner varann haha grannarna trodde nog att vi var höga eller nåt. ganska mycket vatten försvann, men det var lika bra för det var lite förmycket vatten i poolen. sen chillade vi bara och alva och adde kom och efter ett tag började jag må ganska dåligt. fick värsta huvudvärken på högra delen av skallen och också runt ögat så jag var tvungen att gå iväg. somnade i soffan, när jag vaknar är alla utom alva och adde borta och när jag går på toa springer även dom två iväg från mig.. gick ut för att leta efter alla men kom inte längre än till busshållplatsen förän jag började må riktigt illa. var tvungen att gå tillbaka och göra ett fuktansvärt besök på toan (jag hatar att spy, bland det värsta jag vet! men ibland måste man...) sen gick jag och la mig.

när jag vaknade var alla vakna utom alva och adde och amelie, emanuel och elin åkte iväg nästan på en gång så det var bara jag och albin vakna. dom lämnade oss med all disk så det vara bara att sätta igång, haha. schysst. sen kollade vi på harry potter 5 och sedan åkte han hem. under den tiden hade även alva och adde vaknat och begett sig hemåt. så jag var helt ensam.. satte på hp1 haha fan vad små dom var!! skitsöta! iaf.. kollade på pirates också, men somnade bara haha. sedan cyklade jag till konsum och köpte frukt (y) och när jag kommer hem har hela kylen typ läckt ut vatten över halva köksgolvet? :s bra timing när mamma och pappa är borta också, YES! bror min fick ta tag i det där :)
funderar på att göra om min blogg...

puss

home again.

är hemma från gävle (eller årsunda strandby som det hette) och det känns skönt. det enda som måste göras nu är städa rummet men jag tror jag skippar det igen haha, jag har sommarlov ffs! nu ska jag snart in till staden och träffa alva och adde och även albin som ska följa med hit sen :) la familia är ju som sagt i årsunda till lördag eller söndag så är hemma själv med bara en storebror som nästan aldrig visar sig och en tvillingsyster som jag mer än gärna spenderar min ensamma tid tillsammans med!
kommer fler folk hit, puss på det!

gävle

drar till gävle där resterande familj just nu befinner sig. kommer hem på torsdag. mys

puss

cinderella


namnsdag på cinderella

godmorgon. har precis duschat och sitter nu med frukosten vid sidan av och funderar lite på vad jag kan göra för att tiden ska rulla vidare lite fortare än den just nu gör. kommer på en massa tråkiga saker som städa, tvätta och allt sånt, men jag tror jag hellre sitter och gör absolut ingenting. jag ska nämligen på kryssning idag med familjen thorslund. cinderella blir det denna gång och det ska bli kul, har aldrig åkt med henne. det är en 24-timmarskryssning så jag blir inte borta länge alls. smörgåsbord, hytt och frukost - allt för under tvåhundra kr! ganska bra pris om ni frågar mig. som körsbäret på glassen så är det också den 19 juli idag vilket innebär en himla massa grattis till alla saror här i världen (ni ska alltså gratta mig). kommer ihåg när man var liten och såg fram emot sin namnsdag sååå mycket, helt sjukt egentligen. den bästa present jag fått på min namnsdag genom åren är nog spice girls filmen, haha. jag var typ fem. det är konstigt hur mycket mer man kan uppskatta och glädja sig så mycket åt en sån liten och enkel sak som mindre, fast å andra sidan lär man sig att uppskatta mer värdefulla saker som äldre. som t ex vänskap, familj och kärleken, som bara är en fånig och ganska äcklig sak när man är undefär lika gammal som jag var när jag var fem. det glädjer mig att man växer, både utanpå och innuti.

