mitt horoskop för dagen

Tur
Om du förlitar dig på turen för att nå dina mål idag
kommer du nog bli besviken. Du får antagligen bara
uppleva tur när det gäller småsaker.

Hälsa
Din hälsa är bra och du kan känna att du har aptit på
livet och lust att ta itu med dess problem. Det kan ha
varit ett tag sedan du mådde så här bra.

Ekonomi
Inget speciellt idag på ekonomifronten. Eventuella köp
bjuder i dag inte på några överraskningar.

Arbete
Många vill se dig som en slags samordnare, även om
du är ovan så går det bra. Lita på din egen förmåga.

Kärlek
Din partner kommer att överraska dig positivt idag.
Kanske rör det sig om en present eller en gemensam
resa.

Relationer
Du kan just nu lätt styra saker och ting i den riktning
du önskar. Detta kan kasta nytt ljus över ett gammalt
problem.

kan ju bara dra ett fett streck över detta? inget stämmer ju.
hälsan var ju nästan kul hur fel dom har.

blandad dag

vaknade halvt död imorse, inte för att jag var speciellt bakis med jag var bara så ledsen & trött & ville bara kräkas lite för tillfället. sen åkte jag till skolan, en lektion men men. kände mig duktig iallafall. hellre det än att ligga hemma & deppa (även om alla andra var hemma haha..).
sen ringde jag caroline & bestämde mig för att träffa skönheten. det slutade med att hon & alex plockade upp mig på media markt innan vi åkte till subway & käkade. sen körde vi runt lite, plockade upp lukas (alex kille & även far till den kommande lilla bebisen!) helt underbart mysig mage hon har alex, åh. i want one..
sen hämtade pappa mig hos alex ute i jälla & efter det har jag bara legat hemma & försökt vara glad i väntan på något som kanske inte inträffar.. yay.

ser fram emot att jobba valborg imorgon, faktiskt. känner mig minst sagt otaggad. men hoppas ni andra får roligt.


aldrig 100%

kvällen började skitbra, jag hade jättetrevligt med alla fina människor som gör min vardag lite extra bra nivet. men alltid ska det vara något som förstör, alltid. det spelar ingen roll hur bra kvällen börjar & hur bra den ser ut att bli, nån gång kommer den att spåra & någonting kommer att förstöra allt det som var kul.
jag orkar inte med det längre. punkt slut.


dags att fixa masken!

hej hopp. idag vaknade jag som vanligt, trots att jag har sovmorgon. men det är för att vi ska fixa maskerna idag till studentskivan imorgon på birger jarl som bl a min fina vänner becca, linda, ida & linn bjuder på. så jag väntar på min kära syster så vi kan smita in på expo & snylta lite färg + lim. lägger upp en bild sen på resultatet :)

efter den enda lektionen för dagen blir det kanske att åka till um & skälla lite, tjata lite & allt sånt som man tydligen måste göra för att få nån hjälp. måste ringa & prata med ackis också.. jobbigt allt ska vara då!

annars så är det lugna fisken med livet för tillfället, har lite greyer jag måste fixa innan jag kan slappna av helt, men inte så fasligt mycket ändå.

ikväll åker jag till min pojkvän i enköping igen, så underbart att kunna träffa dig när jag vill igen. mår så bra av att vara nära dig <3

tiiisdag

oj, ett tag sen sista. skyller på att jag inte haft tid som vanligt. men det är faktiskt sant. har haft en mysig påskhelg men släkt o vänner o ja.. nu är skolan igång igen för sista rushen! kommer bli en nice månad, det känner jag på mig.

