balaria...

som sagt. bajs. usch mår inge bra. när det kommer till att se förjävlig ut hamnar jag nog på topplistan gånger tio idag. fyfan asså. verkligen seg dag. nu sitter jag och försöker få inspiration till min science fiction novell men det går verkligen inte! vad jag är försöker med så blire inge bra! så sjuukt irriterande.. har iaf kommit en bit, skrivit 12 rader haha? bättre än inget antar jag men den ska vara klar på torsdag och imorn har jag verkligen inte tid för att skriva fanskapet. himla skit. om någon vill hjälpa mig tar jag mer än gärna emot det med ett stort leende på mina nu förtiden torra läppar!

"Den perfekta rasen"

"Vart jag än vänder mig, hur febrilt noga jag än tittar, ser mig alla likadana ut. Det är ju så det ska vara, alla måste vara perfekta för den perfekta människans utökning. Sedan finns det undantag, det gör det ju alltid. Men inom perfektion existerar ingenting vid namn undantag, aldrig någonsin. Det är där VI kommer in i bilden.

VI är en orginasation som strävar efter 100% perfektion och är alltså det ledande väldet i dagens samhälle. Det instiftades för åtta år sedan, 2051, och har fått sitt namn efter det fantastiskt framställda elexiret Vita Impeditus. Elexiret är framställt av ingen mindre än mig själv, Malcolm Spyros, och det är en mirakulös uppfinning om det är tillåtet för mig att skryta lite.

Syftet med Vita Impeditus är genialiskt, nämligen att förhindra utökningen av den felaktiga (icke perfekta) rasen som tyvärr beblandar sig med oss andra. Vita Impeditus, som har samma betydelse som life preventer har på engelska, är det slutgiltiga preventivmedlet som gör vilken levande varelse som helst infertil på bara några timmar."

 

så långt har jag kommit än sålänge.. och jag vet ungefär hur jag vill ha den etc men det går bara inte att komma vidare?? åh, skjut mig istället?

puss (skulle jag behöva..)


Go'natt alla fans,

tänker väl inte sova riktigt än men börja bege mig åtminstone, är typ sjuk eller nåt. mått askonstigt flera dagar nu och mina ögon har svullnat och shit t.o.m. så kanske bäst med så mycket sömn som möjligt. jag och elli kom fram till att jag förmodligen fått balaria(väldigt internt skämt, det var jockes påhitt. han började kalla mig för balaria istället för balara vilket inte var så populärt från min sida då det låter som en väldigt hemsk sjukdom? säkert det jag fått nu.) så om jag inte skriver på ett tag har jag förmodligen ramlat ihop och dött eller nåt.
långhelgen var nice btw. haft mys med mina brudar hos mig, mys med tvilling och becca hos becca, black&white temaparty i fredags vilket var skoj men lite spårat, otroligt seg sara åkte till caroline på klaskalas(klas fyllde 50 år igår, grattis!), sen sov jag hos elli samma kväll och vi var jätteduktiga igår, sprangsolashoppa. köpte iofs inget speciellt(förutom trollsländespännet här nere som jag tycker var himla gulligt!)
idag har jag iaf varit i skolan och halvt dött av min balaria, efter det stan med elin m.fl. jag köpte hårfärg så nu ger vi det en sista chans att bli bra annars kommer jag förmodligen bli blond igen inom en snar framtid. ska alltså hem till ronja på onsdag och där ska klippas och färgas hår så det ryker om det! hihi, ska bli kul. undrar hur jag ska klippa mig?
JUSTE! har köpt en helt underbar klänning på VILA också, det var verkligen loveatfirstsight!


Jävla fitthoranus vad förbannad jag är på bloggen just nu,
inga mer bilder ikväll, im sorry. BAJSHÅL

fixat(:

Go'natt
puss


kärlek,

PRESS PLAY






B - E - S to the T!

idag har varit ganska seg och skön, är ju ledig både idag och imorn. himla skönt :) elli sov kvar igår, så i har haft mys hela dagen och kollat på p.s I love you, fast hon sagt att hon aldrig nånsin vill se den igen för den är så hemsk. sen åkte elli hem och jag och elin begav oss till becca. och här sitter vi nu alla tre och ska precis kolla på idol, sen blire en nattpromenad i mörkret. läskigt? ja, ganska.. har ju skett massa mord här i närheten o grejjer. fast jag tänker inte dö än så det är väl inget att bekymra sig över, egentligen. allt handlar ju om inställning!

nu har jag ont i magen, tror jag ska få mens! :D (det betyder att jag får äta choklaaaad) så hoppas hoppas! men jobbigt att ha mens ju, också.

