onödigheter,

livet är full av dom, och dom ger sig aldrig, hur mycket man än vill.
ibland måste man riskera allt för att försöka, och ibland är det inte ens värt det.
ändå gör man det, annars ångrar man sig.. jag hatar att det blivit såhär.
jag hatar det så jävla mycket. och jag vet att mycket är mitt fel, men mest är det ditt.
det här kommer nog aldrig förändras, inte ens om vi skulle träffas igen.
du är för envis för det, men det är vi som blir offret för din stolthet.



håller tummarna för elli och hennes lägenhet! :) jag älskar dig, <3
carro och jocke ligger i min säng och kollar på tv, elin är med dom. jag orkar inte ligga där. skulle jag lägga mig skulle jag bara somna på en gång. helt seg, trött. USCH.

puss

Miss Li

Hon var grym, vilket inte var helt oväntat. Hon har en förjävla röst asså, även live. så skön stil, älskar hennes låtar och texter. man blir så glad!
tyvärr hade jag inte min mobil (eftersom den är försvunnen...) så jag fick låna min lillasysters mobil, vilket förklarar de halvdåliga bilderna. men men, det är bättre än inget, tycker ni inte?
får se om jag laddar upp några filmklipp senare också, dom är det säkert jättejättedålig kvalitet på dock. hm, skiter nog i det.

annars ser dagen ut som så att jag ska träffa elli, vi ska springa och sen sola. får se om någon mer hakar på, jag tror det var så. jag vill köpa en ny mobil idag också men det kan jag ju fetglömma.

hoppas ni har bättre tur med livet,
xoxo / balara

livsfunktion saknas...

Tjoobadoo, (jao)
vaknade runt tolvtiden ungefär efter en mysig natt, sedan drog jag och andreas in till stan och träffade caroline, jocke och molly. det var kul, som vanligt. vi tog en fika på Café Linné och sen gick vi typ bara runt, satt på emobryggan en stund och bara njöt av varandras sällskap :) sen drog andreas vidare och vi andra tågade mot station, där alla utom jag (till en början) fick en "oväntad" lust att ha vattenkrig vid den lilla fontänen vid gräsplätten precis bakom där stovretabussen går. efter ett litet tag, när jag tagit lite bilder åså, var jag också ganska genomdränkt. himla orättvist, tyckte jag, att jag skulle bli blöt utan att få blöta ner någon annan. så jag joinade den barnsliga ligan och stänkte vatten hej vilt och sprang och såg allmänt mongo ut. efter en sisådär tio till femton minuter upptäcker jag att min mobil är borta, och då menar jag borta. jag kollar mina fickor minst 47 gånger, väskan några fler och går runt hela området och längre där vi sprungit och lekt barn. mobilen hittar vi INGENSTANS. vi provar ringa - avstängd, såklart. letar igen och igen och igen. till slut ger vi upp, allihopa. och jag börjar sakta men säkert bryta ihop. jag älskar min mobil, den är som en extra funktion av hela jag. alla bilder, all musik och framför allt alla kontakter som försvunnit. ingen ny mobil kommer kunna ge mig allt det tillbaka. men ingen idé att deppa, kan inte göra något åt saken. jag får spara pengar i femton år och köpa en ny.
När jag kom hem var det bråttom. jag mamma och min kusin erica skulle till katalin för att se Miss Li, ÄNTLIGEN. jag har längtat, hon är så bra! jag älskar henne. HON VAR GRYM!!! stor pussar till henne och hennes band, åh! måste göras om, definitivt.
jag drog därifrån runt fem i tolv, för att ta bussen som gick tolv. eller åtminstone trodde jag det. den gick kvart över så jag fick frysa lite. men vad gör väl lite kyla en underbar kväll som denna. jag var helt utmattad, har varit seg hela dagen. om jag inte vore så extremt trött och frusen skulle jag färdats vidare på bussen några hållplatser för att våldgästa marielles party, men jag orkade verkligen inte det. förlåt! <3 + att ingen svarade mig heller...