nu ska jag sluta ordbajsa!
hoppas på många grattis,
puss

ärentuna

är husvakt med min stora kärlek caroline för tillfället, hund katt och hästvakt också för den delen. otroligt mysigt kom hit igår vid sjutiden (tog lite tid att komma hit eftersom vi missade sista bussen så vi fick gå ett antal kilometer extra från andra bussen, suck :p) så när vi kom fram fyllde vi på hästarnas vatten i hagen, käkade snabbt, chillade vid tvn, gick ut och mockade innan vi tog in hästarna vid nio. tog hundarna på promenad och sedan kollade vi på slumdog millonare, som var väldigt bra. otroligt lång bara! haha vi kom inte i säng förän typ 3-4 och så skulle vi upp kl 9 igen för att släppa ut hästarna i hagen för dagen. som ni säkert redan förstod försov vi oss, men ingen skada skedd. nu springer dom förfullt och äter massa gräs och bli bara fetare och fetare :) livet leker! ska snart in till staden och träffa victor så han får tillbaka sin keps jag snodde från han igår, hehe. sen bär det väl av hemåt, jag ska nämligen på kryssning imorgon då det är min namnsdag! :D så vill hem och vila upp mig ordentligt etc.

nu lämnar jag er,
puss

återhämtning på full g

kom ju hem från Hultsfred i söndags, och fy tusan vad roligt det var! helt klart värt varenda öre man spenderade både på det och även när man var där nere! jag saknar partylivet och alla underbara människor man träffade där nere, den ene sjukare och roligare än den andre. kan ju bara säga att festival är något som kommer upplevas snart igen! nästa år blir det peace & love tror jag, men inget är ju spikat ännu. uppsala reggae festival är ju också otroligt lockande men nu är pengarna så gott som bortblåsta för en ganska redig framtid, men det är man ju van vid.

kan också säga att att få se The Killers var det bästa som hänt mig i hela mitt liv, har aldrig varit så lycklig. stämningen, känslan, folket och framförallt musiken gjorde det här till den bästa upplevelse i mitt liv hittills, helt klart!

har hänt ganska mycket dom senaste dagarna nu så har inte direkt haft tid med min blogg men ni har ju överlevt förut, mycket längre perioder dessutom. just nu har jag precis kommit hem från tobbe där man spenderat två nätter med mina fina! fy vad roligt vi har haft, poolparty och cyklat och pallat jordgubbar mitt i natten, tack för allt älsklingar <3

min älskling har fyllt år också, i måndags blev min bebis hela 17 år, grattis sötnos :) hoppas vi gjorde din dag till något speciellt, för det förtjänar du verkligen. jag älskar dig elli<3

orkar inte skriva mer nu, I love my life just nu :) jag älskar mina vänner, mina vänner jag har är de enda jag behöver, de enda jag lever för. tack för att ni finns och hjälper en inse vad som verkligen spelar roll här i livet och vad som är värt att lägga mer sin energi på. jag har slutat slösa min värdefulla tid på onödigheter som aldrig lönar sig, och jag är stolt över mig själv. i don't need that, you know.

puss <3

Hultsfred!

vi ses om några dagar!

seg måndag..

när jag vaknade i morse trodde jag att klockan var typ ett eller två, det visade sig att jag hade väldigt fel. klocka var bara 10.45. skönt, har massor att göra idag. som ni redan vet ska jag till hultsfred imorgon och det är en himla massa packning och tydligen kommer vissa på saker i sista minuten VERKLIGEN så måste fixa ännu mer saker.. finns inte mycket att göra jag hade ju precis köpt biljetten + bussbiljetterna för 2000kr ungefär, lite mer t.o.m. så man vill ju inte direkt slänga bort dom bara för att några andra klantar sig. nu är det som det är, ingen idé att tjaffsa. pappa har köpt ett eget tält åt mig idag och sen när han kommer hem ska vi åka till ÖB och fixa det sista, förhoppningsvis. är så sjukt jävla stressad.. skönt det kommer vara när man väl sitter på bussen imorn! nu måste jag gå och packa lite, vilket är bland det värsta jag vet egentligen.. men måste man så måste man. hatar det ordet.