MYSPYS MED MY GIRLS!
pusspuss

JAG ÄLSKAR BECCA! :D <3
fick nyss en rosa håkan hellström tröja av henne! ååh! PUSSS!

FYI, gott folk.

"Sara" är en korsning mellan jordgubbe och smultron, smulgubbe. Tegelröda bär, lättsnoppade och med smultronsmak(mums?). Smulgubbarna har kort hållbarhet och bör förvaras kallt(näääe..). Snoppas och sköljs strax innan de äts! Vad vore en svensk sommar utan smulgubbar? (det undrar jag också!)

Så gör du:
Gräv upp ett land på en solig plats. Luckra jorden. Är den sandig, tillsätt måttligt med gödsel. Gräv hål för plantorna, vattna i hålen och låt sjunka, håll runtom bladrosetten och fyll med jord runt roten.
Platta till jorden ordentligt så att rötterna får jordkontakt. Sätt plantorna med minst 40 – 50 cm mellanrum. Ha 90 cm mellan raderna.
Vattna ordentligt igen. Täck över med fiberduk tills plantorna börjar blomma. Lägg gärna gräsklipp runt plantorna för att hålla fukten och få mera kväve i jorden. När karten kommer, vattna ordentligt tills gubbarna rodnar. Lägg halm under plantorna för att undvika att bären blir jordiga. Jordgubbsplantor i tiopack kostar någonstans runt hundralappen. Det går också att köpa enskilda plantor, men då blir de dyrare.

"En viktig sak är att vattna smulgubbarna ofta, de får aldrig torka ut."

pics,

Nu ska jag och mina fina brudar kolla på film och mysa med varsin smoothie(nyttiga ofc). vi ska se män som hatar kvinnor eftersom elli inte sett den och vi vill kunna gå och se flickan som lekte med elden som är bioaktuell för tillfället juu! Skönt med långhelg!!

Nu kommer massa bilder eftersom min(elins) mobil är smått galen så jag har inte kunnat ladda in bilder förän jag dampade sönder och lyckades på något sätt smyga in dom ikväll.

Jag vet inte om det var fler som la märke till himlen för några veckor sen,
men såhär såg den iaf ut. ascool och asläskig.

jag älskar mina brudar i skolan, tack för mössan Gabi!

4 sep befann vi oss som väldigt många andra på grönan
för att kika på vår underbara håkan hellström!

flashigt värre! pimpade jonnys hår med blommor.
här har vi de skojiga afrikanerna jag skrev om tidigare.

vi arbetar förfullt med ett "hemligt" projekt i skolan (;

toodles!
puss :)

skallebank.

idag har jag köpt LUMENE prylar för 599:- ! men värt var det, måste börja ta hand om min hy igen har ju varit pank i dryga tre månader så det ä på tiden att införskaffa nya saker till mitt nya & nyttiga liv. haha, vi ska blir hälsofreak(eller?) jag elli carro och elin. vi har hårda regler nu, ska ni veta! fast jag får äta choklad när jag har mens, vilken tur! (det var jag som bestämde det, men ändå). har kollat på blades of glory med lillsyrran ikväll, och den var skitrolig som vanligt haha. sjuk film, se den! har även köpt p.s. i love you som är en av mina absoluta favoriter. åh vad jag älskar den! så fin, så underbar - så hemsk! grina går ju bara inte att förhindra när man fängslas av den. fantastisk! får se den nån kväll när jag känner för att deppa. men det brukar jag inte känna för så ofta så kanske kollar på den ändå :)

nu har jag som ni ser i rubriken väldigt ont i huvet och jag har hjälpt min kära tvilling att plugga till hennes prov imorgon(vilket jag endast gjorde för att hon skulle bli klar med datorn så fort som möjligt så jag kunde få den, hehe(a')
imorgon börjar jag tidigt, halv nio. så antingen kilar jag iväg till 7.33 tåget eller så väntar jag in 113 eller 114 som går direkt till skolan. svårt val. (inte för att ni bryr er, men).
som sagt, skallebank!

go'natt sötnos,
pussiii

en bestående favorit.

