Snöhelvette.

först kommer man försent till spansklektionen och jag skojjar inte roberto har något emot mig! han är alltid helt pissed off trots att jag är typ den bästa i klassen på spanska??! han är ju lite knas den mannen.

sen var jag tvungen att gå typ 20 minuter tidigare för jag skulle till skolsyster och prata om mitt stressade och besvärliga liv. kul. vi kom fram till att jag måste ju göra allt för att känna mig så bekväm och lugn som möjligt, att allt runt omkring mig måste varvas ner en aning och jag måste fokusera på mig själv och shit. jag ska gå till en stresshanterande tjej eller vafan hon är för nåt. det ska väl bli intressant, säkert bra för mig också. jag tror jag måste lära mig att sluta bry mig om idioter till människor mer än varva ner i min vardag. sånt är stressande och inte bra för hälsan! man mår inte bra av att känna sig oälskad av personer man tycker om ganska mycket(åtminstone gjorde, whatever).

sen hade jag engelska och det var kul som vanligt. vi skrattar oss genom hennes lektioner varje dag helt seriöst! HAHA hon måste tro att vi går på nåt.

svenska, trött efter allt skratt.. (+ingen kaffe på morgonen, illa!) slutade där 14.35 men kom på att jag hade utvecklingssamtal 16.30 så jag kunde inte åka hem. drygt! så jag, caroline, linnea och martina drog in en sväng på stan och gick på donken, H&M m.m. :) skoj! sen var det till att skynda mig tillbaka till skolan för you know, tiden går fort när man har roligt!

gick bra på utvecklingssamtalet, men vad kan man vänta sig av mig liksom? värsta mönstereleven ju! *not* men lärarna gillar mig :)

sen kom jag hem och då var det ledarträff på församlingsgården och det var jättekul! HAHA elsa helt galen kjell blev helt rädd! jag också för den delen. men kul kul vi planerade inför lördagen och jag och becca ska ha barnkalas(don't ask).

FREDAG och LÖRDAG mina vänner, FREDAG och LÖRDAG!

puss!

Jag ser det snöar..

..hur kan man undgå det?
jag tror jag dör snart, jag vill inte ha snö! det är bara kallt och fyfan jag fryser om mina tår.. : (
värsta klaginlägget detta kommer bli känner jag, men jag orkar inte bry mig för idag försov jag mig, sen var bussen en kvart sen och inte dirket så man kände sig säker på bussen heller, det tog typ dubbelt så lång tid för den att ta sig in till stan än normalt. väl framme i stan missar jag precis bussjäveln som inte kan stanna efter att han åkt en halv meter. fuck u.
så jag får vänta i snöns hemska rusk.(carolines påhitt)

nu sitter jag på lektion men ska precis dra och käka så ni får vänta på nästa inlägg(kan ju ta ett tag, som ni märkt)

puss!

Twilight! <3

Hej mina kära vänner.
ikväll var det alltså premiär på efterlängtade Twilight och Elin, Joanna, Angelika, Angelica och Elin (H) med flera skulle gå och se den i sthlm. jag hade varit jätteledsen att inte jag visste när de bokade biljetter för jag ville såå gärna följa med. men det var ju försent.. fast sen, olyckligtvis, blev kära Elin (H) sjuk och kunde inte följa med :( så jag köpte hennes biljett och följde med istället! *överlycklig!*
Och vilken höjdare jag säger då det! filmen var ju bara såå bra och det är ett absolut måste att se den! nu ska jag bara ta mig tid att läsa alla böcker innan nästa film kommer (lär väl hinna, men man vet aldrig vad som dyker upp, knas)
Jag ska även då läsa Twilight som jag aldrig hann läsa ut eftersom när jag lånat boken skulle jag tydligen läsa två andra böcker på engelskan och svenskan i skolan, så månaden gick och jag var tvungen att lämna tillbaka den. men nu så tror jag att jag kan hinna med att läsa den! tror säkert (haha, vet snarare) att böckerna är mycket bättre för det är de ju alltid! så det ska bli helt underbart :)
                                                                     
men nu måste jag sova innan jag ska upp om en stund igen på konfirmationsträff typ.. aja..
krya på dig elin <3

godnatt <3

Bloggdissarn är tillbaka!

förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt !!! att jag dissat er här på ett tag men jag har haft fullt upp, ingen lust och faktiskt ingenting att skriva om..

förutom att Martina fyllde 18 år i helgen ett stort jävla grattis till dig älskling! <33333 hoppas att du fick en underbar födelsedag tilsammans med mig, carro, stephanie och linnéa ! :)

jag vill också meddela att jag verkligen älskar er tjejer i klassen! ni gör verkligen min dag varje dag och jag skulle aldrig klara av skolan om ni fanns där att muntra upp mig om dagarna! KÄRLEK TILL ER! <3

annars orkar jag inte längre lägga energi på att bry mig om dig, även om vi båda vet att jag alltid kommer göra det. du är det slut på den otacksamma uppmärksamheten jag ger dig! jag ber om ursäkt för ikväll, det var fel av honom, men jag tänker inte höra av mig till dig igen. inte förän jag känner att du förändrats.

nu måste jag plugga matte, fucking prov på fredag. :(
men vi höres väl imorgon hoppas jag, då ska jag sova hos min bitch med min boo :) <333

puss!

Morsning korsning.

jag gick upp tidigt imorse, asstolt! nu kanske jag hinner käka frukost och så innan jag antingen tar en tidig buss till skolan så jag hinner ta ut pengar eller så tar jag 127an, hm.. dilemma.

under dagen ska jag vara i skolan, bara. åtminstone till halv fem då min kära SAM-lektion slutar. sen drar nog jag och elin och tränar och efter det kilar jag nog vidare till marie för att typ halv nio till halv tio är det yoga :) mysipysi.
fast innan pyser jag nog iväg till Tele2 för att byta mitt pissabonnemang (äntligen!) så ska höra med dom hur jag ska göra om dom kan låsa upp min telefon och jag kan få ett comviq kompis kontantkort av dom med en gång och behålla mitt nummer(palla nytt nummer, seriöst. nej.) men men. det lär fungera. i hope! :D

och idag får jag träffa mina älsklingar igen! fyfan, vad ni alla förgyller min dag! ni vet vilka ni är tjejer! *smack* puss på er <3 seriöst man garvar 24/7 tsm med er :D

nu måste jag gå och käka frulle och dricka kaffe! glömde det igår och det resulterade i en väldigt trött sara hela dagen lång. inte roligt må jag säga. sen blev jag tydligen jättekonstig av ellinors alvedon(enligt caroline) och ja, kan ju inte direkt säga emot. jag var på topphumör igår helt enkelt trots tröttheten :)

vi hörs sen,
puss!

RSS 2.0