xoxo Sara

Jag & The Killers @ Hultsfred '09

THE KILLERS! <3
8-9-10-11/7


LYCKA!
På tisdag rullar jag och några sköna brudar med festivalbuss ner till vårt kära Hultsfred till den efterlängtade och äntligen fastspikade sommarfestivalen Hultsfred '09 där mina stora idoler The Killers kommer äga scenen. och jag är så lycklig , kan inte beskriva med ord. Det blev bestämt idag, efter mycket velande fram och tillbaka (mest från mina föräldrars sida) om jag skulle få åka eller inte, var jag skulle få pengarna ifrån och också vilka jag ska åka med. Nu är allting klart! förutom att jag måste köpa biljetten men det fixar vi det första vi gör imorgon, det löser sig!
Jag blir borta till 12/7, sakna mig inte för mycket.

lördag.

jag gick och la mig igår efter vi hade tittat klart på harry potter och den flammande bägaren. eller ja, gick och la mig.. läste lite ur harry potter och fången från azkaban (jag har bestämt mig för att läsa alla böcker innan dödsrelikerna har premiär på bio). vart såklart störd av nån störd brud som säkert tyckte hon var jätterolig att ringa mig mitt i natten och leka att jag heter frida? så jävla patetiskt, ska man busringa ska man göra det på riktigt! haha sämst. any ways, somnade runt ett, vaknade kl 4? och var hur pigg som helst.. kunde inte somna om. märkte då att någon hade öppnat min dörr på vid gavel vilket gjorde mig en aning irriterad.  stängde dörren och försökte somna om. det visade sig när jag vaknade igen vid tio att jag hade lyckats. medan jag låg där i sängen kunde jag inte undgå att se hur soluppgången reflekterades på trädkronorna utanför mitt fönster, himla vackert!

nu sitter jag bara och väntar på att resterande familjemedlemmar ska öppna ögonen för dagen så vi kan åka ut till bråtorp och börja renovera! finally, ska bli jättekul! får se om vi börjar måla stugan idag, annars blir det väl imorn? hoppas det inte regnar på oss.

puss





Dagens syssla, och resultat. den mesta av grundmålningen är nu färdig. skönt!

film är alltid bäst på bio..

..undrar hur jävla dålig den här filmen hade varit och hur mycket mer vi hade garvat åt just det om man hade hyrt den istället? hahha världens B-film.. fyfan! vi skulle ju som ni förmodligen vet gå och se en skräckfilm igår - Drag me to hell - som vi hade hoppats på skulle vara jätteläskig. fan vilken besvikelse. det var nog den absolut sämsta film jag någonsin betalat för att se på bio.. hahaha vi garvade nästan hela skräckfilmen för det var så dåligt gjord! det måste fan ha varit en dålig version av scary movie? iaf, det var väl en rolig upplevelse i sig om man säger så, haha. se den inte!

efter bion chillade vi på stan ett tag, satte oss vid ån. elli fick fågelbajs på armen vilket gjorde hela min kväll! fyfan vad vi garvade! "DET SVIDER!!!" "fågeljäveln har diaré" "it's not a fun situation" är några underbara citat från videon som spelades in vid samma tillfälle. HAHA, älskar dig elli. du är förjävla söt! <3

Bråtorp

Kom hem igår från min farfars söta sommarstuga ute i Bråtorp, varit där under tre dagar med några av mina jättemysiga vänner. det vart verkligen lyckat! vi hade skitkul och asmysigt :) synd bara att vi inte kunde tända brasan.. haha känns som jag tjatat om det hela tiden! iaf så kom elli och caroline först hem till mig och elin runt sex ungefär och så kom andra elli och vi åkte och handlade. jävlar vad vi skulle käka HAHA, men det mesta gick faktiskt åt. vi kom fram vid nio då vi packade upp och fixade till lite i stugan innan vi begav oss till badet. badet ligger typ tre minuter från stugan, går bara genom en skog så är man där på en gång i princip. asnice! och det är hur varmt i vattnet också, varmare än i våran pool som är typ 23-25 grader nu. så himla skönt, älskar bråtorp :) när vi badat och pratat klart på bryggan gick vi hemåt igen. då satt vi ute en stund och gick sedan och la oss tidigt (tolv typ) för att gå upp skapligt tidigt nästa dag, eftersom vi skulle gå till bussen och möta carolines pojkvän albin.