"but she never could get drunk enough,
to get him of her mind."

det är skrämmande hur kärleken kan påverka oss,


all the world's a stage!

har engelska, och vi ska skriva värsta uppsatsen om våra liv, uppdelat i fem acter. childhood - youth - dreams and nightmares - getting older - the end. jag är nånstans mellan getting older - the end. kommer inte på något att skriva och jag orkar inte koncentrera mig idag. hon får hänga mig om hon vill, men det är så det är. tar mig den tid jag behöver helt enkelt. den ska ändå inte vara inlämnad förän nästa torsdag.
åkte tåg imorse, för första gången tänkte jag säga men det är första gången jag åker tåg från storvreta till uppsala när jag har guc som slutdestination. jag fick åka själv, eftersom carro missade tåget. men det gick bra ändå. blev ingen dramatik som det blev för caroline igår, med den gravida kvinnan och den stora resväskan. shit asså, stackarn!

jag är hungrig, fast jag åt frukost imorse. konstigt. undrar vad det är för mat *kollar hemsidan* DET ÄR KORV! TACK! helt plötsligt blev jag inte lika hungrig längre, hoppas det finns fil. annars får jag äta mig mått på mackor, det är ju en höjdare.


otrooooligt vackra bilder, jag vet!
pusspuss

"WHAT A KISS!"

hahaha, gick till hörnan efter skolan som planerat med caroline, elin och becca. jag pratade med helena och allting gick jättebra så nu har jag en praktikplats på grand hotel hörnan! :D när jag kom ut står det en afrikan och snackar engelska med de andra, och jag kommer med i konversationen tillslut jag med. han kan nästan ingen svenska, men han tycker att vi är "väldig snygg" iaf, och att vi har vackra leenden etc. senare kom hans afrikakompis och gjorde oss sällskap. sen vill dom bjuda oss på kaffe. varför inte? gratis kaffe har ingen dött av, eller? så vi går vidare mot waynes och afrikanen får betala 218 spänn för alltihop. haha, men han får väl skylla sig själv om han erbjuder sig att betala.
sen när vi sätter oss ner och ska börja dricka så sträcker ena afrikanen fram sin mugg och säger högt och tydligt "SKÅL" haha. det var första gången jag skålat med kaffe? men nångång ska man väl pröva allt. det var kul. senare så berättar jag att jag och becca är tillsammans och vi ska förlova oss på lördag, vilket afrikanerna nästan inte går på men jag blir lite förbannad och då tror dom mig. haha. caroline berättar att hon har pojkvän, så visar hon sin bakgrundsbild på mobilen som föreställer hon själv och jocke kyssandes. en av afrikanerna totalstirrar på bilden och säger typ "wow... omg... WHAT A KISS!" det såg helt skumt ut, och vi garvade sönder! "how long have you been together?" - a little bit over a month. "what? and you kiss like THAT?! omg...." hahaha. afrikanen har nog aldrig sett några kyssas förut.
iaf, det var kul. sen gick vi och träffade albin, findus m.fl. och umgicks lite innan vi gick till tåget för att träffa jonny, vilket alltid är lika mysigt :) jag har ju bytt ut mitt skolkort nu så jag kan åka tåg istället, mycket skönare tycker jag.

nu sitter jag bara här och inser att jag skrivit ett ganska långt inlägg igen, som ni förmodligen inte kommer orka läsa. men ni som gör det kommer ju förstå att jag har haft en bra dag idag, iaf.
ska väl ut och springa snart, har inget bättre för mig. sen blire bada och film och lite sånt smått o gott :)

pusspuss

Information och Layout.

sitter alltså i skolan på sista lektionen för dagen, info o layout. astråkigt faktiskt. men det är ändå rätt chill att bara sitta vid datorn (: jag försov mig imorse, men jag kom bara en kvart försent så det var bra jobbat! då hade man redovisning om stora sjöfallet (nationalpark i norrland) och det gick sämst eftersom jag verkligen inte förberett mig och det var inte ens helt klart men men, måste man så måste man. Lyssnar just nu på den förmodligen äckligaste låten jag någonsin hört på kissies blogg hahaha. patetisk, vem vill bli hennes? på riktigt.. hon tror säkert att han är seriös men det kan han ju bara inte vara. helt omöjligt. isåfall sjunker han ju nästan lägre än till kissies nivå! haha.