aja, nu har jag ordbajsat nog för ikväll.

godnatt sötnosar,
pussipusspuss

de' e' dags för fredagsmys!

hej kära bloggläsare! jag vet att jag är dålig på uppdatering om mitt helt otroligt intressanta liv, men jag har inte haft tillgång till dator, förutom igår. men då dog internet (det var gabi som dödade det) så min plan om en uppdatering gick i stöpet. iaf så hade vi det helt förjävligt i fjällnora, men det var mysigt på sitt sätt. när vi väl var hemma (jag hos elli) stack vi ut och sprang sen bar det av till solariumet i salabacke. lite bättre ser man väl ut ändå, även om det inte märks så speciellt mycket. efter det åkte jag hem till caroline igen.
sovmorgon imorse, till åtta. helt okej skönt. skolan var drygare än vanligt och vi var tvungna att gå med eva på en rundvanding i stan som en uppvärmning för när vi, Fr2Tu, ska guida Fr1Tu i uppsala om två veckor typ. det började regna och livet kändes sådär helt perfekt om ni förstår vad jag menar. hon vill nog döda oss.
efter det fikade jag, elli, carro och elura på Café Linné vilket var sjukt gott och sen gick vi runt på stan, i massa olika affärer. jag köpte inget. nu ska jag ta det lugnt i en halvtimme innan jag ska åka till stan igen, ska träffa en vän och sen ska vi åka hem till honom, mysipysi :) får väl kanske en uppdatering därifrån, om ni har tur.

för jag kommer ha myyys ikväll!
pusss

destination fjällnora.

tjatja, ledsen att jag är seg på uppdatering men vissa dagar har jag, tro det eller ej, annat för mig. jag ligger för tillfället hemma hos caroline, hon kollar på film medan jag ligger vid datorn. båda två i hennes säng. imorgon har vi sovmorgon otroligt länge. vi ska vara i stan vid kvart i tolv, så vi kan gå upp kl 10 ! suck on that bitches. 
och ja, Coldplay ägde. kommer lägga in ett eget inlägg om dom snart skulle jag tro, om jag inte glömmer bort förstås. resterande helg var underbar den med, träffade max. det var mysigt. jättekul att träffa nytt folk, han är som sagt från hultsfred. (inte från hultsfred, men det var där jag träffade honom. och hans kompisar, som kom och sjöng för mig och mitt tält.) 

nu ska jag låta er sova, 
pusspuss

someone's gotta go.



Looking at you makes it harder
But I know that you'll find another
That doesn't always make you wanna cry
It started with the perfect kiss then
We could feel the poison set in
"Perfect" couldn't keep this love alive
You know that I love you so
I love you enough to let you go


You can't make it feel right
When you know that it's wrong

fredagsmys!

äntligen helg! har gått tre dagar i skolan och är redan slut. kanske för att man inte är van, säkert. men men, åkte hem för jag trodde vi skulle ha främmande ikväll men nej, tydligen inte. vilket betyder att jag hade visst kunnat följa med carro&elli hem till elli efter skolan och fikat och mysit. kul. får hitta på något annat, åker nog dit efter jag käkat kanske, om dom vill ha mig där haha. klart dom vill ;)
imorn äre coldplay, YES! gå upp tidigt och ta ett tidigt tåg för att köa i fem evigheter, ohyes. kommer bli helnice. får se om man stannar kvar i sthlm efter det, max ville att jag skulle festa med honom när jag väl var i sthlm. men jag vet inte än, får inte åka dit själv för elli så. haha.

later,
pussipuss

andra skoldagen.

