24/6-10

vaknade med världens huvudvärk, panikslagen för att ha blivit sjuk. men efter dragon palace med mina systrar kändes det mycket bättre. var nog bara solsvedan från gårdagens äventyr till rullsand med fina rebecca roos o min alldeles egna tvilling! ör inte speciellt röd (förutom i fejjan) men varm som bara den all over me. så köpte jag torrschampoo till peace, strumpbyxor till imorn, o hårgfärg till alldeles nyss! färgade utväxten bara, tror inte det hade blivit bra o bleka slingor på min utväxt.. så får se om jag bleker eller låter bli!
nu sitter jag o väntar på älskling som är påväg hit, han ska fira midsommar med mig o mina vänner imorgon :) it's gonna be freakn awsome! sen bara två dagar efter det bär det av mot borlänge o peace and love i en vecka = helt jävla underbart!!!!

borde städa på rummet men VEM FAN ORKAR DET?

puss

eminem ft rihanna - love the way you lie


äntligen sommarlov!

igår fick man då offentligt sommarlov på riktigt. vissa lärare kan ju klanta sig lite mer men allt går o fixa, men först ska jag ha sommar!
idag har jag bara slappat. efter mitt uppvaknande hos min älskling åkte jag hem och har bara suttit o slappat sen dess.. skön dag! hoppas på lite mer äventyr imorgon...

pusspuss

haha stackars liten kille...


helgen <3

har inte skrivit något på hela helgen, har varit lite upptagen med annat. i fredags kväll/natt kom min älskling hit, o gud vad skönt det var att äntligen få träffa honom o vila i hans famn igen.. saknade honom så mycket när jag var bortrest! sen på lördagen åkte vi till ikea för o handla lite grejer till jocke(min morbror)'s nya lägenhet på det nya hemmet han bor på. han verkar trivas riktigt bra faktiskt, satt o log hela tiden (: efter det åkte vi tillbaka hem till mig innan vi skulle tillbaka till stan för christoffer hade en överraskning till mig, dragon palace! så jäkla gott... o efter vi suttit där i några timmar gick vi runt på marknaden som var i uppsala i ungefär en timme innan vi gick till nästa överraskning som var o'learrys där han bjöd mig på en öl, precis som när vi träffades för första gången (: hur mysigt som helst! <3

igår hade vi två månader<3
o vi vaknade rätt tidigt som alltid o satte oss på baksidan i solen o fick lite färg innan vi begav oss till uppsala för o först träffa ida o linn en stund o sen köpa sommarlovskort till mig o kläder till christoffer. sen bjöd han mig på en glass i det just då fina vädret, sen började det småregna. då åkte vi hem till honom o kollade på heroes o myste (: bästa helgen på länge!

 

jag älskar min pojkvän!

Scotland, Glasgow.

Nu är jag äntligen hemma igen, o ni ska få er en saftig update om min vistelse i The United Kingdom.

30 maj - The arrival
Runt tio blev jag upplockad av Elli o hennes föräldrar som skjutsade oss till arlanda. Väl på arlanda mötte vi upp klassen o började checka in, EN ÅT GÅNGEN. Det sög, tog sån jävla tid! Dåligt system.. Sen lämnade vi in vårat bagage, mitt vägde 9,6 kgo jag var tvungen att ta det till nån special in-check för att min väska var lite mjuk o kunde fastna nånstans eller nåt.
Sen gick vi in till gaten o chillade i nån timme innan vi klev på planet. Jag hittade en helt underbar parfym som doftade apelsin o sommar! Men den fanns bara där, på arlanda, o jag hade inga pengar... så det fick vara.
När vi väl satt på planet mot Amterdam började Ellis noja o flygrädsla, så jag o Elura fick agera hand-squeezers. Flygresan gick fort o när vi kom till Amsterdam fick vi exakt 45 min på oss o gå på toaletten o hitta ett bra käkställe, beställa mat o käka upp den. Efter längsta kön på Burger King fick vi slänga i oss maten o det slutade med att vi kom typ två minuter försent!!! OH NO MY GOD! Ja vi blev utskällda, haha. Förstår  dock inte varför eftersom vi fick vänta inne på gaten i över en timme. Så onödigt!
Up in the air! Tur att den här flygturen var något kortare. Från flygplatsen i Glasgow åkte vi buss till Hostlet vi skulle bo på, som var helt okej. Bättre än jag trodde från början. Dock irriterade jag mig på vattenledningarna... Det fanns en kran för varmt vatten (som var kokhett) ett för iskallt.
Det dröjde inte länge innan Angus, vår värd typ som tog hand om oss, dök upp för en rundvandring i Scotlands största stad. Helt magiskt vackert, I loved it!
Efter guidningen fick vi lite fritid o vi gick till KFC o köpte oss varsin Kruschem's, en asgod milkshake typ. Sen blev det hostlet o ladda batterierna inför nästa dags besök till Edinburgh med en efterlängtad sömn!