när jag slutar kl 14.55 ska jag åka ner på stan och kl 15.00 ska jag befinna mig i grand hotel hörnans lobby för att träffa VDn för hotellet. vi ska prata om min APU så om allting går vägen så är det där jag kommer befinna mig v47-50 :) skulle va underbart, faktiskt. så håll tummarna för mig?

nu måste jag fortsätta rita streck.. hah.
puss

Inglourious Basterds

hahaha fyfan vilken bra film. den var helt sjuk! asrolig, asäcklig, ashemsk, ah du fattar. allt i ett liksom. haha. ena sekunden garva man som fan och nästa fick man kväljningar och var tvungen att blunda. men det var en bra film, det var det. brad pitt var ju med, i like! riktigt ögongodis! det var alltså med elin och elli jag fick uppleva denna minnesvärda afton, eftersom mina och ellis planer gick i stöpet för en dum idiot inte vet hur man slår på en mobiltelefon så man kan få tag i han och höra om det blir nåt eller inte. himla irriterande, faktiskt. men som vi alla vet är ju killar i allmänhet bara dumma i huvet, så vi ska inte vara för hårda mot som små stackarna. (jävligt sarkastiskt, väx upp förfan och lär eeeer).

nu tänkte jag sussilura en stund, och drömma hemska drömmar som vanligt. ne, fy. nu vill jag nästan inte. men undrar faktiskt varför man jämt drömmer mardrömmar när allt inte är riktigt som det ska? iaf göra jag det. dom mest sjuka drömmar kan jag drömma. och drömmar jag drömmer om dagligen, aswell.. vilket ni såklart inte får veta om vad här på bloggen, inte ens om ni är någon av mina bästa(då vet ni ju redan, liksom).

men nu börjar folk bli lite jobbiga med mig, uuh... så sängen skulle sitta mer än fint. (med pojkvän hade suttit bättre, muäh..blef) vi är på jakt! jag och elli. det går sådär. jag tror vi är för heta på gröten haha eller iaf jag, elli har andra bekymmer. vi har svårt att hitta passande, villiga och värdiga killar till oss båda med andra ord. vi dyker snart upp på match.com :)
GODNATT PUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

morsningkorsning

jag är faktiskt ovanligt pigg för att vara jag en morgon innan skolan, trots att jag vaknade flera gånger inatt. och det gjorde jag för att jag drömde flera mardrömmar hela natten. och i alla skulle jag bli mördad. stackars mig.. men den sista var faktiskt värst, för då var det pappa som skulle bli mördad. eller, det var egentligen jag, men han skulle bli mördad eftersom han försökte rädda mig. efter det ville jag inte somna om. det var inte kul, jag började nästan grina på riktigt. min pappa betyder jättemycket för mig, skulle fan inte klara mig utan honom. he's the best!

anyways, ska snart till skolan. väl i skolan (runt tio nångång) ska jag ringa till grand hotel och fråga om APU plats. börjar bli dags nu och man vill inte vara ute försent, jag MÅSTE få den här platsen. hoppashoppashoppas!

nu måste jag gå,
OCH JUSTE!
Caroline ska ta hål i läppen idag! såå avundsjuk vill jag lova. men jag är snart 18 ;) oh my, vad man kan hitta på bus då! wihoo längtar!

bussen närmar sig,
puss

Photo Booth - Enjoy!

Såhär tråkigt har jag just nu vilket även hänt en hel del under hel förra året också.
Ni får såklart inte alla bilder, det skulle ta hela dagen att ladda upp.
Men jag hoppas att det här förgyller er dag.
(Såklart det gör liksom?)


science fucktion!

jag vill inte jag vill inte jag vill inte skriva en science fiction novell! hur fan ska det gå till? jag vet knappt ens vad det är! och vi ska skriva klart den på EN lektion. nästa lektion ska vi läsa upp den för klassen och så ska alla fundera över "hm.. är det verkligen en riktig science fiction?" om det inte är det så får man IG. anna är GALEN! på riktigt! jag vill inte.
Skolfotograferingen gick sämst också och då känns det så mycket bättre när man vet om att hela fucking uppsala kommer se den bilden. säger som elli "blir man ful på skolfotot så är man ful i ett helt år!" åh jag vill inte det heller.

vi slutar 16.35 idag, längsta dagen i veckan. torsdagar är min nya hatdag, den är värre än söndagar. mycket värre!
efter vi slutat ska vi gå hem till elli och baka kladdkaka för det har vi verkligen gjort oss förtjänta av, jag elli och carro! mina fina fina fina fina brudar! jag älskar er <3 (krya på dig elin, <3)

jaa.. är väl dags att börja på IG-novellen nu snart.. uuuh, anna... du är dum.