skolan igår var helchill, slutade halv ett och hade tre nya tjejer i klassen också. trevliga verkar dom iaf. saknar bella jäääättemycket dock, inte samma sak utan dig ju. efter skolan igår följde ellinor med hem och vi åt ben & jerry's (LOVE) och kolla på film. senare kom även caroline och då fikade vi tillsammans allihopa med min familj eftersom pappa fyllde år. cheese cake och nån mandeltårta, MUMS! haha fan vad mycket onyttigt man åt igår då, inte bra. men nån gång ibland äre ju okej liksom, eller hur elli?
idag var en seeeeg dag, jag HATAR ÅSA! ÅÅÅÅHHHHH fittlärare seriöst, så jävla glad att jag inte har henne längre...
dagen började med engelska med nån jäkla b-lärare som knappt kan snacka engelska  plus att hon stammar också :) great. lektionen var astråkig också btw, en timme kändes som tre. idrott, lekar. lunch PANNKAKOR! <33 historia, troru lärarn kommer? nej, vi skulle byta lärare så historian börjar inte förän nästa vecka = sluta tidigare imorn (y) sen två och en fucking halv timme svenska, seeegt. sluta kvart i fem på torsdagar, lagom kul? nej.
nu sitter jag med bella och tobbe i mitt kök och pratar, mysipysi. elin är också med ofc.
haha, garvade sönder åt en kille(han från hultsfred), normalt beteende? nja. ganska chockad man blev när han i princip frågar om man är lesbisk och om jag är tänd på hans tjej kompis? hahahah, ojoj.

nu blir mat, hamburgare!
pusspuss


måste bara tillägga att jag blir rädd varje gång
jag besöker bilddagboken nu för tiden.

go'morgon.

jag är vaken. jag är vaken? ja, jag är vaken! sen tjugo minuter tillbaka, faktiskt. jag har inte kunnat somna inatt över huvudtaget vilket har varit väldigt irriterande, nu ringde min mobil halv sex för att vi skulle hinna gratta far min innan han drar sig mot jobbet och vi måste fixa oss för skolan. han lyckas alltid fylla år sådär på första skoldagen, nästan alltid iaf.

Gary Moore - Still got the blues, gott folk.

låten tillägnar jag min far på hans dag, då det är hans favorit.

vi har ett till födelsedagsbarn nära hjärtat denna ljuvliga morgon, Marielle Cambronero, som just idag kommer hem från sweet Italien, den lilla fuskarn. grattis på dig gullunge, me loves you <3
snart äre bara gå att hoppa på caroline som inte riktigt vill vakna (big surprise där alltså) sen fixa och trixa och bli riktigt het sådär inför första dagen i skolan och alla nya ettor, eller hur var det, rebecca och caroline? haha. som om ettorna inte kommer ha nog med att lära känna skolan, hitta överallt etc. dom kommer inte ens lägga märke till oss förän typ nästa vecka. jag minns hur det var. haha. sen såg man alla go'bitar, minsann.
sen måste vi ju också önska lycka till till alla förra årets mp1:or, som idag ska få en helt ny klass beroende på vilket inriktning de valt för de kommande två åren. min syster och rebecca roos är två av dessa nervösa själar. det kommer gå bra, annars finns jag alltid i a-huset (:

nu måste jag hälla vatten över caroline! (ja, jag fick Gabi's tillåtelse att göra exakt vadsomhelst för att få upp henne idag, utan att hon ska bli förbannad på mig. hihi, fan va kul!) fast egentligen är jag lite rädd..

update later,
xoxo/balara

mornmorn

vaknade halv tolv idag, helt av mig själv och helt pigg. awesome! om det hade varit typ förra veckan.. jag ska gå upp 5 timmar tidigare imorgon, hur fan nu det ska gå till.. + att caroline ska sova här, och de som känner henne vet att det inte är världens roligaste uppgift att väcka henne på morgonarna, haha. kommer bli knivhuggen eller nåt, fast det gör ju inget, då slipper man ju skolan iaf. fast jag har å andra sidan sett fram emot skolan lite grann, komma in i rutinerna igen, träffa alla etc. förutom att mitt schema suger hästsnopp ska det faktiskt bli ganska skönt att börja skolan igen.
men nu ska jag äta frukost(lunch?). och sen ska jag borsta tänderna i tre timmar, för jag ska till tandläkaren idag :o :( jag hatar tandläkaren, dom gör alltid illa mig. speciellt när jag var liten och inte vågade säga till att det gjorde ont, fast tror dom märkte det när jag började grina tillslut. shit asså.. ne, jag vill inte ..