Stockholmsshopping!

jag hade en jättebra dag igår med mina fina vänner becca, linda, linn & lea. först satt vi i stadsparken & chillade i solen & kylan. sen följde jag & linda med hem till becca & åt världsagod mat! sen låg vi & slappade som tre säckar potatisar i hennes säng & pratade om allt mellan himmel & jord. så underbart & vara med er två, ni är två som verkligen förstår en & som bara vill en väl <3
när det äntligen hade blivit mörkt begav vi oss ut på mörkerfotografering & det gick både bra & dåligt, vissa bilder blev inte alls som dom hade tänkt, men vissa blev helt galet häftiga! sen när jag halvt frusit ihjäl tog jag bussen hem & sov.

om cirkus två timmar beger jag mig mot tåget till sthlm men Rebecca & Linda. vi ska shoppa diverse greyer & bara umgås, ha det trevligt. vi ska bl a köpa masker till deras studentskiva som är om en vecka idag! fett med skoj :)

ikväll kanske det blir red room, jag har inte bestämt mig ännu. men det skulle väl iofs vara trevligt,  det är reggaekväll där ikväll.. men inte så sugen på att dricka så blir förmodligen nyktert isånnafall.

uppe med tuppen!

som vanligt varje dag den här veckan, i måndags vaknade jag kl 6 & igår + idag kl 7. måste vara för att jag mått så dåligt o somnat så tidigt, så har jag gått upp tidigt o sen blivit trött tidigt igen osv. känns skönt ändå att ta vara på dagen det näst sista lovet! ja, jag tänker fan ha ett till sommarlov. lika många sommarlov som år man spenderat i skolan, inte mer än rätt!

dagen får börja långsamt o sedan ta mig uppåt, kanske utåt o mot staden mupp o träffa söta vänner. ikväll blir det iallafall enköping. måste plugga också, får försöka klämma in det nånstans!


S A K N A R

ännu en klänning påväg till mig


väldigt simpel men åh, så snygg!
en sån klänning/tubtop som funkar till i stort sätt allt :)


hade väldig beslutsångest över en massa superfina klädesplagg också, men bestämde mig för att vara lite förnuftig o sa till mig själv att jag inte har råd!

här är några av mumsbitarna:

 


bättra på brännan!

nu beger jag mig till denna grill med bästa tvilling!

just a little messed up

för tillfället. det värsta som finns är ju när man inte vet saker eller är osäker o bara går o inbillar sig det värsta, samtidigt som man mår dåligt fysiskt av det. har iallafall fått ett samtal nu o dom hänvisar mig vidare till ackis. så nu har man alltså två möten på det stora sjukhuset i stan. får se när dom hör av sig om första ärendet som plågar mig som fan, o inte bara mig heller... frågan är om man ska ringa dit o boka tid för andra ärendet eller bara åka dit o sitta o vänta i flera timmar. blir nog att jag tar med mig christoffer på fredag, vill inte åka dit själv.

annars mår jag väl helt okej, svårt att fokusera på det dock när man känner sig helt dåsig i huvet o mår illa. men life goes on, right?

idag blire bara o ta de lugnt.

snart är du min!


har precis skickat efter denna skönhet!
(klänningen, inte tjejen. henne kunde man inte köpa..)

mysdag!

sitter på altanen i min älskades tjocktröja (bara för att den luktar som han ♥ ) med en kopp te njuter i "värmen". riktigt underbart med sol, man blev ju minst sagt bortskämd i thailand..

idag har jag pst som jag sa att jag skulle, fast har inte städat mitt rum än. tvätten ser ni till höger om mig på bilden, DUKTIG TJEJ!



sen blir det promenad eller något med sebbe, bara snacka lite.
ikväll kommer älskling till mig igen!

första dagen på lovet

trött tjej, mår helt okej. känner mig så konstig ibland (som igår kväll), i magen/hjärtat osv. brukar slå jättetungt lite jobbigt ofta nu för tiden, o när jag vaknade inatt kände jag mig lätt bakis. men det är väl stressen som mamma säger.. även om jag inte är spec stressad nu tkr jag. men ska ju till sjukhuset snart (tror jag iallafall, dom brukar ju ta god tid på sig) o kolla mina cellförändringar. så sjukt, varför ska jag alltid inbilla mig det värsta om allt. blir trött o ledsen, känns onödigt om det inte skulle vara något ens men det är läskigt o tänka så långt som till det värsta o när man väl har gjort det är det svårt att tänka positivt. men jag försöker så gott det går iallafall. :)

idag blire pst - plugga städa tvätta - för kung o fosterland mina damer o herrar. ikväll kommer bästa hit igen. mysigt. hoppas kvällen blir bättre än gårdagens tvång till sängen.

puss på er

aaaaah shit...