puss

go'natt sötnos,

dagen har varit helt okej, har varit på naturreservat på morgonen med klassen. det sög. sen var det bara en lektion i skolan och efter det var det dags för elli och hennes gardasilspruta, haha. helt hystierisk. aldrig träffat nån som är så rädd för sprutor, stackars <3
sen käka vi middag och efter det gick vi ut och umgicks lite med hennes årstaboys, trevligt trevligt. så följde hon mig till bussen och jag kom alldeles nyss hem.

imorgon är det skolfotografering och jag kommer förmodligen ha på mig "min"(stulna) adidaströja(som jag ska lämna tillbaka...) och strumpbyxor och min rosa gabimössa(alltså ungefär samma outfit som i måndags, haha) aja, bara skolfoto en gång om året. och på fredag så blire myyys med mina brudar och på lördag blire förmodligen party i sthlm med elli och nilleh, men inget spikat än. det blir kul! hör av dig om du vill hitta på något.

jag vet att bilden är oerhört vacker,
ni behöver inte berätta det för mig :)
nu ska jag sova,
måste se pigg ut imorgon juu!
pusss

godmorgon tisdag.

har sovmorgon till tio idag, så fick lite tid över. eller, nej. egentligen inte. men jag tar mig lite tid över.ska precis käka frukost åså, sen tar jag nog bussen 8.50.
dagen kommer nog vara ganska chill, slutar kl tre. blir förmodligen direkt hem då och typ, pluggastädatråka.

vi höres och synes,
puss

It's not me, it's you.


spotify demands!!!!!

elin, nu får du ge dig!

sliten måndag.

helgen var nice! var först hemma hos elli och vi fixade oss och åt middag etc, riktigt mysigt och gott vare med! sen drog vi in till staden, fick åka gratis i en sån här asgammal, småhäftig och ganska ful buss. sen slog vi oss ner vid de andra i stadsparken och umgicks och hade det trevligt. carro, elin och jocke stack iväg, så vi träffade inte dom på flera timmar(carro och jocke träffade vi inte alls). sen träffade vi massa folk och det var askul, faktiskt. jag och elli lyckades med vårt mission (en av oss lite mer än den andra, vem säger jag inte!) och jag lyckades få tag i en finfin tröja med, haha (a).

gårdagen var asseg! haft ont i hela kroppen sen dess och mått ganska piss. men men, man mår som man förtjänar, antar jag ;) kvällen var värd allt detta iaf, helt klart! sov hemma hos elli inatt, vi kollade på en asdålig film på fyran. den här som går i fyra delar med massa kända svenska skådespelare. den sög hårt som fan. dubba svenska skådisar till svenska? what's the point? det förstörde allt, plus att skådespeleriet var urkasst. riktig besvikelse, trodde det skulle vara bra faktiskt.

nu sitter jag i skolan och väntar på att jag ska börja för dagen, (10.20), eftersom jag sov hos elli fick jag ingen sovmorgon, haha. men det gör inte så mycket. skönt att komma bort åså, så det är det faktiskt värt.
har superdupertråkigt, och är trött. men vad är livet utan lite sveda? ganska bra... men man skulle nog tröttna rejält fort på det med. att bara ha det bra hela tiden. man lär sig inte riktigt att uppskatta det fina i livet på samma sätt, utan tar allting för givet. det dummaste man kan göra. jag ska aldrigaldrigaldrig ta något eller någon för givet. det slutar bara med att någon blir sårad, oftast är det en själv.

nog med ordbajs. jag ska sitta här i tio minuter till innan elli och caroline slutar sin matte. så ska vi ut och röka. jag är ju deras lilla vovve som dom håller kopplad som alltid måste följa med ut och röka, hur kallt det än är. t o m om det regnar. stackars mig...

PUSSINUSSI <3

inatt skapar vi kultuur!

kulturnatten idag alltså, och det kommer bli skojskoj. jag ska åka till stan med mor min nu och köpa strumpbyxor sen ska jag hem till elli, och sen får vi se hur dagen spenderas. vi ska iaf befinna oss i stadsparken ikväll så det blir förhoppningsvis riktigt mys!
nu har jag bråttom, ska ta bussen om tjugo minuter.

kanske ses ikväll,
puss

bläf. kill me.