31 maj - Edinburgh
Frukosten, bestående av alla möjliga sockervarianter som sylt, saft, marmelad etc, var serverad på våning 1. Efter frukosten gick vi till tåget som skulle ta oss till Skottlands huvudstad, Edinburgh. Först fick vi en liten rundtur med vår lärare Åsa som guide, när hon tagit oss upp till slottet var det fritt att shoppa i sju hela timmar! Ni kan ju gissa var det slutade... ungefär £150, tvåtusen SEK fattigare. Men inget negativt med det, jag älskar det jag köpt!
Det var så otroligt vackert i Edinburgh, alla husen hade sån karaktär. Jättevackert!
Väl tillbaka i Glasgow gick vi på en restaurang tillsammans o skolan betalade. Jag köpte nån pesto pasta som var helt himmelskt god. Resten av kvällen censurerar vi för ettornas bästa!



1 juni - First day at Reid Kerr College
Vi åt frukost som vanligt på hostlet, o innan vi begav till skolan så sprang vi till Primark! Stressigaste morgonen på väldigt länge... Efter Primark åkte vi tåg till skolan, väldigt många ansikten o nyfikna ögon. Vi var där en liten stund bara, åt lunch i skolans cafeteria. Efter ett tag kom Angus in o sa att han skulle gå o köra fram skolans minibuss för att skjutsa oss till Baerhead köpcenter. Alla verkligen flög upp o blev helt exited! Ännu några timmar på Primark o andra affärer. Efter besöket på Baerhead bjöds det på middag i skolans restaurang, med förrätt; kycklingsoppa, varmrätt; potatis med nåt kött o haggis o efterätt; nån halloncreme med shortcake. Ja, jag smakade haggis. Det smakade som slämmig köttfärs med överdrivet mycket svartpeppar.
När vi kom tillbaka till hostlet berättar Hannah att en tjej har blivit mördad samtidigt som hon pekar mot trapporna o hissen. Alla tre, jag Elli o Elura, får en reflex o började springa mot utgången. Men som tur var, var det inte på hostlet hon hade blivit mördad utan en bit ifrån, i en butik där hon arbetade. Hennes exman hade kommit in o knivhuggit henne framför ögonen på kunderna.. Efter det ville jag bara åka hem, vi gick inte ut mer den kvällen. Jag låg i min säng o nästan grinade för jag ville hem så mycket, saknade alla här hemma o bara känna mig trygg i min egen säng... Det var den värsta dagen med hemlängan.



2 juni - Achentoshan wisky distillery
Dagen började med våra presentationer för studenterna på Reid Kerr o alla var riktigt dukiga! Efter redovisningen käkade vi lunch innan vi åkte till Achentoshan wisky destilleri med skolans minibuss. Det var intressant, men väldigt långtråkigt eftersom hon pratade med oss som om vi vore efterblivna. Hon pratade så sakta o tydligt att det var jättejobbigt att lyssna på o man blev helt otroligt rastlös. Vi som var över arton fick också smaka på 12 år gammal wisky, o det smakade bajs. Inte gott. Vi fick skjuts från destilleriet till hostlet o hade en hel eftermiddags fritid innan vi skulle till en annan restaurang med klassen. Det var också gott, men jag gillade den första bättre.
Efter middagen väntade en underbar o efterlängtad sista natts sömn på Eurohostel!



3 juni - The Highlands and returnal
Kl 10.00 gick bussen från hostlet mot högländerna för en snabb dagsvistelse innan vi skulle åka till flygplatsen o sen vidare hem. <3 Jag fick tyvärr inga fina bilder från högländerna, åtminstone ingen som lever upp till hur vackert det var på riktigt. Helt jävla otroligt, så underbart! Vi var bara där i en timme o käkade lunch innan vi åkte tillbaka till Glasgow. Där hittade jag min favoritautomat någonsin, Ben & Jerry's. Så jäkla gott... Efter det gick allting väldigt fort, vi kom fram till Amsterdam efter några timmar. I Amsterdam väntade vi i en o en halv timme innan den två timmars flygresan tillbaka till Sverige började. Flygresan mellan Amsterdam o Stockholm var helt underbar, mitt under solnedgången. Himlen var helt röd. Det gick inte heller att ta kort på... När vi klev av planet såg vi Amanda Jensen. Efter vi hämtat bagaget halvsprang vi mot utgången för o äntligen få åka hem. När jag kom hem kom Elin ut o mötte mig o så fick hon sin present från mig, jag gick upp o väckte Malin också o gav henne sin present. Båda blev jätteglada. Efter det ringde jag till min älskling, o vi låg o pratade jättelänge innan jag kände mig tvungen att lägga på eftersom han jobbar tidigt.



Den här resan har varit både bra och väldigt dålig. Jag har längtat hem alldeles för mycket för att ha kul fullt ut. Men jag har också lärt känna nästan alla personer i klassen lite bättre, så det är positivt. O jag har fått uppleva ett jättevackert land. Det är synd att man inte kan ta med sig allt o alla där hemma när man åker så långt bort.

Nu ska jag ut o sola eller nåt.
pusspuss

RSS 2.0