later,
pussipuss

gtfo, snälla?

du är så patetiskt omogen att jag nästan börjar gråta. av glädje eller sorg är svårt att avgöra, eftersom jag inte kan få någon som helst uppfattning om mina känslor för dig över huvudtaget längre. men en sak vet jag, och det är att jag aldrig riktigt kände dig. hur kan jag ha gjort det, när du beter dig som en helt annan person mot mig nu? ytterst märkligt må jag säga. du sa att vad som än händer så vill du vara min vän. hahaha, herregud. det är nästan lite för ironiskt med tanke på att du visat och visar fortfarande raka motsatsen. du har aldrig älskat mig. vad är det med killar och ljuga? seriöst. och jag gjorde allt för dig, även om du kanske inte märkte det. jag lät dig gå för din skull, inte för min. jag har bara en sak kvar att hämta hos dig sen är vi över föralltid, precis som du vill ha det. det är inte jag som har fattat det beslutet, som allt annat du bestämt åt oss. men ärligt talat bryr jag mig inte längre, du är inte värd min tid.
TACK O HEJ!

P.S. fuck you.

go'morgon sötnos, sovit gott?

jotack, fast jättejobbigt att alla mina "normala" kuddar helt plötsligt försvunnit? fick sova med bamsekudden = ont i nacken. och mobilen ringde nu kl tio, faaan. hur ska jag orkar gå upp kl sex på onsdag? mycket, mycket knepig fråga. kommer nog gå sådär, faktiskt. och nu kommer det bli höst, bara sådär.. inte helt okej alltså :( nu kom elli ner, hon har börjat träna inför skolan, du vet med att sminka sig tidigt åså. haha söt :)
idag händer absolut ingenting! tror jag. måste vila ut mig nu, fast jag tror jag kommer slänga i lite mer brunt i håret, just nu är det ganska rött fortfarande. idag eller imorn,.. pengar..

pusspuss

vattholma

sitter hos blomman i vattholma och garvar sönder åt en viss patetisk person, haha. fyfan. tönt ! ska snart åka in till stan och typ göra ingenting innan vi ska gå på bio, andré bjuder (a) ska se baksmällan. hoppas den är rolig :) sen efter bion åker jag hem på en gång för där väntar förhoppningsvis elli och caroline på mig :) mys! <3 älskar mina vänner, SÅ MYCKET!

annars då? inte mycket, tagit upp kontakten med en pojke jag träffade på hultsfred, en charmig knutte :)

MÅ BRA!
puss

BYE BYE BLONDIE


trötter

ja, ja. förlåt att jag inte uppdaterat men jag har varit upptagen. festen i skyttorp blev mer av en chillkväll eftersom vädret fuckade alltihopa. jag och elli drog då till u.väsby för att träffa hennes ragg (som hon inte är kär i.) och det sög ganska hårt. ville dra därifrån hela tiden men snubben gjorde så att vi missade sista tåget hem. tack. vill inte gå in på vad som hände där.. släppte av oss vid en mack gjorde han iaf, där lämnade han oss. haha! snällt... lyckades inte hitta någon som kunde hämta oss heller så det blev till att sova på station i två timmar. eller ja, sova och sova. aldrig att jag skulle kunna somna där, var ju hur rädd som helst. iskallt var det, och när tåget äntligen kom och vi väl var hemma var min säng upptagen. jippie.. haha. inte kul. somnade vid sjutiden, blev väckt klockan ett av elli som sa åt mig att skynda mig för vi skulle in till stan. jag har en mycket krävande kompis. följde med henne, träffade carro och jocke, åkte hem till elli och blev brunett (ja, du läste rätt) och sedan varte bio, sommaren med göran. haha, asrolig. sen chillade vi hemma hos johnnys kompis jussy (stavning?) innan vi gick hem till elli och sov. dagen har inte bestått av mer än slappa, åka hem, och nu sitta här. ska snart åka till vattholma och min blomma alva carlsson.