TIDSFÖRDRIV!

Vem?
Vem sov hos dig senast?
måste varit carro.
Vem pussade du sist? hm.
Vem tror du tänker på dig just nu? dunno.
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa? my girls.
Vem skrev ditt 5:e inkomna sms? elli och hon älskar mig jätte jätte jätte mycket!
Vem har du senast ringt? oj, minns inte.
Vem kommer du aldrig att förlåta? finns en och annan, även om jag är för snäll när det gäller förlåtande.

Vad?
Vad får dig att bli rädd? deprissioner(komplicerat..) och ensamhet.
Vad gjorde du i helgen? grönan, chill, mys med elli.
Vad skulle du göra om du fick reda på att en av dina närmaste plötsligt inte lever? jag vet seriöst inte.
Vad har du på dig just nu? min mysiga rosa hoodtröja (som är hurskönsomhelst).
Vad tänker du på just nu? vad jag ska tråka ut mig med här näst.
Vad för mobiltelefon har du? elins gamla.... för tillfället...
Vad är det för färg på din vänsta strumpa? barfota.

Är?
Är du snygg?
måste du ens fråga?
Är du brunett? nowadays.
Är du orolig för något just nu? mhm.
Är du lycklig? oftast.
Är det snyggt med rosa strumpor? JA!
Är du oskuld? nej.
Är du mysig? mhja.
Är det snyggt att vara riktigt smal? nej.
Är du ensam just nu? mh.
Är det soligt ute? yep.

Har?
Har du någonsin ljugit för en vän? har väl alla..
Har du blivit sviken av en vän förut? det med.
Har du plattat håret någongång? haha.
Har du något husdjur? fyra katter.
Har du gått ner i vikt förut? går väl upp o ner hela tiden.
Har du hål i naveln? nej, tyvärr.
Har blåa ögon? tråkblå.
Har du varit i Asien? nej.

Vill?
Vill du ha breda höfter? vill o vill, vi kan dela?
Vill du vara smalare? varför inte?
Vill du ha en hund? hm... vet inte, vill jag? -.-
Vill du att det ska vara soligt nu? är ju det så.
Vill du ha sex just nu? nej.
Vill du vara singel? varför inte?
Vill du sova just nu? nej, eller kanske.

Kan?
Kan du cykla fort? dude..
Kan du sminka snyggt? jarå.
Kan du springa långt? nej vad jobbigt, varför det?
Kan du vara utan godis och andra onyttigheter i mer än en vecka? jara.
Kan du bita dig i tån? ja, kan jag faktiskt. haha.
Kan du vara sparsam med pengar? om det vore så väl.

Hur?
Hur vill du ha det i ditt rum?
typ, färdigt.
Hur vill du bo? alooone.
Hur är ditt drömjobb? har en plan.
Hur mår du egentligen? fint..
Hur ska en drömkille/tjej vara för dig? finns inga sådana ändå satt.
Hur vill du att en kille/tjej ska visa intresse för dig? just be yourself. från början, tack.
Hur många solglasögon äger du? ett par.
Hur länge ska du vara vaken idag? vet inte.

Ska?
Ska du sova snart? vet inte.
ska du åka utomlads i år? nej.
Ska du ha något svart på dig imorgon? dunno.
Ska man ha blåa eller bruna ögon som tjej? älskar bruna ögon, alltid gjort kommer alltid göra. no 1.
Ska man va lång eller kort när man är kille? korta killar=tummen neer.
Ska du duscha i morgon? ja.
Ska du köpa något i veckan? jaa jag har ju såå mycket pengar att spendera!
Ska vi sluta ställa frågor nu? tydligen.

"%()¤#!111"¤#¤%O¤ !

typ.

sjukling.

då var det min tur alltså. fast har iofs varit halvsjuk i drygt en vecka, om inte mer. men hoppades på att det inte skulle bryta ut. nu har jag jätteont i halsen, great. vi skulle ha guidat ettorna i skolan idag, vilket man missade.. sen missade jag också en historialektion men vad gör väl det? inte speciellt mycket. annars sitter jag bara här med en macka, lite yoghurt och ett glas te, är pretty much uttråkad. som fan. måste nog plugga en massa senare, får se om man bli på bättre humör då. haha, hmmmm...

och en sak till, jag ska ta spruta idag! inte roligt... har alltid haft en vision om hur sprutan och mitt kött möts när nålen pressas genom mitt skinn. tänker alltid att köttet pressas in i hålet i sprutan (ni vet där smörjan åker från sprutan till mig) och den tanken äcklar min ganska mycket.. usch, tycker inte om sprutor. fast tur att jag inte är så jätteextremt rädd för dom, men jag slipper mer än gärna.

nu orkar jag inte sitta och ordbajsa längre.
puss

:)))))))))

men bra, då kan vi äntligen vara över föralltid.

btw, riktigt respektlöst..!

then a hero comes along..

with you, I can make it through the rain.