vaknade flera gånger under natten eftersom jag var tvungen att dela säng med caroline (det finns jättemånga sängar i stugan, men alla ville sova i samma rum) och hon nästan tröck ut mig på golvet hela tiden, haha. sen var det något jävla alarm som ringde hela morgonen, och jag hade ingen aning om vems det var eller varifrån det kom. tänkte ändå vänta tills mitt alarm gick igång, vilket det gjorde typ en timme senare. det visade sig vara carolines irriterande alarmsignal som stört vår sista timmes sömn. gick upp, jag först som vanligt. försökte få liv i de andra och det var inte så svårt som jag hade trott. vi åt frukost, satt där och väntade på att klockan skulle bli ett, då vi skulle gå mot bussen och möta rödingen. när vi väl gjort det och var tillbaka i stugan och hade fixat albins grejjer stack vi ner till testensjön igen. badade och lekte och hade jätteroligt! fick även i elli trots hennes stora skräck för krokodiler. jag var däremot tvungen att lova på väldigt många av de jag älskars liv innan hon trodde mig. söta unge! sen stekte vi en bra stund, och jag och elli sumpade två skitsnygga killar för att vi skulle gå tillbaka till stugan? varför vet jag inte.. jaja sånt är livet. när vi var tillbaka hade vi det jättetrevligt iaf, körde carolines varitation av ölspelet och grillade flintastek med potatissallad och bearnaisesås mhmm.. så gott! chillade och väntade in albins kompis nisse, och även caroline väntade på några kompisar som skulle komma och lämna en grej och åka hem. åh vad det gick bra att få iväg dom.. asirriterande! lyckades iaf med att hålla dom borta från stugan. sen gick vi ner till badet och caroline och elin badade, ingen annan kände riktigt för det. stugan igen, satte oss inne pga alla förbannade jävla mygg och satt och chillade i sängarna med nisses musik, skönt som fan! sen somnade vi vid tre kanske?
igår vaknade jag helt själv, först av alla som vanligt. hade bestämt att vi inte skulle gå upp en speciell tid så kunde inte väcka någon heller. jag gick ut, fotade lite med min mobilkamera haha. sen började jag städa. då vaknade alla och hjälpte mig :) sen när vi städat klart åt vi frukost, gick ner till badet och stekte ett tag, gick tillbaka och åt grillade bananer&choklad med glass och drack kaffe. sedan sista rycket med disk och sopning och packning och allt sånt som måste göras när man lämnar en stuga. pappa kom och hämtade oss och skjutsade alla dit dom skulle och sen när vi kom hem stekte jag pannkakor och var allmänt nöjd med livet :) tog mig ett varmt bad, skööönt. sen gick jag och la mig nästan på en gång. eller så var det iaf planerat. satte på en film så jag skulle somna lättare, men jag kunde inte somna överhuvudtaget. t o m när filmen var slut låg jag i säkert en timme och fulade mig, asvarmt i rummet också. men jag lyckades somna iaf och vaknade redan vid tio.

ikväll ska jag, elli och caroline gå på bio, vi ville se My bloody valentine 3D men den visar dom tydligen inte längre? :( så vi ska nog se på drag me to hell istället. den verkar också ganska läskig, haha. har lovat elli att vi alla tre ska sova tillsammans inatt, vart det blir vet jag inte än. men det kommer bli mysigt ikväll :) innan bion måste jag till stan till ungdomsmottagningen och fixa nytt recept på p-piller eftersom jag har en vecka kvar på min sista karta och dom sa aldrig att man skulle ringa och boka ny tid när man började på sin sista? fett taskiga.. palla börja om liksom.
nu - stek i poolen.

puss!

RSS 2.0