hare bra,
puss
och vad gäller dig,
så trodde jag aldrig att du
skulle sjunka lika lågt som
han.


parteynight !

oh yes, äntligen är dagen inne! vet inte hur länge vi pratat om "13e augusti" och hur roligt det ska bli. snacka om att augusti gått fort? helt sjukt... skola om mindre än en vecka! sug på det men skönt med rutiner igen. ikväll blire alltså party i skyttorp och det kommer en hel massa människor och vi kommer ha så jäkla kul asså! :D perfekt avslut på ett underbart sommarlov och råskön början på ännu ett år tsm i våran älskade skola.

just nu är det ganska stressigt med tält, husvagn, buss och allt annat så jag måste kila, ni får ha det så kul ikväll/inatt. i know i will (;

PUSS!

cryyyyy !

Ett tips; tvätta bort sminket innan du kollar på detta.

Jag sov hemma hos Caroline inatt och imorse innan vi skulle dra till staden satt Gabi och tittade på Oprah Winfrey, där dom visade en historia om några som "adopterade" en lejonunge, som blev tam etc. Lejonet (Christian) blev ju såklart för stor för lägenheten och därför återförenade de honom med vildmarken igen. Efter ett år ville de besöka honom igen, men de sa att han hade bildat sin egen flock och inte skulle känna igen dom igen. Dom åkte iaf, och här får ni se återföreningen, jag GRÄT!

Nu ska vi baka kladdkaka jao!

Puss

måndag.

gårdagen blev verkligen inte som planerad. trodde att jag skulle få komma hem från herräng till min säng och ta det riktigt lugnt och kolla på någon film (var typ 47tusen på tv igår), men icke. caroline och elli förvirrade mig totalt genom att säga att "nä nu ska vi inte vara hos dig, nu ska vi till öregrund och festa!" , så funderar jag på om jag verkligen orkar följa med och beslutar mig för att göra mig redo för fest om det nu skulle bli så. hoppar in i duschen och sen skriver elli "vad ska du fixa dig till? ingen ska till öregrund längre. vi ska till sthlm istället." jahaa... "nej nu ska carro och elin till stan istället och träffa albin m.fl." mhmhm?!?! "nej nu är dom på att åka till sthlm, men vi har ingen dricka" nee, (opepp...) "+ att vi kommer komma dit typ kl tolv.. lite sent?" taggar ner i stort sett helt. "nu säger han att han kan hämta oss och han bjuder på dricka också!!!! vad säger du? ja eller nej?" (verkligen inte taggad att åka till sthlm och vara där typ två timmar) så det blev inget med det. i sista minuten bestämmer jag mig istället för att följa med elin och caroline till stan och träffa albin m.fl. det var nice, men märker hur kallt det börjar bli på kvällarna nu. hade jeans och tjocktröja och frös nästan. (kanske är mig det är fel på, vem vet) sen tog vi sista tåget hem och det tog två timmar ungefär för elin och albin att komma från station och hem hit, caroline hade sprungit iväg och lämnat "lövspår" så att jag skulle hitta hem (till mig själv) och jag trodde att hon försvunnit först och fick skrika på albin och elin att "vafan nu får ni förihelvette KOMMA HIT!!" asirriterande. elin stukade foten, grattis. jag gick hem, satt vid datorn till halv fyra. godnatt.
dagen vet jag inte hur den kommer se ut, jag och elin skulle kanske ha träffat jin men eftersom elin har stukat foten och inte kan gå så vet jag inte hur det blir med nånting. jaja, det visar sig.

puss

home sweet home

har haft en underbar helg ute i herräng, fint väder hela tiden och otroligt varmt! försökt bättra på brännan också vilket jag åtminstone lyckats litegrann med (vilket betyder att jag är litegrann nöjd). jag, alva och elin sov i en iskall bastu, den du! vaknade typ jäättesent också, det blev sent med mycket snack! du vet att du förtjänar bättre, älskling.
nu skriver jag med elli på msn - som säger att hon är kär, hihi. glad jag blir sweetie! :D - och  caroline på sms - som vill dra med mig på fest i öregrund - hmm.. jobbigt allt blev! haha.. är både på och inte. hm.. very well, antar att ni får veta senare eller imorgon hur det blev. just nu måste jag duscha och fixa och dona (:

puss!