VARNING FÖR TRÅKIG TEXT

fattar inte hur ens ovanligt positiva o glada humör kan dö på bara några sekunder? har varit helt high on life i några dagar nu o det har varit så jäkla skönt, det var länge sen jag kunde se mer positivt än negativt i saker. blir så less hela tiden. idag har varit en pissdag, förutom att min fina vän elli varit här såklart. men jag har inte varit speciellt glad alls idag, inte alls... bara helt low o trött o arg i lätteirriterad o ÅH. vill bara bajsa på allt just nu. orkar inte ens gå ner o umgås med släkten, som jag inte träffat på snart tre månader. jag brukar älska när dom är här, deras sällskap gör mig riktigt gott! men ikväll... jag vill bara lägga mig i sängen o sova till jag inte kan göra något annat.

shit vilket deppinlägg men jag orkar inte vara glad. orkar inte med en enda kommentar om något som helst. fyfan.

gonatt på er.


Studentklänningen has arrived!

så jävla skönt det känns! nu är det bara att hoppas på att ingen har likadan ;)
men det tror jag inte, inte speciellt många iallafall :)

I'M HAPPY

Duktig tjej!

sitter o betar av de sista skräpet i turismen!
S K Ö N T!

♫ It's fridaaay...

(hatar låten som en söt liten fis går o sjunger på 24/7 för att han älskar den så otroligt mycket jäkla mongo... :* hihi) Men! det är faktiskt fredag idag, otroligt skönt! bara två lektioner o sen ska jag sitta kvar ett tag o va duktig!

men nu måste jag springa till bussen, så jag inte kommer försent till religionen (det vore ju väldigt synd..)

här har du älskling ;)


det vankas påsklov ;)

snart har det gått en hel skolvecka, & efter helgen som är fullspäckad med jobb osv är det en veckas lov igen. SKÖNT! behöver lite tid & plugga ikapp allting, bara jag får ordning på vad jag har kvar att göra. nu ska jag glida vidare genom dagen & ikväll blir det kalas & mumsöverraskning! längtar faktiskt för jag är väldigt nyfiken själv på resultatet.
fint halsband?

i väntan på mitt ♥

det har varit en chill dag idag! börjat bestämma lite på "Klassens ...." idag på klassrådet. känns skönt att allting snart är klart inför studenten & att det bara är i princip en månad kvar av gymnasiet, även om det stressar en som fan. men det känns verkligen som om jag kommer orka ta mig igenom det här, har dom finaste vännerna, underbar familj & världens bästa pojkvän.

life's on my side

näste par till graven!

köpte nya skor igår!

ready for school!

sovmorgon är bland det bästa jag vet!
ändå vaknade jag när mitt hjärta lämnade mig för jobb imorse, o kunde såklart inte somna om. men det gjorde inte så mycket, då har jag mer tid o ta vara på dagen! ska inte ta bussen till skolan förän om en timme. Efter skolan åker jag hem till honom eftersom han råkat ta med sig en för liten garderob till mig, men imorgon är vi tillbaka at my house eftersom min storebror fyller 21, & jag har godaste överraskningen till honom ;) Den får ni veta imorgon om ni har tur, inte idag. inte för att jag tror att min bror läser min blogg (haha verkligen inte) men är det en överraskning så är det :)  nu ska jag dricka lite te o kanske äta nåt om jag hittar något ätbart.
skönt med bara en lektion idag :)

min fina student 2011 tröja o nya örhängen!


det är nära nu!

idag fick vi våra efterlängtade studentmössor!
L O V E

vattenpipaaa ♥


chillar at the backyard med min favorittvilling ofc!
ikväll blir det grillat o massa mys + ut o springa med c ♥

RSS 2.0