JAG ÄLSKAR ER!

åh det skulle ju va' dans dans dans!

hååååkan <3333 my love, vill du gifta dig med mig? för "om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt!" <3
som ni nog förstår var kvällen helt oförglömlig, tack älsklingar! blev tidigt hem dock, tyvärr. men ändå skönt, skönt att sova ut på riktigt ibland. känner att jag är helt seg och för att hålla sig frisk (från svininfluensan som jag inte alls var det minsta rädd för förut, men som nu verkat bliva mer nära på nåt sätt... jag menar vad hände med fågelinfluensan? träffade en vis dam igår som tyckte exakt som jag!) och aktiv i skolan. måste skärpa mig nu. har fan bara gått tre veckor, kan inte ge upp nu, FAN SARA!

iaf, imorn skulle det blivit kräftor. men sedan både far och mor min är sjuklingar så blir det inget med det ännu. synd synd. får hitta på något annat. nu ska jag nog sova så skönt, och drömma söta drömmar, och vakna gullit och allt det där ni killar försöker charma en med nu för tiden. haha. men gullit äre ändå, så fortsätt gärna :)

sängen va,
puss

jag älskar skolan!

så mycket att jag gick upp två timmar tidigare än nödvändigt, snabbade mig som tusan med sminket och halvt sprang till skolan för att hinna till skolan två timmar tidigare än jag egentligen börjar, bara för att liksom. jag älskar ju skolan liksom. vad har jag för nytta av två timmars extra sömn? när jag kan vara i skolan HELA dagen istället? underbart!
okej, nu överdrev jag en smula. faktum är att allt är ellis fel (eller det är väl mitt egentligen, som sov hos henne inatt) men hon hade inte sovmorgon som jag, så jag var "tvungen" att följa med henne på hennes fotolektion nu på morgonen. Inte helt okej, elli... jättepinsamt när jag skulle gå in i klassrummet också, alla kollar på mig och så ska elli förklara för läraren att jag inte har lektion och inte har någon annanstans att vara. stackars mig!

Jaja, livet är orättvist. Jag kan bli väldigt orättvis, om jag vill. idag är det ellis schema som är orättvist, jämfört med mitt alltså. fast jag kan ju inte rå för att min psykologikurs ligger på period två. ne, juste. ändå är jag här.
ikväll däremot, blire PARTY! Sthlm - Grönan - HÅKAN! <3
"Ta mig till kärlek, ta mig till dans. Ge mig nåt som tar mig någonstans, aaaaahaaah"
Jao.

Puss

tisdag.

kom nyss hem, har varit i stan ända sen jag sluta skolan vid tre. det har varit rätt kul, trots att jag varit segast på denna jord hela dagen. sover konstigt.. men jag fick iaf träffa många sötnosar idag såsom alva och albin(som hade en nära döden upplevelse nu i lördags, jävla idiot...) men glad att han mår bra nu iaf. eller bättre, han är fortfarande störd i huvet. eller ja, han är väldigt snäll och gullig också, så svårt att vara arg på han även när man vill och borde.
har haft huvudvärk i stort sätt hela vistelsen på stan vilket var mindre roligt. när vi kom till busstationen var det tusen fåglar som flög över mig och min tvilling och dom tvekade inte en sekund att lätta på trycket när dom kände för det. (ja, jag ska duscha direkt efter detta inlägg). annars har jag hoppat av matten idag, och anmält mig till engelska c istället. bli mycket bättre, hoppas jag. nu kommer mitt schema se helnice ut.

Måndag: 10.20 - 13.55
Tisdag: 10.00 - 14.50
Onsdag: 8.35 - 14.15
Torsdag: 8.35 - 16.45 (ganska sug..)
Fredag: 10.25 - 16.25 (också ganska sug..)


Ska duscha nu och sen sova, hurtröttsomhelst.

Godnatt på er, sötnosar.
pusspuss

RSS 2.0