odens dag idag va

och vi vaknade kl 10 ! eller, elin väckte oss då. elli skulle till jobbet tidigt och caroline ska träffa en söt pojke så hon ville göra sig extra fin idag, varför jag var tvungen att vakna förstår jag inte, men det var svårt att somna om efter elin hade stormat in och nästan hoppat på caroline i typ en halvtimme. idag är det onsdag, bra observation tycker jag eftersom det just denna dag är exakt 2 veckor kvar till skolan börjar igen den 19 augusti. sommarlovet har gått förjävla fort! helt otroligt, och hur bra det har varit, trots allt. man känner sig ganska utvilad och rejält nöjd med de senaste månaderna. älskar mina vänner mest av allt verkligen! you know i wouldn't survive without you, guys (: <3
caroline står i duschen, elli är påväg till jobbet, elin är nånstans... jag sitter här helt ensam och lyssnar på rap das armas, haha. fyfan vad den tjatades ut på hultsfred, och peace and love också tydligen. alla är helt trött på låten när de kommer hem. synd på en så skön låt.
anyways, så ska ju jag, elli, carro och jocke gå på harry potter och halvblodsprinsen ikväll kl 20.45. har längtat faktist, jag som skulle se den på premiären.. men det vart himla massa knas så det fick bli på detta viset. den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge, sörru. fast det är ju lite konstigt uttryck egentligen, vad händer om man aldrig får det man väntar på? hm.. tycker då att uttrycket borde ändras till "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge men ibland helt i onödan", fast det är ju inte lika uppmuntrande kanske.. ääh. livet löser det mesta, med tiden du vet. allt blir bra tillslut (;
ska duscha nu, caroline är färdig. sedan bär det av till staden som vanligt och idag ska jag träffa victor innan vi ska gå på bio senare juuu! :D

pusspuss

livet leeeeker!

och solen steker igen ÄNTLIGEN! ska tydligen bli fint väder hela veckan så im happy happy happy kan jag be att få tala om. underbart! vill fortfarande bli neger men jag kommer aldrig hinna haha, får spara mina studiebidrag till en utlandsresa istället (jag vet, like that's gonna happend). sola solarium är farligt har jag hört.. synd, bra lösning annars. men men, dom senaste dagarna har jag varit hos marie, varit hemma hos marielle, varit på gränby centrum, åkt hem till alva och idag stan med becca carro elin bella och tobbe vi träffade även victor, som jag också ska träffa imorn. sen åkte vi till gränby centrum och hälsade på vår kära elli som var i full gång på jobbet :) duktig du är sötnos ^^ <3 nu ska vi kolla på harry potter 4 och kanske 5 också om vi orkar för vi(jag,carro,elli och jocke) ska nämligen gå och se harry potter 6 imorgon på bio. ska bli askul! :D finallyyyy!

pusss

Big. Fat. Liar.

Det värsta. Ljuga för sig själv. Så mycket. Under så lång tid. Vad är sanning? Vad är lögn? Hitta tillbaka till sanningen. Går det? Hur? Vill jag? Falska jävel. Var är jag någonstans? Min själ, mitt hjärta. Var? Hallå? Livets frågor. Schizofren jävla mytoman. Känslan. Jävla lögnare. Kontroll. Lugna ner dig. Varför? Jag mår bra. Underbart. Vackert. Bäst. Vem är du? Vem är jag? Vem är vi? Bra. Bättre. Bäst. Jag älskar dig. Du och jag mot världen. Föralltid vi. Dåligt. Sämre. Sämst. Borta. Kallt. Blött. Jag hatar dig. Äckel. Idiot. Fitta. Vad är sanning? Vad är lögn? Leta. Överallt. Ingenstans. Helt i onödan.

I cannot clear my mind.

RSS 2.0